Bebelusi de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ar fi super Fran! deci sambata viitoare pe 18 martie la ora 11.30 sala G.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Androix drum bun si distractie placuta.

Andreea cu colajul eu m-am oferit nu e nici un deranj .Cum am pozele eu ma apuc de el,ca nu o sa fie gata la data la care anunt acuma nu o sa fie bai ,dar tot il fac.

Mikka si eu vroiam sa te intreb de bilet.Iar distanta unde ajungi tu este departe de mine ca tu ajungi aproape de Germania.

Elisor ori cand vrei sa ma calaresti sunt disponibila.

Mara a mancat un pic vad ca e mai binisor ,are ceva febra dar sper sa ii treaca.O sa incerc sa ii dau un pic de supica si poate ramane inauntru.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Dupa ce ca abia reusesc sa sriu, imi mai pierd si mesajele pe drum. Tocmai ce terminasem ce aveam de spus, vroiam sa dau drumul la mesaj si isi baga fata mea destele in tastatura si se duce tot....
Cloreta, condoleante pentru pierderea prietenei tale, e o veste socanta pentru toti..Dumnezeu sa-i odihneasca si sa aiba grija de ei acolo, sus, sa fie fericiti impreuna
Eli, Pupici pentru papusica ta cu ochi albastri, e o dulceata, iti vine s-o mananci
Noi azi am fost in plimbari cu Laura si Delia, ne-a cam batut "briza" de Constanta dar ne-a prins bine o gura de aer curat si de ...vorba.
Ma bucur sa aud ca puiutii bolnaviori se simt ceva mai bine sa se insanatoseasca cat mai repede.
Alex mai nou vrea sa manance singura, isi culege bucatelele de mancare de pe masuta ei. Vai de bucataria mea cum arata totul dupa "autoservire". Si de ieri am observat ca-si duce la ureche telefoanele si receptoarele din dotare si spune "Aaaa" si apoi alte bolboroseli pe care nu le pot transcrie. Cuvantul favorit este "EGHE" pe care inca nu l-am putut traduce, dar cred ca e vorba de ceva frumos, daca ii place asa de mult. Nu mai spun de figurile de tauroaica pe care a inceput sa le aiba daca nu o las sa mearga unde vrea sau sa atinga ce doreste. Incepe sa urle si sa se incordeze plina de nervi. Cu mine-i mai merge, dar va face taica-su instructie cu ea.
Aseara am profitat ca a dormit de la 18.30 pana la 23 si ne-am uitat la filmul "CRASH". PLictisitor in prima parte, dar apoi se leeaga toate si devine f interesant. Intr-adevar, un film de Oscar.
Androix, drum bun si distractie placuta la munte!
Mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat..si asa am facut varza mesajul, am scris la repezeala ce vroiam sa spun dar descalciti voi.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Fran-reusesti sa ma faci sa mor de ras de fiecare data. Pai cu bani tine casa, nu cu spalatul vaselor, lua-le-ar naiba de vase. Si inca un lucru, banii la comun sunt, clar, dar cand nu am banuti in portofelul personal ma simt f. nasol si ce suplimentare de venituri. Si nu mergem impreuna la toate cumparaturile, ca ar insemna ca nu mai cumpar nimci, ca cat timp liber are domnul sot. Si, al doilea lucru, una e salariu fix, alta e firma proprie. E maaarrreeee diferenta.

Simiena-exact acelasi lucru o sa fac eu, dar eu imi mut de tot parintii la Cluj, sper ca in urmatoarele 3 luni. Sper...O sa o platesc pe mama imparateste. Macar nu-mi bag om strain in casa, idee care-mi repugna total.

Dar intre 2 rele, intre a angaja o femeie straina si sa stau acasa pe banii de la stat, aleg a 2-a optiune. Fiindca prima mi se pare, mie personal, si sa nu va burzuluiti iarasi ca nu mai scriu nimic ever, inadmisibila. Si a doua e nasoala, dar prima e ...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor ploada mea face alergie, cind vede linguritza cam asha tzine gura , ii desfac dintzii cu clestele, adica cu fortza, tat'su o tzine iar eu ii dau medicamentul. Nu stiu de ce nu-l vrea, ca doar ii pun suculet si nu se simte amar. Vroiam sa-tzi spun ca si Isabella se trezeste cu parul ciufulit rau la spate, asta pentru ca da din cap intr-una, parca ar spune nu,nu,nuuuuu. Imi aduc aminte ca si nepotica mea avea la fel parul si avea vreo 2 ani.
Nefertari chin mare cu fierul, dar e obligatoriu nu mi-a lasat loc de "la alegerea pacientului", ca il aruncam de mult. Dar v-am mai spus cred ca de la medicament e agitata, obosita chiar dupa ce se trezeste, doarme destul de multishor ziua si maninca si cioate... Curatza tot, daca merge in ritmul asta, o sa strice cintarul doftorului la urmatoarea cintareala.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice imi dau lacrimile cititnd ce-ai scris...dupa 16 ani nu suntem in stare sa avem autostrazi (autostrade, cum o fo corect?!) in tara asta de kk. Bey, dar nici nu meritam sa ne bagam nasul in UE cu asemenea tara, sunt revoltata.

