Livretul de familie

Livretul de familie | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva daca la primarie(cand depui cererea pentru indemnizatie) iti cer si livretul de familie?
Pentru ca noi nu o avem trecuta in livret pe fetita cea mica(pentru care solicit indemniz.),e trecuta doar fetita cea mare,iar acum trebuie sa fac o procura pentru cineva sa mearga sa depuna cererea si vreau sa stiu daca trebuie sa trec in procura si acest lucru? Deci se cere si livretul, se uita pe el?
In caz ca da, unde ar trebui sa mearga sa o treaca si de ce acte are nevoie? Poate sa o inscrie in livret daca are procura, nu?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Nu-ti cere livretul de familie.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Merci, Dana de raspuns, in lege scria ceva si de livret si din cauza asta,ma gandesc sa nu se trezeasca astia sa-l ceara si sa vada ca nu-i trecuta in el, dar daca zici ca tie nu ti l-a cerut, ca esti tot la sect.3, asa o fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Daca tot ati vorbit despre subiectul acesta, am si eu o intrebare:
La ce imi foloseste livretul de familie si cum se poate obtine ?

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

la ce foloseste nu stiu dar noi l-am obtinut odata cu certificatul de casatorie de la primar.

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by osna

la ce foloseste nu stiu dar noi l-am obtinut odata cu certificatul de casatorie de la primar.

11

si noi al fel!!! stiu ca in el se trece datele copiilor!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi l-am obtinut cand am facut certificatul de nastere fetei, ca atunci cand ne-am casatorit noi nu exista acest livret.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput