Bebelusi de martie - aprilie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
ellinia spune:
Adriana ai dreptate, acum m-am uitat si eu pe listutza si am vazut ce multi sarbatoriti sunt maine! De abia astept sa-i vad pe Rares si pe Brien "motzatzi"
Eu am lasat sfintisorii pe anul viitor ca altfel aveam abateri de la regim ... sigur nu ma puteam abtine. Si oricum sotul meu e catolic si la ei nu este chestia asta cu facutul sfintilor, este sarbatoarea si atat, asa ca nu prea se da in vant dupa ei.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ninocikap spune:

la multi ani!!! David Emil - Erix pentru 1 anisor. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
La multi ani!! pentru Thea Ioana - Crangutalil, David - Cenia, Daniel - Corrinutza.

Poze
ninocikap spune:
Ellinia ma bucur ca Stefanutz te lasa sa dormi.... si Alex am crezut la un momant dat ca incepe sa regleze somnul... dar nu a fost asa... azi noapte a depasit orice imaginatia...
a a dormit pe la 10.15...si acum lista trezirilor e asa...: 23.10, 23.25, 24, 1, 2, 3, 4, 4.15, 4.30, 5, si la 6.10 i-am dat laptele... a mai dormit pana la 7.30.. cand l-am luat cu mine in pat ca nu ma simteam in stare sa ma trezesc de tot.. si a mai dormit pana la 8.30...
tot dau vina pe maseaua care tot iese...
..dar aseara i-am dat su panadol... tot asa pentru dureri... si degeaba..
Hai ca daca m-am plans destul... acum pot sa ma duc sa pun macinicii la fiert... abia astept... cred ca azi nici nu mai mananc altceva... ![]()
Poze
adrianafedorca spune:
ellinia eu ii fac dar nu-i mananc , ii fac pt sotulmeu , lui ii plac tare mult, anul asta eu doar ma uit...
nino offf imi pare rau ca se trezeste Alex din ora-n ora...mi-a facut simie cezar o noapte asa de am crezut ca mor...eu cand mai face asa il iau cu noi in pat si adoarme imediat pana dimineata...stiu ca nu e bine dar cateodata nu ma mai pot ridica din pat asa de obosita sunt...
si eu abia astept sa-i vad pe motzati...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
ellinia spune:
Adriana si Nino spor la facut mucenici!
Nino imi pare rau sa aud ca Alex te chinuie asa de tare. Sigur e de la vreo maselutza? Ai spus ca daca il iei cu tine in pat adoarme...poate trece si el printr-o asa-zisa criza cand nu mai vrea in patutul lui. Daca reusesti sa o depasesti si sa nu-l iei cu tine in pat esti tare! Eu una n-am rezistat si de la 7 luni doarme cu noi in pat. Nu stiu cum si cand am sa-l dezobisnuiesc dar cam asta a fost singura solutie, din pacate! Sper ca tu sa rezisti!
Andruzza, Daria spor la pregatiri!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ionela_r spune:
Buna dimineata mamici
"LA MULTI ANI !"[size=4] David Emil- Erix[/size=4]
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE PROASPETE CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ionela_r spune:
"La multi ani " lunisoarelor
Thea Ioana -Crangutalil
David - Cenia
Daniel - Corrinutza
Fetelor sant disperata. Dora nu doarme de 3 nopti.
La 4 dimineata plange de se prapadeste.Cred ca-i dau 2 dintisori.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE PROASPETE CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
Ana71 spune:
Buna,
La multi ani tuturor copilasilor care au implinit un anisor in ultima vreme: Irina, Alicia, Sylvia, Sonia, Benny, Lavinia, Alice, Alexia, Melissa, David! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, destepti, frumosi si parintii vostri sa fie mandri de voi!
Nu am mai intrat demult pentru ca am trecut printr-un cosmar. Am fost internata si cu Eva si cu Victor la spitalul de boli infectioase Matei Bals (fost Colentina). Au facut o enterocolita urata rau de tot (de fapt lui Victor i-a iesit in coprocultura infectie cu rotavirus si adenovirus-se pare ca a fost o viroza digestiva). Nu pot sa va descriu in cuvinte cat de cumplit a fost (am stat internati de joi pana ieri-marti). Amandoi copii au fost pe perfuzii(timp de 4 zile cate 4-5 ore zilnic), Victor parca a fost mai rau decat Eva. A inceput Victor de duminica seara, cu un scaun moale si a varsat o data. Luni am fost la medic, i-a dat antibiotic si totul paruse ca intra in normal (nu mai vomase, nu mai avea scaun). Chiar marti seara a fost la concurs la karate (si a luat centura alba). Marti noaptea m-am trezit cu Eva ca vomita in jet (de vreo 3 ori), fara alte manifestari. Binenteles ca miercuri dimineata am ajuns la medic cu ea si mi-a zis ca de fapt vomita ca are rosu in gat. Miercuri noaptea Eva a facut febra si in timp ce ma plimbam cu ea prin casa (era maraita) am intrat la Victor in camera si el voma la greu. Dupa asta a inceput nebunia, Victor voma dupa fiecare picatura de apa care o bea, se vedea pe el ca se simte rau si joi dimineata am ajuns iar la dr. Ne-a trimis direct la infectioase Colentina. Cand am ajuns (pe la 1) la Colentina, erau amandoi aproape deshidratati (Vicotr avea glicemia f. mica-38 si leucocite marite-semn de infectie puternica). Imediat i-au pus pe perfuzii (nu va spun ce chin) si pe antibiotic intravenos. Binenteles ca nenorocitele alea de branule s-au infundat de n-spe ori pana cand au terminat tratamentul, au fost ciuruiti in vene in multe locuri. A fost cumplit si nici macar nu pot sa zic ca am gresit eu cu ceva (la genul ca altadata sa nu se mai intample). Pur si simplu Victor a luat un virus puternic-cel mai sigur din aer (banuiesc ca el pentru ca Eva nu prea a intrat in colectivitate) si a facut o viroza digestiva (mi-au spus ca se intampla frecvent lucruri din astea). Acum sunt amandoi pe regim drastic si noi incercam sa ne revenim (aseara a fost prima noapte in care am dormit si eu cateva ore). Unde mai pui ca in salonul vecin era un baietel cu varicela si ma rog la Dumnezeu sa nu fi luat si ei. O sa mai citesc ce ati scris si revin. Oricum va spun si voua ce mi-a spus medicul de acolo: daca copilul varsa des (dupa fiecare inghititura de apa) de mai mult de 3 ori trebuie mers de urgenta la medic (Victor desi are peste 6 ani era aproape deshidratat si ii scazuse glicemia f. mult). El pana la varsta asta a vomat doar de vreo 2-3 (de 2 ori la mare si odata parca dupa ce mancase o para) ori si eu habar nu aveam de chestia asta. Va pup si revin!

La multi ani David Emil