Ne dorim un copil ... - 1

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Atunci cand bucuria si frumusetea primelor raze de soare ne dezmiarda fetele si inimile pline de Lumina lui DUMNEZEU, cand vestea Invierii reaprinde in sufletul nostru sentimentul pioseniei, dar si al stralucirii prin piosenie, cand albinele, iarba, copacii si florile striga: LUMINA! -ma alatur si eu, ca o buna crestina, cu traditionalul "PASTE FERICIT"
PS: citesc de la inceput subiectul acesta, dar nu postat niciodata aici...am considerat ca acum ar fi o ocazie frumoasa sa incep!!!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Andreea, eu cred ca cel mai bine ar fi sa-ti cumperi un kit de ovulatie..sunt sigura ca se gaseste la farmacie, daca nu poti sa-ti comanzi de pe internet. Sunt exact ca testele de sarcina si cu ajutorul lor stii exact cand ovulezi...chestia cu temperatura..si mucusul cervical sunt ff stresante si deprimante, si dupa parerea mea nu prea elocvente!!! Temperatura poate sa-ti cresca si daca te enrvezi sau emotionezi , si mucusul poate fi orice tip de infectie...
Cu acest test de ovulatie precizia este de 99% si este f. usor.
Stiu ca iti doresti enorm un bebe ca si noi toate si ca ai face absolut totul, dar cred ca cel mai important este sa TE RELAXEZI SI SA TE LASI IN VOIA LUI DUMNEZEU...Stresul si fertilitatea nu sunt prietene!!! Deci scumpa mea, linisteste-te...si o sa te intample exact cand te astepti mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Multumesc mult, Arthurana si multumesc fetelor care imi sunt alaturi. Mi-as fi dorit sa nu fie nevoie sa deschid un alt capitol dar mergem inainte....si asa cum nu ma pricep sa fac un butonas pt urmatorul capitol, o sa fac asa cum ma descurc:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74186

..fericit

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

continuati in linkul indicat mai sus. multumesc

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput