Aspirante optimiste - 187
Raspunsuri - Pagina 3

Bianca B spune:
Madaluta bine ai venit la noi si vom face totul pentru a te molipsi si pe tine de optimism
Optimistelor, capul sus si nu uitati ca sunteti cele mai frumoase femei din lume si pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata, ziua de 8 Martie, as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe planeta Pamant.
Fie ca aceasta zi sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.
LA MULTI ANI
si daca as putea v-as trimite si cate un
la fiecare
Bianca

bubuleana spune:
PamELLA: poate nu ti-a facut nici o intrerupere de sarcina! ia vezi un test de sarcina caci tare sunt curioasa! macar asa ca o mica dsitractie de 8 MARTIE
[red]LA MULTI ANI DE 8 MARTIE TUTUROR FETELOR DE PE FORUM!!![/red]
bubuleana

NADYA spune:
...si eu si eu...ca de cind cu rusii astia m-am cam zapacit de cap. Asadar si prin urmaresa aveti cel mai frumos 8 MARTIE cu toate florile din lume pentru voi toate si fie ca urmatorul sa vi-l petreceti alaturi de un
frumos.
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Daconst spune:
Bine v-am gasit fetelor.Eu de luna asta am intrerupt pilulele si pot spune ca ma consider o aspiranta optimista.Ma primiti si pe mine in club?
Va urez si eu la toate La ulti ani! pentru ziua de maine,sa fiti iubite si tot ce va doriti sa se indeplineasca!
Dana

felicia_ spune:
Madaluta, Daconst bine ati venit! Vad ca se lungeste listutza... Hai, mai treceti si la gravidutze!
Va urez si eu LA MULTI ANI sa aveti parte de cat mai putine dezamagiri.... si nu uitati sa cautati in jur motive de bucurie! Nu lasati ca dorinta de a avea un bb sa va faca sa uitati sa traiti!
Va doresc o primavara optimista!
Poze1Poze2

danyalo spune:
DRAGI ASPIRANTE LA TITLUL DE MAMICA SAU MAMICI
Fiecare īnceput de martie īnseamna pentru sufletul nostru, īnmiresmat de īnvierea naturii, o rascruce de fiecare data rascolitoare
care lasa īn urma trecutul, determināndu-ne sa ne unim īn fata noilor praguri, sa facem fata fiecarei provocari, sa īndraznim spre zile rodnice si clipe de īmplinire.
Fiinta prin excelenta sensibila si delicata, femeia se arata a fi īn momentele dificile, mai tare, mai realista si mai optimista decāt barbatul. Ea, care da viata, stie sa se lupte pentru viata, pentru bucuriile si normalitatea vietii.
Fie ca trezirea naturii la o noua viata, ca ziua de 8 martie sa va reverse īn suflet prospetimea primaverii, blāndetea, freamatul si culorile ei! pt. toata lumea...
DANY

Anca Wish spune:
La multi ani, doamnelor. O primavara frumoasa, cu impliniri si fericire!!!
Pamella, blonda de mine nu a inteles ceva. Tu ai ramas insarcinata si ai facut chiuretaj de ce?
Acum nu-ti vine ciclu, dar in perioada asta nu ai facut sex deloc. Asa e?
Bubuleana, Pamella nu are de ce sa se bucure daca ar fi insarcinata, crede-ma. Facea chiuretaj dintr-un anumit motiv, nu pentru ca nu si-l dorea.
anca...SIGUR intr-o zi

carmencyta spune:
SPER SA MA PRIMITI SI PE MINE IN CLUBUL VOSTRU
NU SUNT PREA OPTIMISTA,DAR....POATE REUSITI SA-MI RIDICATI PUTIN MORALUL
VA MULTUMESC