ATI LUAT BANII PT CIC IN MARTIE?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutza74 spune:

Nici eu nu am primit banii nici pe ianuarie nici pe februarie. Am tot sunat la directia sociala, ca eu am doi copiii si e mai greu sa ma duc piina acolo. mi s-a spus ca sa stau linistita sau nu mai insistati ca e ocupat. Asa ca astept cu sufletul la gura data de 16 cind venea alocatia. Stau cu o frica, ca na cum e in romania, n-am primit nici o hirtie care sa zica ba sau da. Asa ca , cum zicea anemona astept....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetelor de ce nu va deschideti un cont sa vi se alimenteze indemnizatia sau stimulentul pe card? eu consider ca e cel mai simplu
Puteti primi indemnizatia /stimulentul pe card din a doua luna asta in cazul in care depuneti la directia de munca copie dupa extrasul de cont
Asa n ati mai fi la cheremul postasilor...parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

Fetelor de ce nu va deschideti un cont sa vi se alimenteze indemnizatia sau stimulentul pe card? eu consider ca e cel mai simplu
Puteti primi indemnizatia /stimulentul pe card din a doua luna asta in cazul in care depuneti la directia de munca copie dupa extrasul de cont
Asa n ati mai fi la cheremul postasilor...parerea mea

Eu asta vreau, insa ni s-a spus ca inca n-au apucat sa se inteleaga de la inceput cu bancile si mai dureaza cateva luni pana se va intapla asta. Am trecut IBAN-ul in formularele alea... extrasul de cont nu mi l-au primit la dosar pt. ca au spus ca n-au ce face cu el... Tu ai primit banii in cont sau stii pe cineva? Da-ne mai multe detalii, te rog...
Alocatia o primesc in cont, insa pt. indemnizatie trebie sa mai asteptam... asa ni s-a spus...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

Mercedes daca tu stii pe cineva caruia i-au fost virati banii in cont,spune-mi si mie,caci eu am dat,pe langa contul iban si extrasul de cont al cardului,iar domnii de la ....nu s-au sinchisit sa-mi vireze banii unde am cerut.Mie inca nu mi-au sosit banii ptr luna aceasta,cu toate ca luna trecuta mi-au venit cam pe 9-10.Asta este!Suportam mila guvernului,ne indeamna la munca,nu la crescut copii!Prea multa populatie in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

Mercedes daca tu stii pe cineva caruia i-au fost virati banii in cont,spune-mi si mie,caci eu am dat,pe langa contul iban si extrasul de cont al cardului,iar domnii de la ....nu s-au sinchisit sa-mi vireze banii unde am cerut.Mie inca nu mi-au sosit banii ptr luna aceasta,cu toate ca luna trecuta mi-au venit cam pe 9-10.Asta este!Suportam mila guvernului,ne indeamna la munca,nu la crescut copii!Prea multa populatie in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Deci, sa incep cu inceputul..
In ziarele locale a aparut o stire care suna cam asa
indemnizatia cic respectiv stimulentul se va plati pentru prima luna pentru toata lumea prin mandat postal iar din a doua luna pe card pentru cei care vor aduce la directia muncii un extras de cont cu viza bancii pentru a se elimina o eventuala virare gresita ....
elyanne- ziceai ca alocatia iti intra in cont.... nu vad de ce nu ti ar vira si cic ul in acel cont ca, doara aceeasi institutie plateste si una si alta

Eu inca nu am primit pana azi stimulentul pentru luna februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

mandyksch eu i-am primit azi pt februarie. Si stiu ca vin in mai multe transe, luna trecuta de exemplu i-am primit la sfarsitul lunii, acum vad ca mai devreme. Totul e la directia de munca, ei gestioneaza. Daca postasul nu te-ar fi gasit acasa, ar fi lasat aviz.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Noi i-am primit pe8...Ypiiii!!!

dar luna trecuta a fost rau de tot...i-am primit exact la sfarsit..nu mai aveam ani deloc....va inteleg....

Haideti sa facem ceva...sa cautam o modalitate...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

In februarie, i-am primit in data de 9, dar acum, in martie, abia in 17.Cei de la Directia Muncii au spus ca ei au virat banii inca din 8 martie, dar cei de la posta ii impart cum vor ei...ce tampenie...ma rog, eu am cerut pe card, dar vad ca tot prin mandata postal mi-au trimis...sa vedem ce va fi luna viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am primit zilele astea Decizia privind acprobarea acordarii indepnizatiei pt. cresterea copilului si scrie ca plata dreturilor se efectueaza in perioada 08-25 ale fiecarei luni prin mandat postal / cont personal.
Poate nici cei de la posta nu primesc toti banii odata....

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput