Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Corap maaama ce baiat mare ai!!Sa-ti traiasca!

Alinus bine te-ai reintors!!!

Cristinamh ce rau imi pare de patania ta. Nasol daca e sa iei banii tocmai in mai!!!

Eu am inteles ca pe 20 martie cand vine alocatia vin si banii dar doar pt ian si feb nu si pentru martie!!!Acum ramane sa vedem!!!

Madau tu esti in sectorul 3? M-as bucura sa-mi vina banii si pe martie dar...nu cred!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

am si eu o intrebare, sa nu radeti de mine!
Vreau sa ma vopsesc; dauneaza la laptic? Stiu ca in sarcina nu era f recomandat.
Mama, ce avioane de scaune aveti Ina si Alinush...Si ce fete frumoase in ele....:)

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Haideti fuga la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70933" target="_blank">subiectul nr 29!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Delia, sa o pupi pe nora-mea din partea measa creasca mare si frumoasa, sa fie bucurie la parinti!

Aura si samburelu' Dimitrie
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/condrata/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FETELOR, acum ca doarme piticu meu sa va zic si eu ceva...adica sa vedeti ca nici neuronul asta nu ma mai tine...
azi dimineata, cand am aflat despre moartea LAUREI STOICA, i-am zis naucita lui cristi: cum adica a murit? pai era insarcinata!!!!
si mai ales ca stiam ca ea credea ca nu poate avea copii...si era asa fericita....De parca daca ai fi insarcinata, nu poti muri...
am fost socata.
DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE SI SA-I IERTE

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Lavi
Cu bona eu voi scapa ieftin:va sta soacra cu bb, pentru ca am de gand ca in sept sa incep serviciul.Iar cu femeia ptr curatenie sunt in asentimentul Laviniei.

Cu laptele stau super bine:dau pe-afara, iar bb doarme.Ori e in perioada de crestere , ori nu mai inteleg nimic.Eu cu tzatza dupa ea, iar ea rade , gangureste si ...atat.A, si si-a descoperit degetul mare de la mana dreapta, pe care-l tot linge.

Mergi la inceput