buna
pe lista e-urilor din alimente imi vazura ochii numai e-uri periculoase.unele chiar interzise.chiar in paine.cea care o consumam zilnic.
voi cum procedati?va mai ganditi?ati gasit solutii?
Pai solutii eu nu vad, daca ordinul de interzicere a E-urilor nu vine "de sus". Eu am vazut ca si unii pufuleti simpli au E-uri, si anume E 102, care stiu ca face parte din clasa celor cancerigeni. Deci, uite ce dam noi la copii sa manance.
si nu numai asta.sunt vreo 6 e-uri numai in paine.de ce nu mai reusim sa traim cat bunicii nostri? pai cu atatea chimicale....
Pai nu prea cred ca avem ce face,poate doar sa umblam cu lista E-urilor in buzunar atunci cand mergem la cumparaturi sau sa ne apucam sa facem totul cu manutele noastre.Dar din cate imi aduc aminte chiar si faina de grau are E-uri,dar nu stiu de care,pentru ca am incetat de mult sa ma gandesc la subiectul asta.
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Eu folosesc Completa la cafea si mereu ma gandesc ca sigur e cancerigena ( minte bolnava) ,dar totusi merg inainte.Incerc sa nu fac prea mult caz de E-uri.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
probabil ai mare dreptate.este plina de e-uri.de ce nu folosesti lapte proaspat?sau macar condensat?are mai putine e-uri.dar are.
"niciodata nu e prea tarziu"
Azi dimineata am folosit lapte la cafea.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana