FIV - 65
Raspunsuri - Pagina 7

Monica-Elena spune:
VERONICI ESTE OK. ASA VALOARE DA.FELICITARI..
ACUM AI GRIJA DE BURTICA CA DE ACUM INCEPE GREUL.

Tabitha spune:
Veronici: felicitari! Ai grija de tine, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Ingeras: inca mai poti spera, zic eu.

andicu spune:
Veronici, felicitari!poti sa stai linistita acum! ai grija de tine si menajeaza-te!
Ingeras, eu zic sa mai astepti vreo 2-3 zile si daca tot nu vin uratii,repeta testul! mai ai sanse, mai ales ca Barza mai da rateuri! iti tin pumnii sa fie de bine !
Azi am sunat si m-am programat la Szeged, de-abia pe 18 aprilie!am senzatia ca asteptarea asta se prelungeste la nesfarsit!
acum ma gandesc ca tot o luna mai am de asteptat si pe urma inca o luna...daca ma gandeam mai repede, poate apucam sa merg acum in martie, dar deh, neuronul meu unic, obosit si blond a reactionat mai tarziu...
Mie mi se intampla ceva destul de ciudat: sunt in ziua 6 a CM si nici un semn sa scap de urati ! inclusiv aseara inca curgea ca-n a2a-a3a zi. Nu ma doare nimic, doar ca am foat f obosita si 12 ore pe drum ieri, si din ziua 1 de CM am tot fost pe avioane si am stat mult in picioare...oare asta sa fie cauza, sau oi avea altceva, Doamne fereste?~!
Andreea.Pozele mele

Tabitha spune:
andicu: lasa ca e bine si in aprilie. Cel putin stii ca acum esti programata. Lungimea menstruatiei cred ca se datoreaza vremii, ca prea mult anomalii au fost in ultimul timp: intarzieri f. multe, afara parca e Craciu etc tec Lasa, ca nu ai tu nimic, tu distreaza-te si relaxeaza-te pana in aprilie, ca dupa aia incep emotiile

Tia spune:
quote:
Initial creeata de ana_lili_ica@yahoo.com
fetelor stie cineva adresa si nr de telefon de la cabinetul particular al dl. profesor marinescu ?
mi-l puteti da si mie?
va rog!

Tia spune:
quote:
Initial creeata de ana_lili_ica@yahoo.com
fetelor eu am 3 incercari fiv cu rezultat '-'
dar totusi nu mi-am pierdut de tot speranta si as dori daca stie cineva adresa si nr de telefon de la cabinetul particular al dl. profesor MARINESCUsa mi-l dea si mie .

saftoiu_gina spune:
Buna fetele .
Veronici frumoasa valoare ,iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.
TIA adresa este urmatoarea.
MARINESCU MEDICAL CENTER
STR.Aviator Mircea Zorileanu nr.44
Tel.2243127
Azi a mers bine la eco , de miercuri incep menogonul impreuna cu o jumatate de fiola de diphereline.Cred ca saptamana urmatoare pe la sfarsit o sa fac punctia ,mai am putin si incep sa am emotii.
Ingeras hai poate ne dai si tu o veste buna si poate nu mai e nevoie de FIV.
Aaa...am uitat sa va spun ca am facut si eu analiza clamydia IgG si a iesit pozitivaaa... azi dl.prof. a spus sa iau doxiciclina .

MRL spune:
Va pup fetelor!
Gina, si eu iau doxiciclina dar pentru ureaplasma. Pe mine m-a atentionat Lachioane ca din cauza antibioticelor se poate face candida. Eu am cautat foarte mult pe net cam ce se poate face in cazurile in care luam antibiotice o perioada cam lunga de timp. Presupun ca si tie ti-a spus sa iei 10 zile. Tot cautand am descoperit ca in iaurt exista Lactobacilus acidophilus care reface flora intestinala si impiedica formarea acesti faimoase candida. Asa ca am dat fuga la magazin si mi-am luat iaurt. Nu vreau sa fac reclama nimanui dar exista un produs de la Prodlacta - iaurt BIFIDUS - produs probiotic. Scrie pe cutie ca el contine: Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Bifidobacterium bifidum si cel mai important Lactobacillus acidophilus. Eu mananc un pahar de 400 g pe zi (as fi mancat mai mult dar mie nu imi place iaurtul de fel). Am mai incercat si de la alta firma dar a fost naspha la gust. Dpa mine cel de la Prodlacta este cel mai bun. Important este sa aiba Lactobacillus acidophilus. Eu ca sa mai compensez ca nu pot manca mai mult iaurt pe zi am cautat prin farmacii ceva care sa contina Lactobacillus si am gasit produsul BIOTICS de la Ozone. Este un adjuvant in tratamentul cu antibiotice orale. O capsula contine 180 mg amestec probiotic - Lactobacillus acidophilus LA si Bifidobacterium BB. Eu pana acum am mancat numai iaurt iar de sambata am inceput sa iau si Biotics. Eu mai am de luat inca 2 zile de antibiotic si iti pot spune ca pana acum corpul meu a reactionat foarte bine la tratamentul cu antibiotice. Inainte de doxiciclina am mai luat o tura de 10 zile Zanocin. daca face si sotul tau tratament ar fi indicat sa manance si el iaurt cat cuprinde. Vad ca te apropii de ziua punctiei. Iti tin pumnii ca totul sa decurga normal si sa fie bine. Tu la Marinescu esti? Te pup dulce si ai grija de tine.
Ingeras, poate este +. Eu iti tin pumnii. Daca nu, mergem mai departe. Pupici!
Va pup dulce pe toate!

MRL spune:
andicu, este bine ca ai facut programarea, chiar daca este tocmai pe 18 aprilie. Stiu foarte bine cat de grea este asteptarea si ca ai impresia ca prea se lungeste totul. Este foarte important sa ai rabdare si sa mergi cu incredere. Mult a fost, putin mai este! In curand o sa le anuntam si noi pe fete ca intram in focuri. Nu mai tin minte prea bine (of..varsta) dar parca trebuia sa mai repeti chlamydia? Stiu ca ai facut tratament si nu mai stiu rezultatul. Daca gresesc te rog sa ma ierti.
Pupici!Pupici!

saftoiu_gina spune:
MRL da ma apropii de punctie ,sa vedem de data asta ce-o sa mai fie.Si sotul meu ia medicam. ,10 zile luam .Chiar si de la 10 zile de tratament se poate face candida? Am vazut si eu iaurt bifidus de la prodlacta ,dar nu stiam ca e bun pentru asa ceva.Sa incerci si celelalte produse de la prodlacta ,noua in familie ni se par mai naturale fata de vestitul danone.
Multumesc pentru incurajari .Da la dl. dr.Marinescu .
Andicu sa vezi tu ca o sa treaca timpul repede .Ai repetat analiza de clamydia? Tu parca ai luat tot doxiciclina nu?