Intrebare legata CIC

Intrebare legata CIC | Autor: gongutza

Link direct la acest mesaj

Ajutati-ma si pe mine va rog,ca sunt cam in ceata....Sotul meu si-a depus cererea de demisie incepand cu data de 1 martie 2006 cu acordul partilor,iar din data de 02martie este angajat la firma lui.Ar putea face cerere de intrare in CIC(cat a mai ramas din el,eu am fost in CIC pana a facut Alexu 1 an)Are stagiu de cotizare mai mult de 12 luni,ideea e ca nu stiu dc se aplica legea avand in vedere ca si-a schimbat locul de munca,iar firma la care e acum angajat e si administrator?
Cei de la Directia pt protectia copilului nu raspund la telefoane...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Gongutza,
Cunosc pe cineva care si-a depus dosarul cu aceeasi situatie cu cea descrisa de tine. Numai ca firma la care este angajat este microintreprindere si mai are un angajat. Conditia este sa declare ca el se va ocupa de copil si sa nu realizeze venituri (salariu) in perioada in care ia cei 8 mil.

quote:
Initial creeata de gongutza

Ajutati-ma si pe mine va rog,ca sunt cam in ceata....Sotul meu si-a depus cererea de demisie incepand cu data de 1 martie 2006 cu acordul partilor,iar din data de 02martie este angajat la firma lui.Ar putea face cerere de intrare in CIC(cat a mai ramas din el,eu am fost in CIC pana a facut Alexu 1 an)Are stagiu de cotizare mai mult de 12 luni,ideea e ca nu stiu dc se aplica legea avand in vedere ca si-a schimbat locul de munca,iar firma la care e acum angajat e si administrator?
Cei de la Directia pt protectia copilului nu raspund la telefoane...

Adina si bubu

mikiduta

Mergi la inceput