FIV - 65
Raspunsuri - Pagina 4

Tabitha spune:
Luli: bafta multa la ET si la testul de peste doua saptamani. Sa dea Domnul sa fie bine!

luli spune:
Sa dea Domnul, multumesc fetelor!!!
Maine la 9,30 AM
Behind every love is a great story
Luli

aniast72 spune:
Veronici, cand ai spus de prietena ta Liliana, te refereai la Ploiesti, in loc de Poliesti? Daca da, plsss, pune-ma in legatura cu ea sa am si eu cu cine sa stau de vorba si eventual sa luptam impreuna...
Inca o data, sarcina usoara.
Andreea

Monica-Elena spune:
Veronici de prins s-a prins si la prietena ta dar este ceva care nu e bine. Valoarea este mult prea mica. Daca in 5 zile valoarea nu creste atunci e de rau. Asa cum am mai spus la mine valoarea Betahcg in ziua 14 era de 300.

saftoiu_gina spune:
Cristinici ma bucur foarte mult ca a reusit veronici parca ma incurajat reusita ei si privesc mai cu optimism procedura acum,multumesc pentru incurajari.
Luli BAFTA azi la ET.
si un wek. placut.

saftoiu_gina spune:
Veronici in afara de utrogestan ce pastilute mai ei? Cine te monitorizeza in continuare medicul tau sau Marinescu ?

ingeras26a spune:
Veronici, felicitari!!!
Eu am programare la Dl. Dr. Marinescu pe 21 martie in vederea FIV si sunt tot pacienta d-nei dr Moisa. Imi poti da te rog un pm cu tel tau? Vreau sa te intreb cate cave...daca se poate.
Sar'na frumos, Ingeras

Moniland spune:
Luli, daca totul a decurs bine inseamna ca ai puiutii la purtator. Ma rog sa se prinda si peste 2 saptamani sa ne dai si tu vestea cea mare.
Monica

Monica-Elena spune:
Luli este bine cu 3 embrioni f bine divizati la purtator si sta cumintica in pat sub stricta supraveghere a lui Mihnea

Andrusha spune:
Iti tin pumnii Luli ca totul sa decurga bine si de-acum incolo, si sa ne dai vesti bune peste 2 saptamani! Sa ai grija de tine si de burtica!
Felicitari Veronici sa ai parte de sarcina usoara si bebe sanatos!
Andra
"If you can find a path with no obstacles, it probably doesn't lead anywhere" - Frank Clark