Mamici casnice (16)
Raspunsuri - Pagina 10
diadaniela spune:
Eu n-am chef de nimic!.de mult n-am mai fost asa deprimata!Si imi e foame ,si sunt grasa ,si nu vreau sa mananc,si imi vine sa plang ca sunt grasa si urata.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Danelutza,vreau si eu la un resto dela italian.ce pana mea daca colegu nu ma serveste cu nimic,atunci ma servesc eu
Dana,ce te miri cu ciorba mea de limba?!Tu nu-i administrezi colegului tau asa ceva din cand in cand?
osna spune:
trebuie sa recunosc ca si al meu a venit la pauza de masa acasa,a mancat si l-am intrebat adca mergem azi in oras.el cica da,fa lista!!!
i-am spus ca azi e 8 martie si ca am primit trandafiri virtuali de la nas si de la un prieten de familie si mi-a spus ca bine ca se gandesc altii la mine,ca el este prea stresat.dar azi daca vreau ma scoate la o pizza.
mai ce m-am supi,mi-am spalat parul intre timp,mi-am vopsit unghiile si il astept cuminte sa vina dupa 6 sa mergem sa mancam.
11+
Danelutza spune:
Ange cred c-ar trebui sa invatzam si noi de la strainezii astia, si sa ne servim singure
Dana zimbeste, uite eu asha te vad..., unde zici ca esti grasa si bla-bla-bla-bla ...
Osna si daca tot te-ai supi, de ce n-ai luat burtica in bratze sa ieshitzi amindoua la o pizza ?! Hai ca vin si eu cu odrasla mea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
osna spune:
cum pot ei sa uite de datele astea nu-mi dau seama.ca eu si acumtin minte cum era imbracat cand l-am cunoscut acum 8 ani si el habar n-are daca aveam ochetii la ochi atunci sau nu...desi port permanent ochelari de vreo 12 ani
m-a sunat mai inainte si mi-a spus ca azi vine mai devreme ca sa-si spele pacatele.
11+
diadaniela spune:
Danuta, ma bucur ca tu ma vezi asa frumoasa.
Svetlana ,si eu tin minte cum era ,colegu',imbracat cand l-am cunoscut. Si sunt 12 ani de atunci.
Fetele ,mi-a ajuns cartea .Ma simt mai bine.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
osna spune:
dana ce carte citesti??
parca mi-e dor sa mai citesc ceva in romaneste dar cand ajung acasa imi cumpar un sac de ele sa ma satur.
diadaniela spune:
Mi-am comandat Enigma la mansarda, de Rodica Ojog Brasoveanu.Eu sunt fan ROB!
Dana
osna spune:
iti spun sincer ca nu am citit nimic de ea dar imi voi cumpara ca si nasica mi-a spus ca scrie fain.
11+
diadaniela spune:
Scriitoarea a murit acum vreo 4 ani.A scris romane politiste si istorice.
Dana