Endometru, ovulatie, monitorizari - 114
Raspunsuri - Pagina 2

Tabitha spune:
Dumnezeu sa-i oduhneasca in pace pe Laura Stoica, logodnicul ei si bebelusul nenascut
megbeng, Bianca:
Kitta: sa dea Domnul sa fie cu noroc ISA de acum
Fetelor, ma urc pe pereti si promit ca raman acolo. Dat fiind testul negativ de ieri dimineata am intrerupt utrogestanul. TB azi dim tot 37,1, in loc de CM am tot mizeriile alea. Sper ca azi sa vina ca lumea, ca de nu fac greva!!!!

Cristinna spune:
Buna dimineata,
Fetelor eu sunt de-a dreptul socata de moartea Laurei Stoica. Aseara dupa ce am vazut stirea nu am mai putut adormi pana pe la 2 noaptea.D-zedu s-o odihneasca in pace!
Tabi cred ca ma iau cu tine de manuta la capitolul dereglari. Azi sunt ziua 29, ziua 16 DPO ciclu inca nu am, temperatura e 36.85,asta in cazul in care cea mai mare temp am atind-o in zilele 12 si 13 DPO cand era 37.Eu nu am luat nimic luna asta ,asa ca nici nu stiu pe ce sa dau vina intarzierii. Daca nu vine nici azi, maine imi fac un test, desi ii simt pe rushi atat de aproape
.
Cristinna

Tabitha spune:
Cristinna: hai sa nu uitam de speranta. Poate ca este de bine, ce zici? Hai, macar asa, un pic. Priveste cu incredere in viitor si in ziua de maine. Eu asa o sa fac, promit! Numai ca vreau si eu sa stiu pe care din zile o consider ziua 1... Te pup si-ti tin pumnii pe maine

megbeng spune:
eu sunt absolut socata de vestea mortii laurei stoica..mie imi placea extrem de mult vocea ei....si ce ma bucurasem cand am aflat ca e gravidutza, dupa atatia ani de incercari...
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Tabitha spune:
emilianita: Bine ai venit in mijlocul nostru. Eu zic ca cel mai bine este sa-ti gasesti un medic bun, care sa-ti dea cele mai competente sfaturi. Asa, dupa ureche, eu as zice ca ar trebui stimulata ovulatia cu medicamente, dar singurul care poate da sfaturi COMPETENTE este medicul. Iti urez sa gasesti dr. respectiv si sa nu mai treaca mult timp si sa ramai insarcinata.

catty spune:
Fetelor sunt socata. Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat cu Laura Stoica. Mie una mi se pare nedrept. Macar pentru copilasul ala sa fie avut Dumnezeu mila, ca era un suflet nevinovat. Sunt racita rau si nu am putut dormi toata noaptea si am vazut peste tot stirea asta care m-a marcat profund. Imi dau seama ca si noua ni se poate intampla asa ceva si sunt speriata de moarte. Dar stie Dumnezei ce face si cred ca acolo sus in Rai vor fi toti trei impreuna si se vor bucura unii de ceilalti si vor fi mai fericiti ca pe pamant.
Bun venit noilor noastre colege.
catalina

Mirona spune:
fetelor ... regrete pentru ceea ce s-a intamplat ieri. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
Cam multa durere in ultima vreme.
MOana scumpa. Sa-ti raspund la intrebare: eu nu aveam ovulatie deloc, daca se intampla spontan o data sau de doua ori pe an ... sarbatoream. Asa ca la mine o juma de pastila era frectie la picior de lemn.
Am inceput cu 2 pastilutze. Un folicul matur - 18 mm in ziua 12. Nu stiu daca s-a spart .. am si schimbat medicul ca mi se parea prea idiot sa-mi dea stimulare si sa nu ma monitorizeze.
Am schimbat dr. si cred ca am facut o luna pauza. Dar exact nu mai stiu.
Apoi am luat 3. La fel un folicul. Tot pe acolo 20-22 mm.
Urmatoarea luna... era randul ovarului stang sa produca ... stimulat si tot degeaba ... n-a produs nika. Asa ne-am dat seama ca o luna ovulez una nu.
Ultima luna, decembrie tot 3 pastilutze ... am si avut record la folicul era undeva pe la 26-28, nu mai stiu exact. Ovulatie cu pregnil, dar in tot acest timp endometrul meu nu depasea 5 mm.
Cam asta ar fi. Tu ovulezi si daca te lasa nestimulata, nu? Nici eu nu ti-as da mai mult de o juma de pastilutza ... sa ai grija, la cel mai mic simptom suna-ti dr. si spune-i ce simti. Dupa cate stiam eu ... problema la voi nu esti tu ... de ce stimulezi ovarul?
Am mai spus-o o data ... dar e mai bine de 2 ori: BAFTA asi la laparo.
Pup toate fetele si sa auzim de bine.
Miro

Desenele Adnanei

bubulina1 spune:
Buna fetelor, sunt si eu socata de vestea mortii Laurei Stoica. Am stat aseara pana la 12.30 sa aflu cat mai multe informatii despre accident. La inceput, am refuzat sa cred ca e adevarat! Cum este posibil asa ceva? Cand era cea mai fericita, si insarcinata, sa ii fie curmata viata intr-un mod atat de stupid???
Bun venit noilor fete!
Eu azi sunt in ziua a 9-a si incep monitorizarea. Aveti cumva idee cam ce dimensiuni trebuie sa aibe foliculul si endometrul ca sa pot face pregnyl?
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

megbeng spune:
ZIUA NR 1 si la mine..insa luna asta NU am sa prestez INCA, fiind in post...pana la uram tot pentru luna mai ramane..dar incep monitorizarea TB, ca asa a zis ginecoloaga, sa vedem daca ne putem da seama daca ciclul e ovulator..si la cate zile se stabilizeaza dupa intrerupere AC
va doresc o zi buna
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mishulina spune:
Buna dimineatza fetelor! (nu prea mai e dimineatza dar eu am scris mesajul pe la 10 si,intrucat n-am avut net,abia acum reusesc sa-l trimit )
Am trecut sa va "vad" si sa va spun ca desi n-am aparut prea des zilele astea va citesc "din umbra" si va tin pumnii la toate sa va iasa ce aveti de facut....
Tabi sunt si eu pe aici,m-am inscris si eu in "galerie"
Megbeng si Miro multumesc ca ati intrebat de mine... Miro ai grija de tine/voi cu raceala asta,sper ca ai avut mana buna (si picior
) cu capitolul asta....
Motzule,Iepurila unde ati disparut?
Eu am luat ieri rezultatele primului set de analize (cele din ziua 3)si culmea e ca sunt (nesperat de) bune! Acum astept cu nerabdare sa vad cum vor iesi si celelate (z 14,z 21) ca sa ma declar fericita(din punctul asta de vedere!)
P.S: Am aflat si eu de dimineatza de Laura Stoica ....Desi nu era artista mea preferata si in afara de faptul ca era ploiesteanca de-a mea altceva nu mai stiam despre ea...e socant ce i s-a intamplat...Cutremurator....Ma simt...depasita de situatie:nu pot sa inteleg de ce a trebuit sa ia Dumnezeu la el 3 suflete exact cand erau mai fericiti impreuna....Doi oameni tineri,impliniti,fericiti care asteptau un ingeras....DE CE???
Dupa cum arata masina aia n-au avut nici o sansa....Macar n-au suferit...
Dumnezeu sa-i odihneasca....
Ina