Fetelor, este ziua de nastere a sotului...
Si-a serbat ziua la servici si a venit acasa la 20.30.
As vrea sa va intreb: voi ce parere aveti?
Cipriana
Aici esti la "interzis femeilor", deci intrebarea ar trebui s-o adresezi barbatilor virtuali care trec pe aici... Pentru fete nu-i voie. 
La multi ani pentru sotul tau! 
Nu inteleg ce te nelinisteste... Ora tirzie la care a venit?
La ce ora vine de obicei?
Nu ai incredere in el???
@+...
Otilia & La Adelita
Mi se pare o ora foarte rezonabila, avind in vedere ca atunci cind mi-o serbez eu vin pe la 22.30 si nu se supara nimeni. Eu mi-as dori sa mai iasa si el cu prietenul lui la o bere, dar nu se intimpla asa ca...eu zic sa stai linistita, ba chiar in locul tau sa fi fost as fi continuat petrecerea cu ceva samapnie, alcool si putina
miscare! Doar e ziua lui!
quote:
Initial creeata de cipriana
Fetelor, este ziua de nastere a sotului...
Si-a serbat ziua la servici si a venit acasa la 20.30.
As vrea sa va intreb: voi ce parere aveti?
Cipriana
La multi ani, sa-ti traiasca!
Eu nu pot fi decat de acord cu el. S-a simtit si el bine. Si nici nu a venit tarziu acasa.
Daca programul lui de lucru se termina la ora 18:00,ora la care a venit acasa este mai mult decat rezonabila, avand in vedere ca trebuia sa stea si el cu colegii macar o ora.
Unii baieti au 'nevoie' de ceva
din cand in cand, altii sunt
. In concluzie a venit acasa, deci
;)
Sa-ti spun drept, eu as prefera ca sotul meu sa-si petreaca ziua de nastere cu noi, familia lui.Isi serveste colegii cu o felie de tort si un pahar de sampanie si dupa aia vine fuguta acasa.Mie asa mi se pare normal.
Si eu sunt de aceeasi parere cu Camelia.
Consider ca zilele de nastere se sarbatoresc alaturi de cei dragi.
Cu prietenii la bautura stai cand esti burlac ...cand ai familie e altceva.
Oricum am observat ca cei care au raspuns ca e normal ce a facut sotul Ciprianei sunt barbati, asa ca....
(5 anisori)