Mamici aspirante din nou - 13

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Zozela te-am pus la oaspeti.

Ioana folicul de 13 in ziua 10 nu e mic.Foliculul poate creste si 2-3mm/zi.Succes si sa vina bebe!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Asi, deci se intelege bine Razvan cu bona. Pana la sf sapt tre sa-mi caut si eu bona, mai exact sa incep s-o las pe Alexia cu cineva caci in curand incep munca (asta dc nu intevine nimic ce mi-ar putea schimba planurile).
Poti sa-mi spui cu cat platesti tu bona, cat sta si cam ce trebuie sa faca? Eu habar n-am ce ar trebui sa cer .

Zozela, cred ca ar fi cazul sa mai slabesc si eu putin dupa remarcile dragute pe care mi le tot face sotul in ultima vreme...hihihi. Dar mi-e o leneeeeee de ma doare...hahaha
Da' eu tot iti fac galerie!

Ioanatugs, maine sa fie mare mare foliculul!

Eu sunt in ziua 50 si nici un semn....uffff, ca tare ma enerveaza situatia asta.

Aissa, tu ce mai faci? Cum e Ale?

Sim, astazi te-am trecut absent...n-ai semnat condica pe DC...hehehe.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Yuppyyyyyy!!!! Sunt la oaspetzi!!!!
Sar'na! Asi milioane de !!
Hhmmm.."Viata fara dragoste...isi pierde sensul"..DA!!Chiar asa este!!
Hihi..Vreti sa mai slabiti un-pic?!!Pai haideti cu mine la un alergat!! Mama ce misto ar fi!!
V-am !!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara tuturor !

ROANDRE multumesc mult pentru incurajari! Asa sa fie cum spui tu! Ce bine ar fi! Si eu iti doresc tie mult curaj si bafta in deciziile importante pe care le vei lua. Sanatate multa fetitei tale, sa-i treaca repede raceala.

ASI si tie multumesc din suflet pentru incurajari, caci voi avea nevoie maine cand merg la Moisica sa vedem ce mai face foliculul. Mie mi s-a parut mic pentru ca luna trecuta in ziua 11 era de 22mm si am si facut inseminarea(insa nu s-a prins). Dar cred ca nu toate ciclurile seamana intre ele, cu asta ma linistesc singura.

Sper sa fie bine! Sunt o optimista din fire! (nu stiu pina cand...)

Pupici si sa speram ca in curand fiecare va veni cel putin cu cate o veste buna!!!!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Roandre azi tocmai am concediat bona!
Reincep cautarile!

Eu ii dau 200ron 3 zile/4ore.Daca sta in plus 30mii pe ora.

Azi sunt foarte stresata.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by asi

Roandre azi tocmai am concediat bona!
Reincep cautarile!

Eu ii dau 200ron 3 zile/4ore.Daca sta in plus 30mii pe ora.

Azi sunt foarte stresata.

Evenimentele importante
Razvan

Ufff, cum asa? De ce ai concediat bona? Merci si pt sal... Eu azi ma duc sa vorbesc cu posibila bona sa vedem ce rezolv.

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Roandre am concediat-o pe tanti pentru ca la prima intalnire nu putzea iar ieri era ca o scrumiera.Apoi am sunat niste cunostinte comune ca sa intreb de ea fara sa stie de ce am nevoie.In plus il agita pe Razvan ca se joaca foaaaaaaaaaaaarte mult cu el si zgomotos.Ieri a dormit 4 ore de amiaza.

Pako zici ca e cam mult?Eu asa am primit informatii ca se da.

Voi ce ziceti fetelor?

