Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello!

Giova bine ca ai trecut de vaccin, maine sigur o sa fie bine, nu fii speriata! Mult succes!
Denisa vad ca ai primit raspuns de la Liliana, Flatulin Gel se numeste si e destul de bun, nu stiu daca are chiar efect intern dar macar ii incalzeste burtica si o face sa se simta mai bine. Dra de ce nu vrei sa-i dai ceva Emmei daca are crize de colici? Uite de pilda debridatul o ajuta pe Carla sa faca kk mai usor, asta fiind principala noastra problema.
Maraki nici eu nu mananc mucenici ca nu are cine sa-mi faca. Inainte imi facea bunica-mea o oala dar acum nu mai e in putere, saracuta. Asa ca ciuciu, doar sa-mi cumpar din comert si sa-mi fac dar stiu ca nu sunt la fel.
Cata imi pare rau ca a faccut Bia criza, saracutele de voi ce mai trageti. DAr de ce sa plangi, nu e bine sa te lase nervii... mai bine i-o dadeai lui Dan sa o plimbe nitel si faceai un dus sa te calmezi! Uite eu aseara a trebuit sa stau cu ea pe umar vreo 2 ore ca doar asa tacea! Pana la urma i-am pasat-o lui Cristi ca nu mai puteam de spate. Si a adormit si a culcat-o el in patut. Trebuie sa acceptam ajutor ca altfel o luam razna!
Teolinda nasol ca e constipat, chiar intreaba pediatra ce se poate face ca nu e bine sa absoarba toxinele din kk atea zile. Bine ca macar s-a rezolvat acum!
Dolcebaby nu stiu sa-ti zic de scorurile de la CF dar eu la Elias am dat un mil la anestezist si 1,5mil la moasa (dupa acea am realizat ca a fost ff mult, dar totusi a meritat ca dupa ce a treminat tura la 7 m-a asteptat pe mine sa nasc si m-a asistat alaturi de cealalta moasa). La neonatoloaga 500.000. In rest 50, 100 la asistente, infirmiere etc. In total creo 6 mil fara doctor.

Fetelor de unde azi-noapte a dormit super, de la 11 la 6 si dupa aceea de la 7 la 10, de atunci are o criza de colici nasoala rau de tot, acum mai doarme 20 min, se mai scoala, o mai plimb 5 min pe umar si adoarme la loc, saracuta! Ce sa-i mai fac? off... abia astept sa se termine cu colicile astea!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare mamici! Si noi am avut ieri probleme cu constipatia si cred ca asta numai in urma vitaminelor care ni le-a dat dr. ca sunt cu foart mult fier .Sincer nu stiu de ce ne-a dat picaturile alea doar asa la " prima vedere" dar cred ca sigur am sa renunt la ele , unde printesa mea facea kk de 3 ori pe zi marti si ieri s-a chinuit saraca sa faca si ea ceva , urla cat o tinea gurita ca nu am mai auzit-o facand asa niciodata Am incercat cu sos de mere , cu termometru , cu ceai de musetel , nu stiam ce sa-i mai fac ...si a reusit saracuta in sfarsit aseara pe la 6 de a umplut 2 pampersi unul dupa altul si s-a linistit. De dormit a dormit toata noaptea doar ca s-a invatat cam alintata si cum se foieste un pic vrea si tzitzi macar 2-3 min. sa adoarma la loc si asta nu-mi place ca i-si strica programul adica ultima masa e de obicei la 22 si urmatoarea ar fi la 5 .Mai fetelor vreau si eu sfintisori ca au aratat astia la stirile pro tv de dimineata si i-mi cam ploua in gura .Merg sa ma uit la poze si sa-i servesc micul dejun printesei si revin daca o sa mai fiti in zona

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata, Janina, Maraki si Moni va multumesc pt. incurajari.
Janina uite ca nu stiam de gelul asta. imi prindea bine cand avea si marco colici.
Moni ma bucur ca ati scapat de colici. Diversificarea nu prea as incepe-o asa de devreme.Mai multa llume mi-a zis, mai ales ca papa de la san. daca papa formula de acord, dar asa.....
Ai facut anestezie generala, in vena? Din aia in care ai cosmaruri si vb. toate tampeniile?
Cata plimbarica frumoasa. la noi e urat afara si sufla un vant....

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA da,cred ca din aia am facut! a fost distractiv!
Eu eram extrem de curioasa cum e cu anestezia ca nu mai facusem de cand aveam 6 ani pentru amigdale. A fost interesant cand m-am trezit ,ma trezeam si iar adormeam,tin minte pe bucati...primul lucru cand m-am trezit tin minte ca era mami langa mine si am intrebat-o de o tipa la care ii facuse tot atunci laparo,apoi am zis sa-mi faca alea calmant ca ma doare burta (cam ca la ciclu...dar cand te doare tare) si am cerut fisa sa vad ce mi-au gasit .. eram foarte activa! Imediat am adormit si m-am trezit cu doi tipi langa mine si unul zicea sa-l prind de dupa umeri - erau brancardierii care ma duceau jos la salon ca era full in spital si nu m-au tinut decat f.f. putin la reanimare.Iar am adormit si m-am trezit cand coboram scarile,aveam impresia ca alunec de pe targa si cred ca am comentat ceva dar nu mai stiu ce. Mami zice ca tot drumul le-am dat alora indicatii cum sa ma transporte
Iar m-am trezit in salon si stiu ca mami se ciondanea cu asitenta,ca erau controale si voia s-o dea afara,zicea ca ea nu-si risca postul,iar mami si mama celeilalte se faceau ca ploua...La urmatoarea trezire stiu ca am studiat putin fisa si i-am zis lui mami sa plece ca e ok,eram 5 tipe in salon si ne-am ajutat unele pe altele ca n-am facut in acelasi timp operatiile.
Cam asta a fost dar operatia a durat vreo 40 de minute daca tin bine minte,depinde si cat tine ca in functie de asta e cantitatea de anestezic si de kg avute ... oricum n-a fost nasol deloc! Sper ca nu te-am speriat mai rau!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

tot uit sa va intreb! Ce naiba sunt mucenicii aia ca eu n-am auzit de asa ceva pe aici!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica m-ai intrebat de ce l-am intarcat pe Agelos, am scris de doua ori pana acum dar...ti-a scapat Nu mai aveam lapte si scoateam in 3 zile de la ambii sani doar 40-50 ml .Mucenicii sant facuti din faina si apa,8-uri si se usuca la cuptor dupa care se fierb in apa,se pune esenta de rom,nuca pisata , zahar si scortisoara La Bombonica se fac aia moldovenesti, compozitie de cozonac si se insiropeaza cu miere si nuca pisata deasupra Tot in forma de 8 sant si astia

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Monica mersi. ai descris super anestezia. nu m-ai speriat ca si eu am facut una acum 4 ani, cand dupa o cauterizare, mi-au gasit un polip. si tot asa mi-au facut. dar e naspa trezirea si visele alea.asta nu-mi place. acum dr. a zis ca dureaza 15-20 min. interventia.ma cantaresc inainte sa le zic kg corecte

Uite aici reteta de mucenici si poze:
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/sfinti_mucenici_retete_din_concurs-475/

cica sunt super buni, dar nu prea ii vad eu aspectuosi.

merg sa-i dau la bebe laptic.

Mergi la inceput

MARAKI mersi,la noi chiar n-am auzit,presupun ca se fac mai ales la ceva sarbatoare ???
Iar cu laptele stiam eu ceva, dar nu sigur ,tot e bine ca ai mai avut cate ceva pana la doua luni...Si cum e,nu se cere la san? Sau i-ai dat doar cu biberonul? Chiar nu mai tin minte la cate suntem ... si cu memoria asta de sectanta Mie mi-e groaza ca Dia vrea tzatza si daca nu i-e foame ... acolo sta ea comod si ar dormi nemiscata ore in sir cred! Si am auzit ca pe cum cresc, e tot mai greu cu intzarcatul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova-bafta multa cu mica operatzie, o sa vezi ca vei fi ca noua.
Jeanina-mersi de infoCarlei!
Moni-sper sa-si revina Emma, cred ca voi ati deocheat-o ca atzi zis ca ea si cu Jasmine sunt cele mai cumintzi fetitze si ieri a durut-o burtica si a papat in total 600 ml in loc de 900Nu mai zic cum s-a comportat azi noapte, cat de cat ok dar spre dimineatza tot a facut figuri cu suzeta ca si-o scotea si apoi o vroia si vreo 2h am cam facut ture ( a mincat la 2 mese 150 in loc de 300) si dupa 7.30 a adormit cu Dragos care i-a si dat papa la 7.30. Acu a bagat 3h de somn dar nu prea profund si acuma face aerobica si se hlizeste ca e fara pampers, tare mult ii place cu fundu'gol
Cuscra- asa sunt si la noi mucenicii dar pt ca eu sunt la capitolul eliminat dulciuri si eu si dragos ne-am apucat de gym, nu i-am mai zis mamei sa faca. Vine si la noi o asistenta maine, cred ca e un fel de moasa la voi,o sa o bombardez cu intrebari, deja i-am zis ca de 3zile nu mai papa cum trebuie, eru zic ca-si revine si clar de la 3 luni incep diversificare( poate chiar 10 sapt dupa botez), deja i-am luat cereale de orez.
Irina-de ieri vad iarasi toate programele de romani, acu fug la TEO si la muls

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Mersi Denisa.
Auzi, am tot vrut sa te intreb: de ce nu-i dai lui Emma de la san? si te mulgi? nu e cam naspa pt. tine? o munca in plus. eu vad acum, ca de 2 sapt. ma mulg dupa fiecare alaptat mai putin noaptea. si e cam nasol. azi e ultima zi cu mulsuil. oricum are 9 doze de papa. asa ca, mai mult decat suficient.

Mergi la inceput