Mamici casnice (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

La multi aniii!!
osna,folosesc ei bine merci prefixurile iefine,ieri am vb cu 6,7 centi,dar tot degeaba cand vorbim cu orele ca se aduna.noroc ma unele rude si-au bagat internet si acolo mai economisim,ca eram obisnuiti cu note de plata peste 250euroi..numai la fix.acum trecem suta dar cu tot cu abonamente la tel+net...acceptabil!
porumbel,asa e,dorul de rude nu se alina decat platind,si oricat ai zice ca nu mai suni asa des cand te iau depresiunile pui pana pe telefon!,noi sunam cam odata pe saptamana in tara..dupa convorbirea de ieri cred ca luna asta nu mai sun!
danelutza,pupici la micutza bolnavioara...eu nu stiu cum e cu fierul dar daca efectele adverse sunt asa de puternice poate ar trebui sa nu-i mai dai.vorba lu flavia,poate il inlocuiesti cu fructe..ca tu stii cum sunt astia,cam prapastiosi din fire si mai tot timpul corpul duce lipsa de ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia ,nici eu nu ma omor cu sala .Mai bine acasa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

acuma apare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Danelutza mie imi apare asta :)

Corina stiu cum e cu telefoanele pe la fam+prieteni:) Si pe mine ma mananca dejtele sa "acasa", noroc cu netul si ca am mai multe tipuri de abonamente la tel :) Si sotusi... luna asta n-am vrut sa le spunem socrilor (ca de obicei ne-au intrebat:) cat avem de plata, sa nu se sperie (de obicei le dadeam lor banii sa plateasca, ca tot au de umblat).

Sa vedeti ce gafa am facut aseara: ne intoarcem de la cumparaturi si erau niste bani pe birou, dupa care dispar. Il intreb pe sotz unde sunt, apoi sa imi spuna ce face cu ei, k de obicei toti banii sunt in casa la comun si eu ii adminisrez:) La care el dupa multe insistente imi zice "pai maine e 8 martie si ma duc sa ma cinstesc":) I-am stricat surpriza

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Sper sa reusesc acum

Flavia la al meu barbat am avut eu grija sa-i aduc aminte dimineatza ca are doua fumei in casa . Acum astept surpriza.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Si eu astept cadoul ,dar la cat e de aiurit colegu'......

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Danelutza,e superrr!merci. si tie

andora,daca ar fi sa facem primavara dintr-un clik ar fi platNu vezi ce palpitant este sa astpti primavara si ea sa nu mai vina?! merci.super felicit.

merci fetele pt. felicitari.frumoase si "miscatoare"

miha,felicitarea ta de pe mess. a reusit sa-mi smulga o lactima.Merci mult.
Scria asa fetele:"sa ramai mereu la fel de gingasa si de puternica".
Probabil nu sunt singura care a primit-o insa mie mi-au placut enorm cuvintele.Merci Miha.

si din nou va spun: LA MULTI ANI FEMEIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

flavia,noi ne vedeam nota de plata online..adica amanuntit ccu cine si cat sa vorbit,da de cateva luni nu mai putem vedea,numai vedem cat trage de pe cont...e mai bine pt mine ca nu stie consortul ce si cum!
felicitarile au fost super!
danelutza,intr-un sfarsit am reusit sa vad si eu felicitarea ta care e tareee dulce!
sotul a fost in pauza si ne-a zis La multi ani dar de adus nu a adus nimic...,sa vedem diseara..ca daca chiar vine cu mana goala merg in oras si imi iau singura un buchet de flori cat mine de mare!..si bineinteles unul cat sybille!
eu nu mai zic nimic de primavara ca sunt tare depresiva cand ma uit pe geam...nametzii astia par sa nu se mai duca niciodata.pana si syb zice´´mami,io vreau sa vina cald´´!...dupa socotelile mele sunt cam 6 luni de zile de cand avem zapada non-stop!

Mergi la inceput

Venit sotz, surpriza primit mimoze (flori galbene care se poarta pe aici), cica astea se daruiesc doar de 8 martie. Asha ca dat de rigoare, si eu si Isa. Acum dorm amindoi, si el si Isa.
Moamaaaaaaaa, ce telegrama scrisei.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

super, andreea! auzi, la mine chiar functioneaza clicku'. mai e ala cu fluturasii, si floricelele. sa nu mai punem mocirla de pe jos.
miine imi primesc cadoul asteptat.
cami vb de o conferinta peste vreo 2 ore. ce ziceti?

alexa & fam

Mergi la inceput