Andreeaatan las' ca si eu am fost prea clontoasa, scuze, sunt putini banii care ni da statul, sunt de acord, dar eu tot atata iau si daca ma intorc la servici, in puii mei ca statul isi baga picioarele in studiile mele. Deci, clar tre' sa caut altceva, iar sa angajez o bona e exclus din 2 motive: mi-e greu sa am incredere in cineva si plus ca stimulentul (poate mai mult decat atat) ar trebui sa-l dau, deci nu vad avantajul, iar maica-mea e disponibila doar pt. 3 luni, iar sa i-o dau acolo e exclus (s-o vad doar pe webcam, as innebuni). In alta ordine de idei sunt ciumata si handicapata ca stau acasa, nu pot lua credit ca salariul sotului nu ajunge (nu ma refer la orice credit), venitul celor din CIC nu e luat in considerare, logica mea de balta imi spune ca acest venit din cic este sigur, deci am cum plati rata, dar normele dragutele nu le dau voie sa acorde creditul.

Suparata-s doamne eu.

Fran sora-mea a venit in iulie cu Blueair si a fost multumita, mai ales de preturi, astia nu ofera mancare. Si pe mine ma bate-un gand sa-mi iau copiii la vara si sa merg cu blueair, ca are sora-meea nunta, dar cand ma gandesc la zbor ma ia cu goluri in stomac.

Nefe dimineata cand se scoala dupa o noapte de stat pe spate e parul asa, o pieptan si o mai trag din cand in cand dar nu pare s-o deranjeze, merci de raspuns.

Gusta eu mi-am bagat la calculatorul de la blue air un zbor cu cei 2 copii si m-ar costa dusul 198 euro (ceea ce-i destul de ieftin), dar la clasa easyblue, adica cea mai ieftina.

POZE 8-9 LUNI

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Sunt si eu "chiauna de somn" vorba cuiva aici ca am dormit uriasul numar de 2 ore azinoapte. cateodata ma intreb cat somn si cand ne-ar trebui mamicilor care nu au mai dormit de 9-10 luni ca sa ne refacem si sa incepem sa vedem lumea iar in roz. Ma refer la mstroie, tdi si multe altele.
omustata eu zic ca pentru linistea ta sa te duci la medic pentru colonoscopie numai ca daca ar fi ceva grav ai fi sangerat mai mult si mai multa vreme. asa ca linistete-te si nu te gandi la ce poate fi mai rau.
Ieri ne-am imbracat ca mergem la clinica, am ajuns si acolo mare surpriza- nu era doctorul. Sper ca azi sa gasim ca medicul nostru de familie e in concediu pana in 21 si... Dar Tony este clar mai bine. Nu a mai facut febra si nu a mai avut diaree. Ma gandesc ca si asa ar fi bine sa merg sa vedem sa nu fie ceva la urechiuse ca cica fiecare viroza sau raceala e periculoasa pentru urechiuse la varsta asta.
No trimit mesajul si revin.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Mara!

Elisor-tare draguta este Bianca. Si ce bine seamana Andreas cu tatal lui! Banuiesc ca este tare mandru tati.

Si Maya are parul incalcit la spate. Exact asa cum zici tu, parca este ars. La un moment dat il taiam cu foarfeca acolo unde era incalcit, dar acum se intampla atat de des incat mi-e ca o las fara par. Au parul foarte moale acum si se incalceste rapid.

Eu nu am dormit deloc azi noapte. Nu din cauza Mayei, ea rareori ma scoala noaptea (am mare noroc din punctul asta de vedere). Din cauza mea, ca ma gandeam numai la prostii legate de problema mea si apoi oricum, cand sotul meu nu este acasa nu prea pot dormi. Acum sunt obosita rau de tot si Maya ma va lua de buna. Noroc cu ea ca nu am timp sa ma gandesc la toate cele.

Aseara am inceput sa ma uit la un film despre viata lui Modigliani, cu Andy Garcia si mare imi fu mirarea cand o vad in film pe Loredana Groza care canta un cantec in franceza (intr-un restaurant), o franceza atat de proasta ca ma dureau urechile. Cand ma uit pe operta DVD-ului constat ca unul din coproducatorii filmului este Andrei Boncea. Asta parca este sotul ei, nu?

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nu va suparati mai pe andreea. Ea are o calitate super rara in ziua de azi si ar trebui s-o apreciem pentru asta. E de o sinceritate si franchete super faine si ma gandesc ca lumea ar fi mai buna daca toti oamenii ar fi asa si ar putea sa spuna ceea ce simt si gandesc.
Andreeaatan, vesti bune si la noi. Si la mine a mai zburat o jumate de kg. deci am 60.5. Ura!!!!!!!!!!

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

eu azi am facut niste ICRE... cui ii place uite reteta si evident poza!

1 lingura mare de icre de biban sau altceva
ulei (mai mult de jumate de kg), lamaie, lapte (jumate de kg), 1 ceapa, 4 linguri gris...

Se pune pe aragaz, jumate de kg lapte cu 4 linguri de gris si se amesteca pana cand grisul se dezlipeste dupa marginile cratitei. Amestecati incontinuu sa nu se lipeasca. Cand este ca o mamaliga se da deoparte la racit...

La mixer, se pune acest gris cu 1 lingura de icre mare si se amesteca, adaugand treptat ulei, se mai pune si lapte ca sa se albeasca cate putin, lamaie la sfarsit si ceapa tocata marunt... (!!!! Icrele trebuie sa fie potrivite, nu moi, zeama!)

si aici, produsul final:
ICRELE MELE

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput