Hartuiala

Hartuiala | Autor: nuschu

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca se incadreaza strict la aceasta categorie de discutie, dar vin si eu cu o problema: o prietena este hartuita de fostul prieten.
S-au despartit de mai bine de un an, dar el nu inceteaza sa o hartuiasca. Stiind unde sta, ii "picheteaza" casa, o urmareste cand merge la cursuri sau la spital, la practica, sau cand iese in oras, la patinoar, peste tot !! Cand a iesit la patinoar, ea se dadea pe patine si el ii urla numele ca tembelul, de pe margine !
In plus, cand a vazut ca mama ei pleaca de-acasa cu o geanta de voiaj (pentru cateva zile), s-a plantat la usa si a toooot sunat pana ea a dezafectat soneria. Si pentru ca sta la parter - avantajul lui - s-a mutat sa-i bata in geam.
I-a spart contul de mail si culmea este ca o alta prietena de-a noastra se teme sa nu ii faca si ei acelasi lucri, pentru ca ele doua petrec mult timp impreuna !
Ea sta cu mama ei, cu care nu are o relatie prea buna, nu primeste sprijin de la ea, ci numai resprosuri si blamari.
Intrebarea este daca cineva stie ce se poate face intr-o asemenea situatie. Imi imaginez ca trebuie sa mearga sa depuna o plangere la politie, dar apoi ce se intampla ? Ca daca cine stie ce cercetari si dovezi trebuie sa produca politia, mi-e sa nu innebuneasca de-a dreptul !