Cu cutitul de paine sau un cutit cu zimti si destul de lung.Toata chestia e sa tii mana (cutitul) dreapta,paralela cu masa sau suportul pe care sta blatul si sa invarti usor cu cealalta mana blatul.tai intai de jur imprejur si-apoi in adancime...sper ca am reusit sa ma fac inteleasa...sant putin confuza de la durerea de cap..
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
quote:
Originally posted by adi69
Cu cutitul de paine sau un cutit cu zimti si destul de lung.Toata chestia e sa tii mana (cutitul) dreapta,paralela cu masa sau suportul pe care sta blatul si sa invarti usor cu cealalta mana blatul.tai intai de jur imprejur si-apoi in adancime...sper ca am reusit sa ma fac inteleasa...sant putin confuza de la durerea de cap..
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
Salve,
Si eu tai blatul pt tort cu un cutit mare zimtzat insa inainte il trec o data pe sub un jet de apa calda/rece
, deoarece aluneca mai bine astfel! Si inca ceva, infig mai intai varful cutitulul pana pe la mijlocul blatululi, dupa care rotesc platoul (cam cum face si Adriana)!
Si, in general, de cate ori tai prajituri, la fel, umezesc lama cutitului inainte, tai cateva buc din prajitura, mai umezesc putin cutitul, si tot asa..........
Pupici si spor la treaba !