Mamici casnice (16)
Raspunsuri - Pagina 6
alexa si mami spune:
speel, multumim de stire. bine ca e ok.
pe ea si coca mica. o asteptam la povesti.
alexa & fam
Anculina spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu dupa operatie...
Recunosc ca nu am citit tot ce ati scris cat am lipsit, fiindca nu pot sta mult pe scaunul de birou, la calculator, stau foarte putin...
Va pup, va salut si mai intru scurt, asa...
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
ange spune:
fetilii astazi este 8 martie ,stiati?!
va pupa fata si va ureaza la multi ani cu o primavara insorita!
sa fiti iubite!
ange spune:
Anculina,refacere rapida si te asteptam la noi atunci cand vei putea tu.Nu ne luam concediu,aici ne gasesti
sanatate maxima.
si uite o pt. ca astazi este 8 martie.
pingule,pup iu si te asteptam cu nerabdare.
uite si pt. tine
andora spune:
LA MULTI ANI FUMEILOR!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Anculina spune:
La multi ani !
Uitati un citat pe care l-a scris o fata pe la alta rubrica ( am si uitat unde ) si mi-a placut la nebunie :
" Fii atent sa nu faci femeia sa planga, pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile! Femeia a fost facuta din coasta.Nu din picior, sa fie calcata, nu din cap sa fie superioara. Ci dintr-o parte, ca sa fie egala.Sub mana, ca sa fie protejata si langa inima ca sa fie iubita! "
Sa fiti iubite, apreciate si fericite!
Multumesc pentru urari!
Pup.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
mihaela amalia spune:
LA MULTI ANI!!!si tot binele din lume va ureaza toata familia Poetel
aici
impreuna spune:
Pentru voi de 8 martie
Multumiri asemenea de urari: Anculina ma bucur ca te-ai trintors, e super citatul (cand ai timp povesteste-ne putin sa ne spui cum te simti, cum a fost...), Andreea super felicitarea, abia astept sa i-o trimit sotului:)
speel multumim de mesaj, o asteptam
Va ca e Sara calare pe mine
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
LA MULTI ANI! mamici, sotii, fiice, surori, cumnate, soacre, prietene
sa fiti iubite si sa iubiti!
alexa & fam
Danelutza spune:
LA MULTZI ANI ! SA FIM IUBITEEEEEE !
Un gind bun de la mine aici
Chiar daca e o ora mai tirzie, va invit la ...
Flavia la analiza singelui i-au gasit lipsa de fier, asha ca mi-a dat picaturi, tre'sa-i dau de trei ori pe zi cite 11 picaturi. Asta noapte m-a omorit, se trezea din ora in ora, dar cu efectele negative care le-am gasit scrise in prospect, tot nu dormeam linistita. Acum vad ca se simte mai binishor, dar nu mai e asha energica, se vede mititica ca e moleshita rau de tot. Ii mai dau astazi medicamente, daca vomita din nou, le arunc. Putea sa-i dea un medicament mai ushor nu din astea de la care ai halucinatzii, glumesc, dar oricum sint nervoasa ca nu m-a avertizat de reactiile la medicament.
Va doresc o zi buna
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami