FIV - 65

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Victoriasi Bety, Doamne ajuta! succes si reusita totala la finalul tratamentului!
Gina, la cate intepaturi (analize,perfuzii, extrauterine) am luat in ultimul an si 1/2, sper sa fi devenit imuna la durere!
Ingeras, ce misto de tine ! petrecere frumoasa si sa te gandesti si la noi cand t ebronzezi pe-acolo! si eu iti tin pumnii sa vii cu la purtator!
Iliuta, tu cand incepi demersurile ptr FIV in Spania? eu zic ca daca eu am scapat, sigur ai scapat si tu, ca doar ai facut acelasi tratament prescris de D.P.
Monica-Elena, ce mai face Luli? cum se simte?

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Andicule, pe 27 merg la medic......sa vad atunci ce o sa-mi zica, cat despre Clamydie.......si eu cred c-am "invins-o".SPER.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ingeras: iti tinem pumnii sa fie totul OK in strainataturi si sa nu mai fie nevoie de FIV.

Bafta multa tuturor celor care sunt in linie dreapta pt. FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salutare feteleeee
Victoria , Bety si Gina va doresc mult succes si va tin pumnii stransi, stransi !
Iliuta a doua oara va fi un mare succes !
Ingerash sa ai parte de multa distractie in Caraibe (poate faci scuba -diving !!) si poate n-o sa mai ai nevoie de serviciile profesorului. Apropo si eu merg marti la ora 7,30 dimineata la profesor,poate ne intalnim?
Monica,prietenei mele careia ii iesise valoarea 8 ,marti i-a iesit 0 :((
E suparata,ea fusese la al doilea FIV.
Andicu e bine ca ai invins virusul ala nemernic si o sa vezi ca la cat esti de optimista o sa ai succes la Szeged !
Liano,bine ai venit ,ai fost la ski? Nu ti-ai rupt nimik,mama?

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Viiic,te cand nu mai merge chatu,am ratat vestileIti tin pumnii,sa dea Dumnezeu sa iasa din prima!Dai si la fata un PM sa-mi zici,unde,cand cu cine?

Bety,bafta si tie,sa pleci de la aspirante mai repede!

Succes tuturor si cand o sa fac rost de banuti o sa ma alatur si eu voua!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Veronici imi pare rau ptr prietena ta. Banuiam ca asa va fi ptr ca era valoarea f mica.

Andicu, Luli face bine sta cumintica la pat si este supravegheata indeaproape de Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Veronici, imi pare rau de prietena ta...

Pai daca stai pana la 12.00 cand am eu programarea, ne intalnim:) mi-ar face mare placere. Imi poti trimite si mie te rog din suflet PM cu toate analizele care ti-au trebuit? As vrea sa le fac cat mai repede. Si la tine si la sotz. Miercuri dim am programare si la Moisica, sa stam de vorba si sa-mi spuna cum procedam. Tu ai vb mai mult cu ea, sau cu Marinescu? Am inteles ca si tu esti pacienta ei.

Victoria, Bety, Gnutza bafta, bafta, bafta! Sa fie cu okisori la toate!!!

Sar'na frumos, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Andicu, Ginuta, Iliuta, Monica da, ar fi tare frumos! Dar oricum eu sper sa ma apuc cat mai repede de fiv, daca nu o sa fie mexicanutz:))

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna fetelor,
Va admir si va citesc de aproape 2 ani. Nu stiu de ce dar nu mi-am facut pana acum curaj sa va scriu. Am 27 de ani si de aproximativ 2 ani lucram si noi la proiectul bebe.
Va stiu aproape pe fiecare in parte, cu fiecare poveste si va citesc zilnic bucurandu-ma la fiecare succes pe care il aveti, indiferent ca este vorba de o sarcina sau de o analiza buna. Ma si intristez intr-adevar la fiecare esec si sufar in sinea mea alaturi de fiecare dintre voi.
La noi situatia sta cam asa : 7 inseminari nereusite. Am simtit din a doua luna de incercari normale ca ceva nu e in regula si am dat fuguta la doctor. Din pacate s-a adeverit. Sotul cu oligospermie foarte severa. Eu deocamdata am facut numai o histerosalpingografie, care a iesit bine.
Ca sa nu va mai plictisesc, azi merg iar la control (sunt pacienta profesorului Marinescu) si astept cu nerabdare sa-mi spuna care va fi planul in continuare.
Ma gandesc deja la FIV.
Va urez in continuare numai succese si sper din tot sufletul sa ma primiti si pe mine in familia voastra mare si iubitoare si sa fugim toate cat mai repede la gravidute.

Va pup si aveti grija de voi.
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

multi pentru imbarbatari!
Chiar am/avem nevoie!
Am si eu 2 intrebari...mai "nevinovate":
1. Stiu ca dupa diphereline, in functie de analizele hormonale+varsta se continua tratamentul cu puregon sau menogon; intrebarea mea este: care va fi numarul min si max de fiole...ca sa stiu cum va arata ...glumesc aici, dar sunt si io curioasa!

2. Prima eco o voi face pe 26.03, adica duminica - la Giulesti/dl. prof...va veni?! Trebuie sa fac programare pt. ora 7.30; plus ca ... de unde imi voi lua restul fiolelor, ca probabil asistentele vor fi acasa...s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput