FIV - 65

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Luli: bafta multa la ET si la testul de peste doua saptamani. Sa dea Domnul sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Sa dea Domnul, multumesc fetelor!!!
Maine la 9,30 AM

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Veronici, cand ai spus de prietena ta Liliana, te refereai la Ploiesti, in loc de Poliesti? Daca da, plsss, pune-ma in legatura cu ea sa am si eu cu cine sa stau de vorba si eventual sa luptam impreuna...
Inca o data, sarcina usoara.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Veronici de prins s-a prins si la prietena ta dar este ceva care nu e bine. Valoarea este mult prea mica. Daca in 5 zile valoarea nu creste atunci e de rau. Asa cum am mai spus la mine valoarea Betahcg in ziua 14 era de 300.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Cristinici ma bucur foarte mult ca a reusit veronici parca ma incurajat reusita ei si privesc mai cu optimism procedura acum,multumesc pentru incurajari.

Luli BAFTA azi la ET.

si un wek. placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Veronici in afara de utrogestan ce pastilute mai ei? Cine te monitorizeza in continuare medicul tau sau Marinescu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Veronici, felicitari!!!
Eu am programare la Dl. Dr. Marinescu pe 21 martie in vederea FIV si sunt tot pacienta d-nei dr Moisa. Imi poti da te rog un pm cu tel tau? Vreau sa te intreb cate cave...daca se poate.
Sar'na frumos, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Luli, daca totul a decurs bine inseamna ca ai puiutii la purtator. Ma rog sa se prinda si peste 2 saptamani sa ne dai si tu vestea cea mare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Luli este bine cu 3 embrioni f bine divizati la purtator si sta cumintica in pat sub stricta supraveghere a lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Iti tin pumnii Luli ca totul sa decurga bine si de-acum incolo, si sa ne dai vesti bune peste 2 saptamani! Sa ai grija de tine si de burtica!

Felicitari Veronici sa ai parte de sarcina usoara si bebe sanatos!

Andra

"If you can find a path with no obstacles, it probably doesn't lead anywhere" - Frank Clark

Mergi la inceput