Bebelusi de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Andutzy-cum adica nu mai primesc membrii noi, ca eu mi-am facut ID acum 2 saptamani. Si dupa mine au mai intrat sigur vreo 3 fete numai aici la noi.

Olga T- e clar ca nu-i de la dinti. Bafta la doctor. Poate ai si fost deja dar eu nu am apucat sa citesc tot.

Eu sunt stresata tare de tot, de data asta legat de mine. Dimineata am gasit putin sange in scaunul meu si de atunci nu mai sunt om. Voua vi s-a intamplat vreodata asa ceva? Sunt si singura, sotul este plecat pentru vreo 5 zile si nici nu am cu cine sa vorbesc. M-am programat la doctor, dar abia joia viitoare tot din lipsa de sot, ca nu am cu cine sa o las pe Maya.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Cloreta-Sincere condoleante! Si mie imi placea tare mult de ea. Este tare rau sa-ti pierzi o prietena.

Monicica-am facut si eu odata mucenici din paste, dar nu se compara cu cei adevarati. Atunci sotul meu a gustat o data si nu i-au mai trebuit si a trebuit sa ma lupt eu cu toata oala. Tare mi-ar place si mie sa pot gusta macar unul de pofta. Din pacate nu ma pricep sa fac nici un fel de aluat cu coca si nici nu am aparat din ala cu opturi.

Gusta, Loreen-multa sanatate Marei si Deliei. DE fapt sanatate tuturor bebelusilor bolnavi, ca vad ca sunt multi bolnaviori pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

omustata, depinde cum era sangele. daca era rosu aprins deci puteai sa vezi clar firicele de sange eu am avut asa de la hemoroizi care pot fi afara si sa-i simti sau inauntru putin. Cand am avut ulcer hemoragic si venea de la stomac scaunul mi-a fost negru si foarte lucio. Deci cand e o hemoragie mai din interior arata negru nu rosu. Sper sa intri ca sa te linistesti. Eu zic ca din moment ce ai zis sange era clar rosu si atunci sunt hemoroizi. Sunt ceva creme gen Anusol si ceva supozitoare foarte bune dar care se dau cu reteta.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Fetelor pleeease help, ma scuzati nu are nici o legatura cu subiectul dar nu stiu pe cine sa intreb...
Ma doare in gat de vreo 2 zile rau si acuma seara am constatat ca am ragusit ingrozitor...si maine ma intalnesc cu o prietena pe care nu am mai vazut-o de mult si abia asteptam sa stam la vorbe si eu nu o sa pot in halul asta. Stiti vreun remediu rapid pentru recapatarea vocii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

In primal rand chiar daca cu ceva intarziere vreau sa urez tuturor mamicutelor un sincer La Multi Ani. Pentru majoritatea dintre noi este primul an in care cu adevarat intram in aceasta categorie si dintr-o data a devenit o sarbatoare foarte speciala din viata noastra. Sentimentul pe care il simtim -de a fi mama nu poate sa se compare cu nimic altceva pe lume – este unic, special si rasplatit de cei mici in fiecare zi.
Sunt asa de bucuroasa ca am putut sa o am si pe mama alaturi de noi. Sper din tot sufletul ca si tata sa ni se alature din Aprilie. Spun ca sper ptr. ca are ceva probleme de sanatate si deocamdata sta sub semnul intrebarii daca mai poate veni sau nu anul acesta.

Uauuuu ce frumusete de bebei si ce colaje frumoase. Bravo Gusta si Florentina .
Imi pare rau ca n-am mai avut timp sa intru pe la voi si n-am stiu despre colaje. Dar daca mai faceti tura a doua m-as bucura sa-i pot trimite si eu o poza de-a lui Patrick. Gusta te rog trimite-mi si mie adresa ta de e-mail.

Elisor, ma bucur mult sa stiu ca Bianca e bine si ca te-ai mai linistit si tu. Asa te vreau optimista caci scumpetea cu ochi albastrii stie ea ce vrea si cand vrea. Iar prostioarele lor baloase sunt de milioane. Am vazut pozele noi din album. M-au dat gata cat sunt de frumoase, imi plac im mod deosebit cele in care Bianca face proba la diferite palarii si caciulite. Sunt sigura ca daca le-ar vedea vre-un magazin care vinde palarii ar angaja-o fara discutii.
ChrisDun, ma bucur ca ai reusit sa te intalnesti cu Elinor si Bianca. Am vazut-o si pe Carina care e o bombonica si ii sta atat de bine rosie in obrajori de la aerul de munte.

