Bebelusi de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
gusta spune:
Ceva este in aer ca si eu am cazut mor langa Mara.Vad ca incepe sa se linisteasca cu vomatul o sa vad de acum in colo ce o mai fi.
Mikka nu vad poza.
Corni super pozele.
Loreen si Mygirl ce distractie frumoasa ati avut.
Beatrice azi e sarbatoare mai lasa treaba ca nu au intrat zilele in sac.
Ma duc sa dezinfectez lucrurile Marei ca asa am primit ordin si trebuie sa o fac azi.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
omustata spune:
La multi ani pentru David Mihai, Sara si Ana!
Elisor-iti spun eu cum se termina "La medeleni" ca am citit cartea aia de nu stiu cate ori. Moare Olguta, din pacate.
Am tresarit cand ai scris Olguta pentru ca pe mine asa ma striga toata lumea acasa.
Nefertari-mai dar ce entertainement aveti voi acolo la servici
.
Mie imi pleaca sotul din oras pentru vreo 5 zile si raman singura cu Maya. Dar cum in general pleaca dimineata si vine seara nu va fi mare diferenta. Doar ca fara el am insomnii.
Olga si Maya (28.05.2005)
corni spune:
Mikka,scuze mesajul era pentru Margott.
Gusta cu ce dezinfectezi lucrurile?
Danelutza, incearca sa i le dai in timpul mesei fara sa vada ca i le pui in linguritza.
Ma duc sa ma apuc si eu de mucenici cu zeama.
elisor spune:
Mikka brr...e cezariana, ca nu-mi dau seama? am vazut niste manutze mici, mici, doamne ce mititei au fost si-ai nostri...da' ce gospodina esti.
Loreen 40 sau 44, merg si bucatele de cioco? Ochii sunt o combinatie mai degraba de la strabunici daca se poate asa ceva, socru-meu are ochii albastri, maica-mea verzi, eu...nedefiniti...intre...intre
Gata somnicul?
Gusta cu ce dezinfectezi, ceva special de la spital? Tre' sa-i faci si analize la kakuta?
Corni cum reiese si din poze ati petrecut, eu as fi gustat din fiecare macar putin. Arati superb in poza de la chef, tu esti bruneta iar sora ta blonda?
Bianca a inceput sa plescaie cu limbuta, ca atunci cand faci de pofta si vad ca incepe s-o scoata. As prefera progrese motrice decat prostioare de-asta baloase ![]()
Fetelor voi stiti cumva daca se vaia o pauzasc pachetele, in sensul ca daca in colet printre haine sunt si bani se "umbla" si nu mai ajung?
Eli + Bianca si Andreas
elisor spune:
Eu ii dau Fe si vigantolul la masa de pranz, cum vede sticlutele nu le mai scapa din ochi, e innebunita dupa fe.
Olga mersi ca mi-ai spus, acum imi amintesc ceva, ceva.
Eli + Bianca si Andreas
patriciaRO spune:
Corni, mai dar v-ati distrat nu gluma... Si ce frumusica erai mai! Sa-ti fie de bine!
Mikka, nu vad nici eu poza!
Pai treaba fac asa nitel, mai nu spalat sau altceva! Ci o ciorbita pentru noi si pifos!
Beatrice, mami de
Alex pifos
elisor spune:
quote:
Mai fetelor eu de 3 ori am intrat sa corectez un cuvant, cu toate ca nu l-am scris asa si nu mi-a luat in considerare modificarea. Vroiam sa zic "vaia o pauzasc"
Fetelor voi stiti cumva daca se vaia o pauzasc pachetele, in sensul ca daca in colet printre haine sunt si bani se "umbla" si nu mai ajung?
Eu am vazut poza!!!
Eli + Bianca si Andreas
loreen spune:
Elisor ai scris cumva "vamu-iesc"...astia de pe forum nu te lasa ca-l considera cuvant obscen...
...Eu cand am primit jucariile din State la vama de la posta mi l-a desfacut in fata mea pentru a vedea daca sunt cumva cele inscrise in acte...si atat...
Si io ling la sosurile italiene in draci...cred ca daca asa sta acolo i-as fura pe bune titlul Gustei de Miss Peggy...ca nu ma satur mancand paste,sosuri de-ale lor,pizza,TIRAMISUUUUUUUUUUUUU...
Corni brava la voi ca ati iesit si si-au adus colegele aminte si de tine...porcii astia de la mine nici la serbarea bradului nu m-au chemat...
Mikka eu am vazut poza este de-a dreptul magnifica...mie una-mi place la nebunie am inteles si ce scrie desi ma laud ca port ochelari...este ceva sublim sa poti face asa ceva in interiorul mamei...
Tdi sa va faceti bine curand...eu lui Bianca am fost nevoita sa-i fac impachetari si a stat mititica ca era in prag de convulsii... avea 40,5...
Ioana bravo lui Mogaldea pentru dezvoltarea limbii romane traduse si simplificate...nu vreau sa te amarasc dar pierzi ce-i mai frumos...acuma incepe deliciul varstei lor...scuza-ma ca sunt magarita daca te necajesc...
Danelutza Oana a mancat inghetata ca eu eram prea preocupata cu un Mcfish...nu ma omor dupa inghetata,dar oricum bune bune...
Oana hai sa-i "incaltam" pe barbati si sa ne facem de cap...la mine-i simplu ca eu nu alaptez
Deci am dormit ca o vaca baltata langa fii-mea,cred ca vreo 2 ore ca nu m-am uitat la ceas cand ne-am dus la nani si acuma sunt fresh...mai bag si-o cafea si sa vezi cetuiala la noapte...
MAi nu mi- azis nimic dr. ala despre ce ar avea Delia...mi-a scribalit doar medicamentele si atat...si m-a intrebat daca am animale de casa cu par...dar eu stiu ca nu-i de la pisici ca pana acum ar fi intrat in socuri...cand ma duc la recontrol peste 9 zile il intreb totusi ce a avut,ca sper sa-i treaca pana atunci...
Ha fug ca a facut kaka...sa-i recoltez pentru copro...mai stau si cu rahatii la frigider pana maine...
8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Salut
Acum am picat si eu din parc, am stat ca in zilele bune de la 1 pana la 4 si ceva si afara e soare dar cam frigut, am venit cu crengile inghetate si eu si fi-miu. Oana bine ca mi-ai adus aminte si a mea e baba azi. Ce baba beton: frumoasa da cu dinti de fier 
Mai, abia acum am reusit sa vad pozele de la mc ca aseara mi-a crapat calculatorul cand sa intru sa le vaz. Tare misto v-ati mai distrat. Bravo voua! Si fetele sunt niste dulci, poza "offf viata mea" m-a facut sa scuip calculatorul de ras 
Elisor, "anul trecut" in sensul ca abia a s-a implinit un an. Nu puteam sa zic acum doi ani.
Nu stiu daca sa te astepti au ba la mucegai. Ideea este ca am facut sapaturi si sunt multe subiecte pe tema asta aici pe DC si am remarcat fff multi care au problema asta. Toti ziceau ca e din acelasi motiv si anume izolatia peretilor. Si tind sa le dau dreptate pentru ca la mine in dormitor este izolat peretele cu geamul, iar mucegaiul a aparut unde nu este izolatie: pe tavan, pe peretele lateral si pe muchia geamului. Bucatile astea daca le izolez ma scot.
Cu pachetele (ADIK DACA FAC VAMA? ca daca scrii M_U_I_E separat sau chiar in cadrul unui alt cuvant care n-are nici o tenta obscena, DC-ul automat te trimite sa iei o pauza!
), nu stii ca de Craciun a fost un scandal de proportii aici pe DC ca s-au furat din bagaje pe otopeni? Si in general in preajma sarbatorilor cred ca se practica asta. Cel mai bine era daca aveai o persoana de incredere care sa-i duca de colo colo, dar banuiesc ca te-ai interesat si nu ai...
Bai, deci mie imi pare rau, n-am reusit frate niciodata sa termin cartea aia la medeleni. Mi s-a parut atat de plictisitoare incat am aruncat-o sa n-o mai vad. Culmea este ca de cateva ori am inceput s-o citesc si de fiecare data rezultatul a fost acelasi. Probabil ca acum as avea alta parere dar nu mai am cartea, e pe la maica-mea si mi-e lene s-o caut.
Am vazut si eu poza pruncului in uterul mamei, am primit-o pe mail. imi aduc aminte ca auzisem la stiri cand a fost operat, paremi-se de spina bifida. hmmmm, sau neuronul e depasit...?
Loreen, la figider? Pai nu mor mey, carcalacii aia de tre sa iasa la analiza daca ii bagi la frigi? Zic si eu, nu ma lua in seama 
Am uitat sa va zic: maine plecam la munte pana duminica seara. O sa mergem si cu Filip si va fi foarte distractiv pentru ca va dormi cu noi in pat, in conditiile in care n-am reusit niciodata performanta asta. Sper sa reusim sa dormim, macar Filip, de noi nu mai zic nimic. In principiu o sa mergem in Brasov. Elisor ce faci sambata dupa masa de pranz? ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
gusta spune:
Fetele desinfectez cu o soolutie de la ei.Ca se pare ca probleme e destul de nasoala sunt multi copi cu asa ceva si au primit ordin sa imparteasca soluti de desinfectare.E un praf alb pe care l-am pus in apa fiarta in prealabil.SI nu stiu daca sunt in tara servetele cu desinfectant si cu alea am sters mobila si tot ce este pe aici.Imi sunt mainele umflate dar sper sa se rezolve.Se pare ca e un virus in tot orasul.
Loreen titlu de Miss Piggy este luat dara daca mai am vreo cateva zile ca astea sigur ma fac futumodel nu alta.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos