Aspirante optimiste - 187

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc din suflet pentru raspunsuri si ma bucur ca mai sunt fete in situatia mea.O sa astept 2 luni si apoi incepem mai constiincios sa lucram.
Fetele sa nu radeti de mine dar nu prea stiu cum e cu metoda calendarului.10 zile da,10 pauza si apoi 10 iar da?
Eu tot cu pilule si prezervativ m-am protejat pina acum.Sa vedem ce-o fi.Va pup pe toate sunteti nicte dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

CARMENCYTA, la ce dr ai fost pana acum? din pacate in SV nu am auzit prea multe fete multumite de ginecologii la care merg..eu te-as indruma spre dr hancu (ea, desigur) din generatia mai "veche" sau la dr Coca...pe dr coca nu o cunosc deloc, dar var'mea a avut sarcina urmarita de ea si a fost cu ea si la nastere, a plecat f incantata.
intra si la "prieteni dintotdeauna/suceava"
eu nu prea am fost la ginecolog in suceava(decat asa, control de rutina, papanicolau), ca sunt "stabilita" in bucuresti de vreo 6 ani...te puuuup!!

si pup pe toata lumea

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Simo FELICITARI

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Tmihaela ce frumos

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

acum am vazut ca a scris simona...
FELICITAAAAAARI!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara dragutzelor.

Azi am intratin graba sa va urez si imi vine sa , ca am uitat sa zic vreo 2 vorbe importante :

in primul rand: Condoleante din suflet, Arditutz, imi pare tare rau ptr mamica ta , Dumnezeu s-o odihneasca in pace! stiu ca s-a chinuit si acum e poate mai bine ca s-a linistit si te ocroteste de Sus!

Simo, Felicitari pentru ! sarcina usoara si multa sanatate!

Fetelor, sper ca petreceti bine, ca eu, nu prea ! ma lupt cu , ziua 1 de CM si cu durerile de burta , iar in plus trebuie sa fac si bagaje, ca maine iar plecam din tara, in interes de servici, normal, ca altfel nu ma mai urnea nimeni de-acasa! Rugati-va sa nu raman inzapezita pe la Munchen , ca am auzit ca nu-i de bine !!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

felicitari,simo!sa ai o sarcina usoara!
megbeng,eu am fost la dr.savescu si de fiecare data mi-a zis ca e prea devreme la un an si sa am rabdare.dar nu prea am fost multumita de raspuns.ma asteptam sa ma trimita macar sa fac niste analize.
multumesc de raspunsuri,fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata lume!

Simo,felicitari

Mie mi-au venit scirbele si ma simt rau,ma doare burta de-mi vine sa ma tavalesc pe jos

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Simo: felicitari si sa dea Domnul sa te bucuri de o sarcina usoara si fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Salutare fetelor!Imi pare rau ca am lipsit atata timp dar am avut o tura de forta la serviciu!Dar mi-s-a parut ca a trecut o eternitate!Eu sunt in aceeasi situatie!Nici un semn de CM!Am mai facut aseara un test si tot negativ a iesit!Sanii mei sunt mari si durerosi de 4 zile!Ce ma fac?Daca nu este sarcina de ce intarzie atat?Tabitha iti tin pumnii si vreau sa te mai intreb ceva:de ce ai luat Utrogestan?
Simo felicitari!Sa ai o sarcina usoara!
Si va rog frumos,vreau si eu pe listutza acolo!!!!!!!!!!
Buna venit tuturor aspirantelor noi!

Mergi la inceput