Loreen, asteptam sa vad in albumul tau si poze de la intalnirea cu Bianca. Ce s-a intamplat de n-ati mai ajuns? Poate ai scris in capitolul trecut si nu te supara pe mine dar de abia am avut timp sa rasfoiesc capitolul asta.
Cred ca v-ati simtit tare bine de 8 martie, iar Delia si Alex sunt doua papusele scumpe pe care iti vine sa le tot pupicesti. Dar nici Bianca ta nu e mai prejos. Te baga in boala cu ochii ei. Nu te vad bine, ai in dotare vre-o pusca ca sa poti face fata pretendentilor ?
Ai putut vedea pozele lui Patrick ? Le-am trimis pe adresa corecta ?

OlgaTarziu, ai aflat de ce a facut Tony febra ? Pupici baietelului sa se faca bine cat mai repede si speram sa fie ceva trecator. Ai mers la doctor cu el azi ? E mai bine ? Vad ca nici tu n-ai fost prea cuminte si te-ai pricopsit cu o raceala. Mai, mai dar ce le mai culegi.

Gusta, multa sanatate Marei si tie. O sa vezi ca o sa fie bine si o sa vina si pe strada ta vremuri mai bune. E bine ca o tin sub observatie pe Mara si te cheama la controale mult mai des.

FlorentinaG, am vazut si eu pozele Mayei si e atat de scumpa. Imi place la nebunie ca are tenul mai inchis si pare asa de bronzata.Ce smechereste sta ea cu manutele sub caput. Mie nu mi se pare a fi asa de slabuta. Si Patrick cantareste doar 8,300 kg.

Tdi, Danelutza, multa sanatate micilor printese. Uf, cam multi bebei bolnaviori, sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede.

Androix, lasa mama ca se gata iesitul dintilor si apoi incep sa se strice . Mai dar mare necaz cu mucegaiul asta. Chiar nu exista nici o solutie ? ca prea se repeta de la an la an. Te inteleg perfect ca esti satula de santiere.
Si voi mergeti la munte si o intalniti pe Bianca? Asa un ma mai joc, un mai am nici o sansa cu Patrick la ritmul la care va deplasati voi .

Andreeatan, ce mare si dragut e Thomas. Se vede ca e capitanul echipei de pititici. Spalat vase – solutie :masina de spalat vase. Pe a mea am numit-o”Isaura” si e o adevarta comoara la casa omului mai ales cand ai musafiri.

Si acum ca am terminat de lecturat in mare ultimul capitolul sa va spun cateva cuvintele si despre noi. Suntem baietel mare si foarte activ, vrem sa mergem numai in picioare plimbat de manute si sa misunam peste tot. Ne place la nebunie sa tragem sertarele si sa scoatem toate hainele afara. Spunem « ma-ma » iar eu sunt topita cand il aud, « ba-ba » si eu sper ca nu mi se adreseaza tot mie, « pa-pa » si altele pe care numai el le intelege.
Stam afara cat de mult posibil, ne place mult de tot si la cumparaturi si mai ales ca facem ordine pe rafturile de la magazin. L-am dus la ToyRus sa-i cumparam o masinuta, motoreta, sau ceva cu care sa se poata deplasa pe afara. A fost asa de fericit cand l-am pus in toate sa le incerce – dar problema noastra este ca toate i-au placut. Asa ca una o primeste de iepuras si una de ziua lui ca un ne-am putut decide. Azi i-am luat un camion mare de plastic si e atat de fericit ca il poate impinge singur prin toata casa. Weekendul asta mergem la bazin. I-am luat si colacel broscuta testoasa si Pamper ptr. bazin, deci e totul aranjat si speram sa-i placa.
Facem la olita daca nimerim momentul X si de foarte multe ori il ratam ptr. ca e asa de senin cand face kk incat de cele mai multe ori un-mi dau seama decat dupa ce faptul e implinit.
Weekendul viitor avem musafiri niste prieteni care au fetita cu 2 zile mai mica ca si Patrick. Sunt curioasa cum se vor intelege.

Va dorim tuturor numai bine si mii si mii de

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Am ajuns cu cititul la ultima pagina numai dupa ce am trimis mesajul kilometric.

Androix,felicitari ptr. progresele micutului Filip.

Cloreta, sincere condoleante, Dumnezeu sa-i odihneasca in pace .
Eu inca nu sunt sigura si sper sa nu fi inteles bine - a murit Laura Stoica? La noi stirile din Ro ajung mai greu. Ma voi baga acum sa vad daca prind ceva pe antena1 sau tvr.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Monicica-pentru recapatarea vocii fa-ti un sodou. Incalzesti lapte, sa fie fierbinte si il amesteci cu un galbenus de ou crud si miere cata vrei. Nu garantez ca-ti recapeti voceaa 100%, dar face bine.

