Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 13

bety spune:
Tabi...prima parte buna a acestui inceput, este ca dupa trecerea rusilor, pot presta fara nici cea mai mica grija...cateva zile
.
Si bineinteles ca partea cea mai buna, va fi in final: !!!!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

aileene spune:
Buna dimineata iubitelor !
Si eu va pierduram din vedere , am ramas la coada...calului !
Mai Liana , pai daca fusa "beton" pe timpul vacantei , ai pus-o muica de un siguuuuuuur
!!! Ramane de sperat c-a fost cea mai buna perioada , te
!
Amely si ma bucur ca cu toxo s-a rezolvat cu bine , ti-ai luat o piatra de pe inimioara ! Si mai stii
? Poate si pe tine te va speria laparo ca pe alte fete si iepurasul va sari , cand nici nu te astepti , ce bine ar fi ! Insa ptr prolactina ta marita , chiar ca nu ti-ar strica un tratament "micut" , si NO STRESS...ci...
Tabytha sper ca te simti mai bine si ca spatele nu-ti mai da batai de cap ?! Noi nu uitam sa mai speram , dar nici TU !
Bety dulcica , EVRIKA...prima injectie ! Cum e ? Tin pumnii sa fie ok pana la sfarsit...si nu uita chiar daca esti la "umbra" eu tot te vad ! Te astept cu raportul , obligé , nu te las din priviri pana n-ai luat-o pe cararea lui Veronici , stai asa ca nu scapi tu usor , ma tin de tine scai ! Trebuie sa fie BB !!! -ici si lasa visele de-o parte , nu le baga-n seama !
Thea dac-as putea sa intru in ecran , as face-o cu mare drag sa "ce tzuc" si eu ca mi-esti draga tare ! Ai asa un dar de-a vorbi cu fiecare-n parte , intotdeauna o vorba buna , la timpul potrivit ...si
! Te asigur ca cu un nazdravan cum am eu , n-am cum sa nu fiu optimista si sa uit totul , lingandu-mi ranile in viteza si sa trec la etapa urmatoare , adica cea in care trebuie sa-mi fac datoria de mama , el ma trage de manecuta , nu ma lasa asa usor ! Nu stiu ce-as fi facut singura , adica stiu eu , ca inainte cand nu-l aveam si rusii isi faceau invazia dupa un trat lung , nu mai ieseam din
de-mi ieseau ochii din orbite si semanam cu E.T.(stiti filmul cu acel extraterestru
)...eh acum nu mai am timp de de marlaituri ! Thea draga confirma spusele mele fata de Indy , nu-i asa ca trebuia sa nasca prin cezariana pe 12.03.06 ? Dealtfel profit de ocazie si o
pe ea si pe Mirciulica !!! Eu tin pumnii sa nu mai fie nici urma de chistulet ! Poate cand vei termina toate injectiile vei vedea si rezultatele bune , in orice caz doresc din suflet sa fie OK !
Rami si tinem pumnii ca rezulatul de astazi sa fie ok !!! Natura e elementul meu vital , daca nu ies 1 data /zi la plimbare nu sunt sanatoasa , iar cum soarele timid ne cheama la plimbare si ne ademeneste chiar daca are dinti , cu atat mai bine ! Toata rosie-n buci , intr-un casa intepenita si de parca cineva m-a alergat cu joarda
de ma doare toata carnea de pe mine de frig , dar ce buna e o "café" aburinda dupa aceea ?! NU-i asa ?
Fetelor am scris ceva la... "povesti cu succes" , vroiam s-o fac mai demult chiar aici , dar n-am indraznit
e prea cu...tupeu
!
Va pupicesc dulce pe toate si va doresc un week-end placut si prductiv , si bucurii cat cuprinde...
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

rami 73 spune:
Fetelor, am luat azi rezultatele de la hormonalele de ziua 3 si sunt ok, mai exact : FSH 5,64 (N 2-10) / LH 8,25 (N 2-20) / Estradiol 33,76 (N 30-120) / Prolactina 5,1 (N 2,39-25,15).
Ce ma mira e faptul ca acum un an si jumatate (inainte de laparo) aveam FSH-ul 6,95, deci acum il am mai mic... E cam ilogic, ca doar nu mi-a crescut rezerva ovariana intre timp ! Sau poate o fi de la decorticarea ovariana de la laparo... habar n-am. Important e ca e de bine. Mi se pare insa cam mic estradiolul, e la limita inferioara practic, foarte ciudat, ca eu am avut mereu endometrul ok.(10-11 mm la ovulatie) Amely, tu te pricepi mai bine, estradiolul e responsabil numai cu endometrul sau si cu alte chestii ??
Sau nu e prea relevant, fiind din ziua 3, cred ca mai important e cum iese LH-ul la ovulatie si dupa, nu ?
Amely, cred ca laparoscopia te va lumina cel mai bine. Parerea mea e ca s-ar putea sa ai si tu corticala ovariana putin ingrosata (asta explica oarecum si ovulatia care nu se desfasoara constant in aceiasi parametri), dar asta se rezolva extrem de simplu. Sunt sigura ca alte probleme nu vei avea !
Bety, iti tin pumnii, sper sa o iei pe urmele lui Veronici !!!
Veronici, scuza-ma daca ai mai spus si n-am retinut eu, cum s-a facut fertilizarea ovocitelor tale, a fost FIV simplu sau ICSI ? Sotul tau cum avea spermograma (nr. si mobilitate) ? Te intreb, ca incep si eu sa-mi cantaresc sansele la un eventual FIV
Slavmih tu ce mai zici ? Luna asta ovulezi pe trompa buna ?
Va pe toate !
rami

Tabitha spune:
aileene: Abia astept sa vad ce-mi zice azi la eco
rami: eu zic ca rezultatele sunt bune, iar intrebarea cu estradiolul e de bun simt, numai ca nu-ti pot raspunde la ea.

rami 73 spune:
Tabi,
Aileene, draguta povestea pe care ai postat-o la celalalt subiect. Asa cum ti-am spus si acolo, si mie mi-a trecut prin cap chestia asta, doar ca n-am avut perseverenta pe care a avut-o prietena ta ! De multe ori ce ne facem cu mana noastra e sfant !
Stuart, De ce faci histero la toamna ?
rami

adelamaria spune:
Buna, fetele!
Iaca si eu, pe aici...
Rami, ma bucur ca rezultatele sunt OK si as vrea sa-ti pot raspunde la intrebare, dar adevarul e ca...habar n-am...Eu n-am facut inca analizele hormonale, dr. Moisa nici n-a pomenit macar de ele...nu stiu de ce.
Tabi, bafta la eco, sa vii cu valori frumoase...si sa fie luna cu noroc!
Eu azi sunt z19 si ma straduiesc sa imi fac de lucru cat mai mult, ca sa uit de numarat Thea, mersic de sfat, dar parca e un facut: si la munca e destul de liniste...asa ca...chiar cred ca albesc pana la finalul saptamanii viitoare!
N-am nici un simptom de nimic, nici daca stau si ma caut! A fost doar putin ciudat ca dupa eco de sambata (z13) m-a tot intepat ovarul stang pana luni (z15)...As fi zis ca e de la ovulatie, da' ce ma fac, ca m-a intepat si dreptul 1-2 ori , iar dr. n-a vazut nici un folicul pe acolo...Racita nu sunt si n-am fost, asa ca am zis c-o fi de la HSG-ul facut in z11...Iar intepaturile au continuat pana ieri inclusiv, tot pe stanga ...Nu dureroase, dar cat sa la simt. O fi fost de la HSG? Ati mai auzit de asa ceva?
In fine, sanii m-au durut incepand cu z12(stangul ca de obicei, mai rau)in zona axilelor, s-au umflat, dar asta la mine e perfect normal in fiecare luna Sunt chiar caraghioasa, ca stangul e vizibil mai mare, noroc ca port sutien
Azi e ciudat, ca nu ma mai dor asa rau si s-au desumflat. De unde trag eu concluzia ca progesteronul meu nu creste vertiginos, ceea ce inseamna ca sarcina...pauza! Ce sa fac?...Pot eu sa lupt contra naturii?!?! Incerc sa stau linistita si sa-mi fac plan de bataie pentru luna viitoare.
Si sa nu incepeti cu incurajarile de genul ca e prea devreme...ca o sa ajung sa le cred si imi fac singura rau!!! Iar eu sunt sigura ca atunci cand voi ramane insarcinata, voi simti!...
Ah, singura chestie buna la toata faza asta: n-am mai fumat de dumninica!... Pentru asta va dau voie sa ma felicitati!

rami 73 spune:
Adelamaria, eu zic ca nu de la HSG sunt intepaturile in dreptul ovarelor; eu am facut doua HSG si nu am avut asa ceva. Mai mult ca sigur sunt de la ovulatie (chiar daca te inteapa in ambele parti). Eu in unele luni am aceste intepaturi doar cateva ore, in altele si 2-3 zile (probabil in functie de marimea foliculilor si de cat de usor se sparg). Deci nu te ingrijora. Moisica nu ti-a spus deocamdata sa faci analizele hormonale pentru ca a constatat probabil ca ovulezi si ai endometrul ok si atunci teoretic n-are rost. Tu ai facut monitorizarea eco si dupa ovulatie sa vezi exact cand ai ovulat (corpul galben) ? Teoretic asa ar trebui.
Te si succes !
rami

adelamaria spune:
Rami, dr. nu mi-a mai zis nimic de o alta eco, iar mie nu mi-a trecut prin cap!
M-a trimis doar acasa, mi-a zis sa ma relaxez, sa nu ma stresez si sa prestez in z14 si 15 si daca nu raman insarcinata, ne vedem luna urmatoare pentru un PAP si colposcopie.
Ce m-a amuzat teribil e ca a zis toate astea pe un ton de genul "da' m-ar mira sa nu ramai" ceea ce desigur mi-a indus o stare de fericire totala pentru vreo 3 zile...zambeam ca tampita din orice
...Ah, si ca sa puna capac, mi-a zis ca daca raman
, sa nu stau ca "mutu", s-o sun, ca probabil o sa am nevoie de tratament de sustinere
. Acuma, nu stiu ce-o fi facut-o sa spuna toate astea, iar eu nu m-as supara deloc sa aiba dreptate, dar la cum ma simt...neah, nu prea cred...Asta e, mergem inainte!
Mersi de raspuns, nici eu nu prea gaseam legatura intre HSG si ovare, da' a fost singura explicatie care mi-a trecut prin minte!
Pup fetele!