Aspirante optimiste - 187

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

ITI MULTUMESC SI TIE,ANCA.STIE CINEVA UN TRATAMENT PT REGLAREA CICLULUI IN AFARA DE PILULE?CA AL MEU E NEREGULAT SI DIN CAUZA ASTA NU PREA POT DETERMINA PERIOADA FERTILA.
VA MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Vad ca e veselie mare aici la voi,fetelor...im place mult.
Ma gindeam sa va intreb si pe voi despre dilema mea si poate are cineva raspunsul si pentru mine.
Eu am luat 4 ani pilule,Microginon,si acum m-a hotarat sa renunt pentru a avea si noi un bb.As vrea sa stiu daca trebuie sa fac pauza dupa ele,daca il afecteaza pe bb in vreun fel? Am auzit diferite raspunsuri cum ca trebuie 3 luni sa astept sa-si revina organismul la normal.
Voi ce parere aveti???

Multuesc mult
Dana.

Ps:as ruga pe cine se ocupa de listuta sa ma treaca si pe mine,daca se poate
Daconst(Dana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna demeneatza... la pranz!

multumesc fetele, adevarul este ca nu m-am asteptat chiar daca stiam ca este foarte bolnava.. in fine, asta este, nu conteaza cum murim ci conteaza cum traim, si mamika mea a fost o femeie faina faina, asa sper ca fata mea sa semene cu ea...

deci iubitele mele mai noi sau mai vechi aspirante va doresc petrecere frumoasa, si mie mi-a lipsit vorba voastra buna, am vezut si subiecte noi, de sambata sper sa am enternet acasa, asa ca o sa le toot citesc sambete si duminicile

mmm, si nu ma pot abtine desi s-a raspuns deja, carmencyta bine ai venit si sa-ti spun o chestie, sunt doctori, multi din pacate, care chiar recomanda sa se decortikeze ovarele de aceste 'chisturi', practica care ar trebui cica sa 'elibereze' ovarul pentru o ovulatie mai buna, dar din exp.aspirantelor chestia asta a fost inutila in majoritatea cazurilor pentru ca ele se refac, si sincer, daca corelezi data la care s-a vazut acel 'chist' si dimensiunea cu momentul ovulatiei, ai putea trage concluzia ca tocmai ai o ovulatie superba , asa cum spunea si ancutz un 'chist' nu este motiv de infertilitate, daca vrei sa investighezi poti sa faci o serie de analize si investigatii posibile care le gasesti... mai exista dictionarul aspirantelor? ehh.. asa cum vedeti am revenit cu limbutie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dana: si eu sunt in situatia ta; eu am luat 6-7 ani AC
dupa ce le opresti trebuie sa faci o pauza de 2 luni atata
poti incepe si imediat insa am auzit ca e posibil sa te trezesti cu mai multi in loc de 1 BB
oricum mitul cum ca ar cauza malformatii si alte de-astea e fals
asteapta 2 luni, protejeaza-te cu metoda calendarului si dupa aceea treci la treaba: in perioada fertila (pe la jumatatea CM) si iti doresc din inima sa se inample cat mai repede sa fii

bubuleana

Mergi la inceput

ok ardit.prima zi de ciclu a fost pe 15 feb,iar ecograful l-am facut pe 28 feb.ce crezi?e de bine?in privinta ovulatiei nu stiu cum sa o descopar ca nu am ciclu regulat.poate ma invatati voi.sper sa nu va suparati pe mine ca pun atatea intrebari,dar chiar nu am pe cine sa intreb.va rog sa aveti rabdare cu mine.
va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

De ce plingi?
- Pentru ca sint femeie ! - raspunde mamica.
- Nu inteleg ... - zice micutul.
Mamica il imbratiseaza si spune :
- Si n-ai sa intelegi niciodata ...
Mai tirziu, copilul isi intreaba tatal :
- De ce plinge mamica ?
- Nu stiu nici eu ! Toate femeile pling fara motiv ! - a fost tot ce
i-a putut spune taticul
Devenit adult, il intreaba pe Dumnezeu :
- Doamne, de ce pling femeile asa de usor
- Cind am facut femeia, ea trebuia sa fie o fiinta deosebita.
I-am facut umerii destul de puternici ca sa poarte pe ei toata greutatea acestei lumi si destul de moi ca sa fie confortabili.
I-am dat forta de a da viata si cea de a accepta respingerea cu care o trateaza adesea proprii copii.
Forta de a avea grija de familie in pofida bolilor si oboselii.
I-am dat sensibilitatea de a-si iubi copiii cu o dragoste neconditionata, chiar si atunci cind ei o ranesc cumplit.
I-am dat forta care-i permite sa continue cind toata lumea abandoneaza
I-am dat forta de a-si suporta barbatul in caderile sale si de a-i ramine alaturi cu aceeasi tarie. Si, in fine, i-am dat lacrimi sa plinga atunci cind simte nevoia.
Vezi, fiule, frumusetea unei femei nu sta in vesmintele pe care le poarta, nici in chipul ei, nici in coafura.
Frumusetea unei femei sta in ochii ei. Aceasta e poarta catre inima ei - locul unde se adaposteste dragostea.
Si adesea lacrimile ei sint cele prin care poti sa-i zaresti inima.

TOATE FEMEILE SUNT FRUMOASE!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asa e, Mihaela. Multumim. Superb!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

La multi ani, dragele mele!

Sa fiti vesele, frumoase si fericite! Sa aveti toate parte de , iar la anul pe 8 Martie si fiti sarbatorite ca... mamici

Va pup!

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Carmencyta, la un ciclu neregulat, ovulatia se poate determina doar ecografic. Ar mai fi o modalitate, aceea de a masura temperatura, dar depinde de multe, multe (aceeasi ora, sa nu fii racita, inainte sa te dai jos din bat, zilnic..etc)incat elocventa ei nu e foarte exacta.
Aha...si cu testele de ovulatie (eu nu am folosit niciodata asa ca nu-mi pot spune parerea).
Dar cea mai sigura metoda este ECOGRAFIA.

Sfatul meu ar fi sa faci dragoste cu sotul tau nestresata, cat mai des si sigur vei "prinde" ovulatia.

Arditutz, ma bucur ca ai revenit in forta. Iti marturisesc ca dupa ce mi-a murit mama acum 8 luni, de multe ori m-am rugat la ea sa ma ajute cu bebele. Simteam eu ca poate sa ma ajute.

Vale,Lachioanea, Gogosica(saru'mana pt felicitare), Georgiana, unde sunteti?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

pa fetelor!distractie placuta diseara si vedeti voi poate faceti
mai vb maine

Mergi la inceput