Olga T-multumesc de raspuns. Era rosu aprins si putin, dar nu simt nici un hemoroid. Poate sunt inauntru, dar nu ar trebui sa ma doara?

Ce-ai facut la doctor cu Tony? Sanatate multa la amandoi.

Loreen si Oana-am si uitat sa va spun, tare mult mi-au placut pozele. Ce bine de voi ca va puteti intalni si fetitele voastre vor fi prietene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Salutare, hai sa mai scriu si eu ceva ca siiigur va era dor de mine

OlgaM, sint multe posibile cauze de singerare - intr-adevar, dupa cum a zis si cealalta Olga, daca e rosu e mai bine, adica nu vine de undeva de mai sus din aparatul digestiv. Daca e rosu, pot sa fie hemoroizi (externi sau interni), ceva care se cheama anal fissures, sau poate sa fe inflamat colon-ul. Trebuie sa mergi la dr...Am avut si eu, si la mine e ceva care se cheama ulceratice colitis, care e destul de nasol, sper tu sa nu ai :)

Cloreta, imi pare rau

Loreen, si Mygirl foarte frumoase pozele de la intilneala, Loreen vroiam sa-ti zic demult, are asa o fata de smecherica mica Delia, e tare dulce! Si e tare amuzanta poza pe care ai trimis-o la colaj.

Si apropo de colaj/slideshow, foarte foarte dragute, imi pare rau ca n-am trimis si eu, data viitoare. Si nu stiu cum de nu ma nimeresc si eu niciodata la chat-ul vostru

Multa sanatate bebeilor bolnaviori, si LA MULTI ANI sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Intru ultima oara in seara asta, sper. Toata seara nu am facut dect sa citesc pe Internet de la ce naiba poate se fie sangerarea. Mi-e frica sa nu fie ceva mai grav la colon.

Dar ca sa schimb subiectul (si scuze ca am fost complet off topic), voi cand iesiti afara cu ei mai multe ore, le dati sa manance afara? Ma gandesc ca daca ies la pranz nu pot sa-i dau de mancare pentru ca trebuie incalzita.

Alta intrebare: ajuta la ceva gelul ala pentru dinti? Pentru ca impresia mea este ca nu ajuta la nimic.Ma gandesc daca da cu limba pe acolo se duce tot gelul, il inghite si atunci cu ce o ajuta?

Gata, va las si sa aveti o zi buna caci la voi a inceput deja ziua de vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI Mara Diana...sa fii o minune in viata parintilor tai...

Olga M eu ii dau de manacare Deliei pe-afara...cand se nimereste...iau mancarea la borcanele si in gentuta termoizolanta si uite asa impacam si una si alta...asta daca nu suntem prin vizite siincalzim pe-acolo...iar cu chestia cealalta ia-o usor...urmareste cum ti-au zis fetele culoarea si nu te panica...la fel am patit si eu dar in sarcina de la niste hemoroizi pe care nu-i am...ca de cand am nascut nu am mai avu nimic...

OlgaTarziu ati fost la doctor ?!Ce-a spus despre Tony?!

Monicica sodou...fierbintel si cu miere multa...si pastile pentru supt...

Newmami nici nu ai idee cat de rau mi- aparut ca nu am putut ajunge la Elisor...din cauza de masina stricata...dar mai mergem la munte anul asta si poate vin si ei la mare si o sa avem ocazia sa ne vedem...iar cand te mai duci la magazinul de jucarii ia-ma si pe mine ca-s lesinata rau dupa ele...acuma am niste stresuri ca nu pot sa-i iau Deliei o carte de la Vtech pentru iepuras...

Fran nu stiu ce sa-ti zic...sunt sigura insa ca nu-i de la matza..ce ma enerveaza este incompetenta in obtinerea unui diagnostic...acuma nici nu stiu ce sa fac sa ma duc cu plodu la analize micotice dat ede o dr. care nu stia pe ce lume traieste sau sa fac tratamentul dat de un dermatolog renumit dar care nu mi-a zis ce are?!

Cornelia ...

Gusta...

Multumim mult pentru complimentele la adresa fetelor...sa stiti ca nici cu ai vostrii nu ne este rusine deloc...Poate facem un colaj cand fac puiii un an de zile si ar mai merit afacu tunul cu poze din prima saptamana...io vin cu ideile ca nu ma pricem deloc la asa ceva...

Hai ca va las acuma...ma pregatesc sa duc rahatii la plimbare si apoi cu plodu-n parc ca-i frumos afara...mergem sa luam si prietenele de suferinta si parc scrie pe fundurile noastre azi...

8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput