Mamici casnice (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

LA MULTI ANI ,CAMELIA.toate dorintele sa-ti devina realitate,sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Camelia! Sa fii sanatoasa si fericita mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Fetele ,nu mai ziceti nimic? Eu smotruiesc! La 3 vine preotul ,ca face soacra-mea sfestanie.Asta e!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

dana si eu am inceput smotrul,dar cu pauze mici si dese...cheia marilor succese

am reusit numai bucataria si baia de azi dimineata.restul pe mai tarziu.ma pregatesc sa pun hainele la masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si eu sunt socata de moartea Laurei Stoica si nu inteleg cum se poate ca azi sa razi si sa te bucuri din plin de tot ce iti da Dumnezeu, iar a doua zi sa nu mai existi decat in amintirea celor dragi...
Sorry de off topic.

Mai fetelor, e posibil sa-i iasa Dariei premolarii daca nu au iesit inca toti incisivii? Eu asa vad, la fel vede si tati, desi ea nu prea ne lasa... Si are niste dintuci asa raruti si are si strungareata, e asa dragalasa.
Astazi ne-a dat trezirea la 7, apoi a mai furat putin somnic, langa mami, de la 8,30 pana la 9,30 si pana acum inca nu a mai vrut nani si nici de papat n-a prea papat cum trebuia.
Hai ca fug..ma striga

si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Dana eu am 3 canari (o pereche si o femela, ca un mascul mi-a murit) si nu le dau niciodta drumul...de fapt doar cand le fac curat in custi..si le-am facut azi....sa o fi vazut pe Amalia cum ii fugarea saracii, nu mai puteau si au preferat sa intre singurei in custi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

pauze mici si dese...cheia marilor succese

Svetlana ,imi place sloganul tau ,ca si eu il aplic cu succes.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Dana eu am 3 canari (o pereche si o femela, ca un mascul mi-a murit) si nu le dau niciodta drumul...de fapt doar cand le fac curat in custi..si le-am facut azi....sa o fi vazut pe Amalia cum ii fugarea saracii, nu mai puteau si au preferat sa intre singurei in custi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Miha ,cumnata-mea are papagal si il tine liber ,doar noaptea il baga in cusca.Asa vreau sa fac si eu,dar il mai tin un pic sa-i mai treaca frica.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Adevarul e ca papagalii sunt mai linistiti decat canarii.Eu si cand am fost mica am avut canari si ii tineam tot timpul liberi, numai ca acuma nu prea am eu timp de ei, poate cand va mai creste Amalia ii voi lasa si eu liberi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La mine e cald ca in aprilie, asha ca fusai la plimbari cu Isa, revenit acasa, mincat-culcat kupil, intrat salutat voi, dispar la plantat niste garofitze in fatza casei.
Revin mai tirziu, avetzi grija de canari, papagali si alte pasari cintatoare.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput