Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
pisoi3 spune:
Acum am citit de Laura Stoica, Doamne, saracuta de ea! Ce tampenie e viata asta, azi esti, maine nu mai esti. Si era si insarcinata! Bietul copilas! Offfff
! Dumnezeu sa ii odihneasca pe toti trei.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor !Giova bafta pe azi la dr. si sa treci cu bine si peste asta 
Noi iar avem probleme cu constipatia
si chiar nu mai stiu de la ce ca azi a papat doar de la san si tot nu a facut nika , am bagat in seara asta putin juice de prune diluat cu apa fiarta doar vre-o 10ml si inca nu se intampla nimic si mi-e mila de ea saracuta ca se screme de-i curg lacrimile si fara folos macar bine ca nu mai plange .
Eu am crezut ca mor de pofta dupa sfintisori azi
am dormit cam o ora la pranz si numai asta am avut in gand asa ca m-am apucat si mi-am facut unii , de fapt abia i-am terminat pe la 9 si au iesit super !Azi se pare ca am activitate , m-a sunat fostul meu boss si m-a rugat sa daca pot sa stau 2 zile la birou in locul lui ca pleaca din stat , si eu
fraiera cum sunt m-am sucit , m-am invartit dar nu am putut spune nu
asa ca doua zile am sa frec menta pe acolo si se pare ca si cu bebe dupa mine
Mi-e o ciuda de mor pe mine ca asta chiar nu merita , a fost un ticalos ...
Se pare ca in ultimul timp fac numai prostii
peste 2 sapt. vor pleca in Romania pentru 15 zile si mai mult ca sigur si-a pus baza pe mine ca fata care a fost dupa ce am plecat eu au dat-o afara asa ca nu au pe cine gasi imediat , dar sunt hotarata sa-i zic un mare nu! Merg sa vad meciul cu steaua in reluare si sa ma bag si eu in pat . Noapte buna voua si bebeilor 
Oana
de

INGERASII MEI
utocatalina spune:
Iaca ca am aparut si eu..la fel o seara de COSMARRR...a fost si nasa pe la mine si a asistat la urletele Biei de s-a speriat de tot..a fost groaznic..se contorsiona, plingea, urla,laptele il dadea afara dupa ce papa, de papat mai deloc nu a papat..noroc ca i-am dat citeva lingurite de ceai de anason, chimion si felicul si am hidratat-o..fontanela e bine acum..azi noapte a papat si ea 140 adica bine. de dimineata numai 70..cam asa a papat si ieri...vreo 3 mese de 100 si ceva si 3 de 70..asa ca va faceti o idee ca a mincat mai nimik..noroc ca la 22:30 s-a culcat si a dormit bine pina acum...cu exceptia celor 2 mese cind a papat putintel..am spalat-o ieri cu nasa, ca si asa dupa botez trebuie sa vina si sa o spele..afara nu am putut iesit decit nitel, pentru ca desigur ca s-a stricat liftul..acum merge si sper la prinz sa pot sta mai mult cu ea..lapte in tite habar nu am daca si cit mai e, dar pina acum desi a papat putin vad ca nu urla de foame...macar bine ca nu a slabit ca oricum de duminica nu a mai pus 1 gr. pe ea..
Irina nasol cu raceala, eu zic ca ce ti-a recomandat Ioana e f. bun..ai grija sa porti masca in apropierea lui Mario!Monica in ce ai descris cu linsul titelor si cu apucat lacom, dat drumul, tipat, urlat, zimbit si holbat la ele vad ca si Bia este asa de citeva zile...uff si ce bine si cuminte papa inainte!Giova bafta azi..abia astept sa scapi si de asta..bine ca ai 9 depozite de lapte!
Andiaroro ai vazut ca nu a mai fost cazul de operatie? Ce bine! URA!Anda, mama zice ca in general daca e f. adincita fontanela e semn de deshidratare, deci daca e numai nitel, nu-i cazul..totusi pe mine ma enerveaza cind o vad asa, desi atunci papa bine, ca poate sa fie usor deshidratata daca se agita de la colici si transpira..de aia incerc in casa sa o tin mai lejer imbracata cind vad ca e f. agitata!Bombonica sper ca Jasmine a iesit afara..Bia a reusit ieri dupa mai multe reprize de supozitor,si azi noapte dupa stimularea cu termometru! Ana ce leguma ai mincat ca m-ai facut curioasa? Si eu zic ca am scapat de colici ziua urmatoare reapar nemernicii!Nasol cu hemoroizii..sper sa aiba efect crema..si pe mine ma ustura fundul ca azi noapte m-a apucat o cufureala de nu mai stiam de mine..,m-am dus sa-mi fac un ceai de menta si stateam chircita pe jos in bucatarie..daca se trezea Dan se speria!Nico, nu-i cam devreme pentru suc?? Eu asa cred! Ai grija sa nu dea din una in alta...mai sigur cred ca era cu termometru sau supozitorul..ca poate ea iesea repede si nu era nevoie decit de o stimulare usoara!Ioana imi pare rau ca te necajeste genunchiul...ai mei scartaie, troznesc si ma dor groaznic si cred ca mi se trage de la ultimile sapt. de sarcina si nu-mi trece de la greutatea Biei, ca o iau mereu in brate si ma ridic cu ea de pe canapea!
Si eu sunt socata de drama Laurei Stoica si a logodnicului ei!Si eu ii vazusem la Teo si erau asa de fericiti! Groaznic...Dumnezeu sa-i odihneasca pe ei si pe bietul copilas nenascut!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Giova spune:
Newatza!!!
mai fetelor rusine, suntem pe pag. 2!!!
m-a sunat de la cabinet. la ora 16 tre sa fiu acolo. am mancat rapid in 10 min. bewbe plangea, dar bine ca am reusit sa pap eu ceva caci 6 ore de acum in colo.
Mi-e o frica de nu mai pot.
. sunt tot la wc. si eu care vroiam sa-mi bag supozitor cu glicerina sa-nmi golesc colonul, ca, 3 zile sa nu mai merg la wc sa mai pice vreo ata.
Au venit rezultatele lui bebe din nas. are un stafilococ auriu si tre sa merg sa-mi prescrie eritromicina. inca nu stiu exact dada ii da injectabil sau nu. eu nu bag injectii in fiu-mio. poate din cauza asta e asa mucios.off, doamne, m-am saturat!!!
Cata imi pare rau de crizele Biei. sa stii ca si marco plange seara, si aseara a avut concert. eu tot zic ca nu e de la colici, dar atunci de la ce safie? ca l-au consultata 2 dr. pediatre si a zis ca-i sanatos.
Ioana insanatosire grabnica. pe mine ma doare mijlocul, cum il tot tin pe bebe in brate. rar, dar ce sa fac dacac are 6 kg. ma omoara.
Ana inca putina rabdare si trecem noi si de colici.
multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine.!!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
neatza fetelor!
GIOVA,te asteptam cat mai repede cu vesti bune!cu cine sta bebe?
CATA,a intrat si bia in clubul colicilor?tare nasol,e deranjata la burtica,sau are doar colici?
BOMBONICA,ASA ca te duci si la munca.macar poti sa-l iei pe bebe cu tine...sper sa treaca repede si sa nu te obosesti rau
ANAM,MIE mi-a trimis de acasa un unguent pe baza de muguri de plop si sa sti ca m-a ajutat,ca si eu sangeram si aveam niste dureri de plangeam.SI ce leguma ai mancat,de i-a dat colici?
MARAKI,ai mancat mucenici pana la urma?mai e zapada acolo?
cred ca angelos e taaaaaaaare cuminte ca nu prea zici nik de el.las ca ma plang eu si pt tine
MONICA,tare descrierea cu apucatul tzatzelor
.si dani sta cate o ora sa manance,el asa sta mereu.si mananca ziua la 2/2.30ore
.dar moasa zicea ca daca nu doarme ii e foame mai repde de 3/4ore
IRINA,de cand ma tin sa-ti spun ca faci niste comentarii la poze de ma stric de ras
.cat despre raceala incearca unceai cocentrat de tei cu un plic de fervex(sau ceva asemanator)+zeama de lamaie.eu mi-am pus masca cand am fost racita,si nu a luat dani.acu depinde si de imunitatea lor
PISOI(pupici la bebel sa-i treaca coliceii),NICOLE,ASTERY,ANDIARO(ma bucur mult pt bebe),IOANA(te inteleg la faza cu carutul cu sacose si bebe in brate...sper sa-ti treaca genunchiul repede)
GIOVA,ai grija cu stafilococul ca e tare rezistent.bebele unei prietene a luat din maternitate si era tot timpul bolnavior si ii dadea mai mereu antibiotic...
DENISA,esti o harnicutza,si conta si curatenie,
,...mancare faci?
emmei,sa-i treaca burtica
sa va zic si voua ca eu radeam singura de mine azi noapte:m-am trezit sa-l schimb pe bebe si sa-i dua papa si nu am aprins tv ca de obicei.si incep sa aud picurand.ma chiorasc eu la mobila sa vad daca am varsat ceva,nik.ma uit la tavan sa vad daca ploua ,nik.picura incontinuare,si vad o baltuta.ma uit iar la tavan si zic ca nu sepoate,ne ploua in casa,dar imi dau seama ca stam la et10si mai avem 3deasupra,iar afara nu ploua.stateam si ma scarpinam ca pacala in cap,cand elucidez misterul:imi curgea o tztitzi,ca milka doar a produs lapte,nu?![]()
voi ati observat ca cu cat bebeii se culca mai devreme8in jur de 20.00)dorm mai mult?e si un subiect pe tema asta la parintii intreba,parintii raspund(de ce nu doarme bebe ziua),f interesant si cred ca bune de aplicat sfaturile de acolo.pai l-am culcat pe dani la20.15,s-a foit pana la 21.45cand a papat pana la 22.30,apoi a dormit pana la 4,a papat pana la 5,a dormit pana la7.25,a papat pana la 8.20 si doarme si acu.iar eu am facut cu viteza luminii niste vinete pane si un ghiveci de legume,iar acu am prins momentul sa ma placintzesc si eu ,ca de mult nu am mai avut ocaziunea
.acu rabdare sa aveti sa cititi...
a,si nu-mi vine sa cred cu laura stoica...sunt cam socata![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Giova spune:
Mirela cu bebe sta mama, acum trebuie sa apara de la gara.
Macar face ea treburile casei, sa stau eu mai mult in pat sa nu mai imi pice vreo ata![]()
Misto faza cu cursul laptelui.
Eu pe Marco nu pot sa-l adorm devreme. doarme numai pe la 12, chiar daca apapat.
Sunt fericita : aseara a papat la 11.30 si s-a trezit numai dim. la 6. in seara asta incerc sa-i dau la ora 11 si sa vedem daca tot la 6 se trezeste.
Cata, daca te intalnesti cu mama ta nu o intrebui te rog, despre stafilococul auriu? eu nu as vrea sa-i dau antibiotic, e prea mic, si-i stric stomacelul. po prietna mi-a zis, ca aproape toti bebeii au, ca si al ei a avut si ca nu e o forma grava. si ei dr. i-a dat flucidin crema si spray nazal pivalat cu neomicina.
sa vad ca s-a dus Clau acum la dr. sa i-a reteta si sa vedem ce-i recomanda, ca i-am zis ca nu vreau antibiotic.
inca 4 ore, mor. si mi-e o sete, si-mi mananc buzele, ceva de groaza.
fug sa scot hainele din masina.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nicoleta raducu spune:
salut,fetele...
Noi suntem ok dupa portocala...nu s-a intimplat nimic....
Colicutii astia ne dau de furca....dar inca isi face efectul Bonnisanul...
Am trecut la Milumil 1...si il tolereaza bine...sper sa nu o laud si sa-mi faca vreuna....
Cu mucisorii...mai bine....o curat dimineata si seara..si Karvol..la mare distanta..si vad ca e ok...
Ma dor tzitzele.........m-a tzitzilit azi noapte...la greu.......Au chinuit-o colicii...si la
tzitzi se linistea.
GIO...BAFTA PUIUTA...O sa fie bineeeeeee.........
Irina,Moni,Anda,Janina,Ana,Andiaroro,Maraki,Mira,March,Alina,

si restul fetelor..si bebelutii...
Fug ca plinge fimea...
Nicole si Daria Sofia
nicoleta raducu spune:
Mire...ai fost de 100 de puncte....la faza cu trezitul...![]()

Tot noi...
Nicole si Daria Sofia
nicoleta raducu spune:
IRINA......please,pune-ne si noua in tabel datele la o luna...
DARIA SOFIA......52 CM....3.670KG....PC 36....PT 35
Saru'mina...
Nicole si Daria Sofia
Giova spune:
Nico mersi mult. cand ma uit la ceas si vad ca mai am 2 ore ma ingrozesc. doamne ajuta-ma ca asa frica nu mi-a fost niciodata.
Cata i-a facut reteta cu eritromicina 200- sirop, crema fucindin si ceava picaturi pt. nas IRS 19. maien merge Clau sa i le ia. acum ma are pe mine pe cap.
mor de sete!!!! dar mai rezist eu 2 ore.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)