Fetelor, am facut si eu un test si a iesit pozitiv. Am zis sa pastrez secretul pana vineri pe 10 cand aveam programare la medic. Azi dimineata, dupa ce am mers la toaleta si am vazut niste urme rosii pe hartia igienica si sanii nu mai erau deloc tari si durerosi m-am dus direct la medic. La eco s-a vazut ceva dar din pacate nu arata prea bine. Mi-a explicat ca sarcina ar fi trebuit sa aiba o forma rotunda daca ar fi fost in ordine dar la mine era ceva mai alungit. Mi-a luat sange si m-a chemat miercuri din nou dar acum stau si nu reusesc sa ma calmez. Nu stiu daca sa mai sper sau sa ma gandesc la o data viitoare. Acum parca sanii ma dor un pic dar nu stiu ce sa cred.
Stai linistita deocamdata! Sarcina e mult prea mica pentru a putea fi dat un verdict sigur. Si mie mi s-a spus acelasi lucru la 7 saptamani: ca sarcina nu ar fi viabila, sacul este alungit. Acum suntem bine, avem 35 de saptamani. Incearca sa ramai calma si sa gandesti pozitiv. Mult noroc!
Merci de incurajari ammuntean. Sper sa se fi inselat doctora. Sarcina si nastere usoara iti doresc.
Si eu zic sa incerci sa stai cat mai linistita. Stresul oricum iti face mai mult rau. Eu am fost la 6 sapt la eco pt ca aveam sangerari(apareau mai mult pe hartia igienica la baie) si dr mi-a zis ca "sacul e turtit, nu e rotund, nu sunt semne prea bune". Dar iata ca am ajuns la aproape 20 de sapt si bebe e bine. Si sangerari am mai avut inca 2 reprize pe la 8 sapt.
Pana miercuri gandeste-te ca pt bebe cel mai important e sa fi tu linistita, sa nu faci efort si chiar sa stai la orizontala cat mai mult.
Iti tin pumnii si ma rog sa iti fie bine.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
19+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Multumesc fetelor, incet incet imi recapat speranta. O singura indoiala mai am si asta legata de sani care dor in continuare sunt martiti dar parca tensiunea din ei a mai scazut, pot sa-i ating linistita nu ca acum cateva zile cand nici sutienul nu-l suportam. Oricum astept ziua de maine sa vad ce vesti o sa primesc.