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

Ca vorbiti de cauterizari.....ma batea si pe mine gandul dar doctorul la care m-am dus mi-a dat mai intai un tratament pentru a se mai restrange infectia....apoi nu m-m mai dus, am ramas gravida si dupa vad ca nu mai am probleme(norocul meu).Am auzit ca rana dupa col mai poate fi vindecata si de la sine, adica dupa ce ai avut o sarcina.....la mine a mers treaba

Irinel,pupici si sa aveti in continuare grija de voi.
Asi....haha..ce m-m amuzat putin ca pt. 2 secunde m-am intrebat cine e tanti Razvan:)..dar eu il stiu pe scumputzul de Razvan.Mi se pare ca dai cam mult pe aceasta Bona...sau nu sunt eu la curent.....
Andreea32,sa dea Dumnezeu ca si rezultatele sa-ti confirme presimtirile.

Daca vreti sa ne vedeti....suntem pe semnatura....

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Fetelor oare ce se intampla cu mesajele.
Eu am scris dupa Pako si mesajul meu e inainte.Eu nu mai inteleg nimik.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Gata, am aparut...

Pako si mie tot inainte de sarcina mi-a vazut-o si a zis ca e posibil sa dispara dupa nastere, da' uite ca s-a incapatanat si tot acolo a ramas. Sper sa fi scapat de ea cu cauterizarea. Abia astept sa aflu.

Roandre merit absenta! Saru'mana de raspuns! Si noi ne-am pricopsit cu mucisori ...ca o fi de la gradi, ca o fi de la vremea asta care nu mai stie de capu ei...nu stiu. Sper sa scap de ei inainte sa o apuce si tusea. Cum a fost la Expo? Tot nebunia de anii trecuti? Adevarul este ca si daca aveam treaba acolo mi-ar fi fost greu sa ma hotarasc sa merg. Doi ani la rand am fost si mi-a cam ajuns de inghesuiala. stai asa ca io acu vaz: 50 de zile??? Pai ...ceva teste ai facut? Parca vad ca ne faci o surpriza cu okisori. Cat de mult "are voie" sa intarzie?

Ioana stau cu pumnii stransi tare de tot pentru inseminare! Hai, trebuie sa fie! Parca vad ca luna urmatoare ne vedem acolo: eu la control, tu mami cu bebe in burtica. Ce frumos ar fi! Sa stii ca si eu sunt pacienta dr. Moisa tot de putina vreme si asta mi s-a tras de pe forum. Am citit atatea lucruri frumoase ca mi-am zis trebuie sa o cunosc! Si simt eu ca bine am facut. Planul meu este sa mai incerc 2-3 luni dupa ce se rezolva cu rana de pe col si daca nu apare nimic trec la monitorizari si poate chiar niste inseminari. Hai ca mi-am adus aminte iar de prima vizita la Moisica: ma intreaba: cine v-a recomandat, la care io iau o privire de bovina care parca abia invata sa vorbeasca (de, nu stiam ca e pe recomandatelea) si zic...paiii, stiti...forumul... Si evident ca o apuca pe biata femeie un acces de ras de numa-numa!

Asi, da' repede mai actionezi. Nici nu apuc sa citesc de bona noua, ca la mesajul urmator a si zburat (nu-i vorba ca si io am tras chiulu'). Mi-ai placut. pe bune! Si eu fac la fel: dintr-o bucata ca asa e cel mai sanatos. Cum sa vina la copil duhnind ca o scrumiera? Incredibil! Ce-o fi in capu lor, frate? Io nu suport sa stau de vorba cu cineva dupa ce a fumat, da sa stiu ca puiul este cu una care pufaie la greu. Bine i-ai facut! De preturi, am auzit in Bucuresti de 6 milioane pentru 8 ore, dar 5 zile pe saptamana.

Zozela ce zici..raliu???? M-ai omorat! Pe bune...esti super-tare! Eu am parte de raliu cat cuprinde pe aci, vorba cuiva: in fiecare zi evitam minim un accident. Asa, ca veni vorba de alergat...si eu! si eu! ma luati si pe mine? Hai, ca va prind din urma. De ceva vreme am renuntat cu totul la masa de seara; asta si cu ceva exercitii, poate poate... asteptam sa ne spui cum e cu rezultatele!

Va pup si ...na ca iar intarzii la gradi. O seara frumoasa!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput