Bebelusi de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Colaj - Fetele, am pus pe prima pagina in lista, in dreptul numelui Gustei, adresa de mail. Hai sa dam termen de o saptamana, pina vinerea viitoare seara, sa trimiteti poze la ea pentru noul colaj. Ca sa o ajutam sa puna si numele, screti in mail si numele copilului cum vreti sa apara pe poza din colaj. Si hai sa trimitem pozele pe format portrait, deci in picioare cum ar veni, nu pe lat. Ca sa se vada fatzuca mai bine incadrata si sa iasa mai fain in colaj.
Mai repet mailul inca o data aici: adriaanse2000@yahoo.com

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix drum bun si sa ai mare grija, stiu ca ai si esti prudenta avandu-l si pe Filip, dar din pacate sunt altii imprudenti si grabiti, nu te intrista azi, incearca sa stai cat mai mult cu Filip, cu fetzisoara lui, nu-ti fa ganduri negre, asa cum zicea si Ioana nu poti trece la autobuz sau alt mijloc de transport, fiecare isi duce crucea pe acest pamant. Atata inspiratie pe capul meu , in fine ideea e ca de abia astept sa ne vedem, deci sambata dupa pranz, intre 13 si 17, cam asa, am inteles bine?

NewMami felicitari pt. mergaretul Patrick, cred ca esti foarte incantata auzindu-l "mama", am mai scris, dar nu stiu daca in acest capitol, imi place tare mult cum doarme in patul vostru, as sta si l-as tot privi. Distractie placuta la piscina, cat te invidiez, si mie dor de apa, sa ma balacesc, iar cu Bia ar fi placerea si mai mare, dar in bv, spre rusinea edililor, nu exista decat bazinul olimpic, ce facilitati, oftez dupa piscinele din vest cu atata agremeent. sa va distrati si pentru noi, sa faci poze sa-l vad pe pestisor, daca-si mai aminteste ceva din viata intrauterina. . Multumim de complimente, chiar ii place sa o pozez, cel putin asa-mi place sa cred.

Monu si noi tinem pumnii la concurs, indiferent de rezultat sunt sigura ca fi rasul de pe lume, sa faci poze s-o vedem. Haioasa idee!

Mikka e vorba despre documentarul de pe discovery cu op. din pantecul mamei, m-am lamurit intre timp, am primit-o pe mail de la Adina (multumesc). Nu mey, eu sa primesc pachet de la ai mei, eu ce naiba sa le trimit, un parfum de saracie , dar nu te mai stresa ca a fost o idee la un moment dat cand am vazut ca ajungi prin NL, in orice caz drum bun, zbor placut si lin si distractie placuta, mai ales ca pe Ioana o lasati acasa, atunci un tur de Bruxelles nu strica, e superb oras, si cand mai auzi si franceza zici ca esti intr-un salon de bal. Sa povestesti si poze sa faci, cu tine, ca nu strici poza.

Danelutza noi n-avem nici un simptom la fe, poate ceva agitatie de nerabdare cand ma vede cu sticlutele, in rest...'nica, nici macar kk inchis la culoare, avem o paleta de culori la capitolul asta.

Mey, cred ca-s singura de p-aici care n-are nici o treba cu mucenicii, existenta lor nu-mi tenteaza in nici un fel papilele si chiar am ramas uimita ce reactii pofticioase au creat pe aici.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cand trimitem poza trebuie sa aiba o anumita dimensiune?
multumim de incurajari. sigur ca vom face poze. pana saptamana viitoare ne antrenam de zor

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Sunt fericita: mi-a venit indemnizatia!!! [majoreta] mi-e salvat weekendul de un imprumut

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Monu bilet la clasa "easyblue" ai? Cu cat timp l-ai rezervat inainte?

Gusta daca ajung in vara pe la ai mei sigur "te calaresc" cu o vizita, vorba ta. Ma bucur ca azi e mai bine Marutul mic de la Bia, eu iti multumesc anticipat pt. colaj, sper sa fiu mai inspirata cu poza de data asta.

CristinaD merci pt. lamuririle tehnice, da' leaganul era in tavan prins, in camera? La tocul usii daca-l pui cum te mai vanturi pe usa?

Astept sa se scoale gaza si s-o intindem si noi in parc ca s-a mai incalzit si e chiar frumos.
O zi placuta!

P.s. vroiam sa va intreb de ceva timp: Bia in fiecare zi se scoala cu parul incalcit la spate, zici ca are parul ars de la permanent, cel din fata e moale, dar ala de la spate...nu ti-ai dori asa ceva, si la voi e asa?

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Marimea pozei nu conteaza.Dar daca e prea mare atunci cand am sa o micsorez fata bebelului nu o sa se vada prea bine.Sper ca s-a inteles.Si cum a zis si Gabitza spuneti numele care vreti sa apara pe poza.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Gusta m-am executat! De abia stept rezultatul!

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Elisor, fac poze, da' am mai fost deci n-o sa fiu asa entuziasmata. Da' fac oricum! Si mi-e nu stiu cum s-o lasa acasa pe Ioana, da' ce sa fac... pina acuma n-am lipsit de linga ea nici macar o zi / noapte, o sa-mi fie greu... da' o educ pe mama sa foloseasca skype si asa mai stam seara la taclale.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

elisor eu nu plec nicaieri. despre ce bilet e vorba?

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

quote:
Monu bilet la clasa "easyblue" ai? Cu cat timp l-ai rezervat inainte?

Pentru Mikka era intrebarea, scuze Monu.

Florentina daca erati pe piata acum 13 ani cu ochii inchisi va alegeam pentru nunta, decoratiunile cu baloane sunt...m-au lasat fara grai, si-mi plac si paharele alea de sampanie, va doresc prosperitate si sa va atingeti scopul ca ar fi pacat sa nu mergeti mai departe. Superbe pozele!
Am incercat sa o pun si pe Bia cu manutele sub cap, asa de sanky, rezultatul: un urlet pe masura asteptarilor

Ce-i cu linistea asta p-aici?
Gāza mea doarme demultisor, intre timp s-a innorat.
Am pus poze noi in albumul de 8 luni, mai pe la sfarsit.

POZE 8-9 LUNI

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput