Cum sa-i multumesc pe toti?
Raspunsuri - Pagina 5
andora spune:
Teutza draga inseamna ca am un partener in ce incerc sa fac si poate ca spiritul competitiv ne va ajuta sa reusim mai repede ce ne-am propus Faptul ca deseori :sunt luata de proasta" este cred eu cel caer m-a facut sa reflectez la toate astea. Nu e corect si depinde numai de mine sa schimb asta. Succes!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
adelamaria spune:
Andora, si sunt convinsa ca vei reusi!
Princess, ! Stii pentru ce, nu? "Multumesc" e tot ce pot sa spun!
Mi-e mai bine acum ,am prins ceva curaj si am luat niste decizii care imi vor schimba viata si care in mod cert ii vor afecta pe cei din jur...mi-e inca groaza sa ma gandesc la asta, dar merg inainte...imi traiesc viata MEA, asa cum cred EU...
Iar fraza "Cred ca pentru tine este foarte coplesitor ceea ce primesti neconditionat" e adevarata si in cazul meu. A fost click-ul care a declansat schimbarea pentru mine, atunci cand am primit suportul vostru
enn spune:
Fraza "Cred ca pentru tine este foarte coplesitor ceea ce primesti neconditionat" e adevarata si in cazul meu - si al meu la fel. Tin minte ca la un moment dat am izbucnit īn lacrimi, doar pt. ca s-a oferit taximetristul sa-mi duca geamantanul pe peron...
Vezi, Andora, nu esti nici pe departe singura cu problemele tale!
tuturor,
E.
andora spune:
Adela, esti pt mine un exemplu bine venit ca se poate!
Enn sper ca toti cei asemeni mie sa-si identifice propriul drum si sa inteleaga ca daca ei nu au grija, atunci nimeni nu are. De ei si de copiii lor in primul rand.
Eu de trei zilisoare de cand incerc sa privesc altfel lururile ma simt mult mai bine, simt paca un zid protector in jur format din propriile-mi decizii si din sprijinul sotului meu. Sunt mai senina, am mult mai mult curaj de a face planuri.
Am inteles nitel ca refuzul e un lucru normal si e o varianta, nu o utopie. Voi incerca sa explic frumos de celo "refuzati" de ce o fac, iar daca nu vor intelege astept sa va cum ma simt.
Sunt genul care daca am dreptate explic omului pana intelege. Sotul meu de ex. este altfel: spune o data si daca nu e inteles renunta ramanand ca respectivul sa-si dea sau nu singur seama. Eu nu stiu cum ma voi descurca cu asta, mor de frustrare cand nu pot fi convingatoare. poate voi lucra si acici un picut.
Va pup, iar m-am lungit. Nu e autocritica e doar o constatare
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ionella3003 spune:
Andreea, nici nu-ti dai seama cat semanam... Si pentru mine a fost o adevarata revelatie momentul in care am descoperit ca pot sa spun "nu" si sa accept, senina, consecintele acestui fapt. Insa... inca mai am de luptat cu mine insami... am crescut intr-o familie cu tata autoritar, cu mama incercand sa faca fata greutatilor si sa aiba grija de noi (suntem 4 frati)...mereu trebuia sa cedez in favoarea celorlalti, sa incerc din rasputeri sa-i multumesc (si cand reuseam nu prea eram apreciata pe fata pt rezultate). Insa, incetul cu incetul, ma vindec...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
andora spune:
Ionella draga pai poate ne intalnim mai des pt schimb de experienta! Succes si toata admiratia!\ Educatia intr-adevar isi spune cuvantul in mod esential....
Fetelor eu sambata am avut propria victorie! A fost PRIMA zi cand am stat singura cu sotul si copilul TOATA ZIUA si a fost divin. O sa repet figura fiindca vad ca nu s-a lasat cu capete sparte sau frustrari de la musafirii lipsa. Super!
denizel spune:
Andreea, bravooooooooooo !!!!!!!!!!!!!
La cat mai multe zile din astea!
" Maamiii, īmi place pielea ta. E ca de cāltitzć" :)) - din jurnalul unei mćmici de bćietzel.
enn spune:
Andreea , vezi ca poti! Tot asa mai departe!
Si īnca o sugestie: schimba-ti numarul de la mobil si nu-l da pe cel nou decīt celor foarte apropiati. Al meu nu-l stiu decīt educatoarele de la cresa, sotul, sora-mea si colega cu care-mi īmpart postul, iar pe ultimele doua le-am rugat sa nu ma caute decīt īn caz de forta majora, ca altfel ma panichez, crezīnd ca e cresa.
E.
andora spune:
Haha, Denizelu si Enn sunteti niste scumpe, multumesc de galerie!
Intra-advar faza cu mobilul e buna, culmea e ca hihhi, chiar Doamne-Doamne m-a ajutat in acest sens chiar acum vreo luna, pur si simplu mi-am pierdut cartela cu numar si acum am alt numar asa ca am mai facut un pas dintr-o saritura.
Va pupacesc si sa auzim de vremuri mai bune