Bebelusi de martie - aprilie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nino frumos...multumim!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani Brien sa fi sanatos, destept, simpatic si iubaret si parintii tai sa e bucure de tine. DariaEvelin felicitari pentru cavalerul din familie.

La multi ani Rares. Si tie iti doresc la fel, sa fi sanatos, destept , iubaret si iubit . andruzza sa-l pupi pe Rares din partea mea si vrem si noi poze ca sa vedem cat ai slabit, poate ma ambitionez si eu!
La multi ani D-relor Loriana si Alessandra, daca ne mai citesc mamicile lor!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

Nino - foarte dragutz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

LA MULTI ANI RARES ANDREI !
LA MULTI ANI ALESSANDRA,SI LORIANA!!!
LA MULTI ANI PUIUL MEU!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Brien!!

LA multi ani Alexandra si Loriana!

La multi ani puiutului meu drag si cump!

Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, intelepti, sa aveti o viata minunata, sa fiti fericiti!

Fetelor, multumim mult de urari!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita ne-am conversat la subectu' cu slabitu' acolo a zis ca a slabit si a zis si de bicicleta ...apropo FELICITARI ANDRRUZZA sa nu te lasi

in we merg sa-mi cumpar bicicleta...in iulie tb sa merg la o nunta si musai tb sa arat bine ca vin numai fitzoase care nu va spun cum arata...asa ca tb sa ma pun serios pe treaba

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

LA MULTI ANI RARES ANDREI!!!
LA MULTI ANI ALESSANDRA,SI LORIANA!!!
LA MULTI ANI BRIEN!!!

Madalina si bebe Sonia
www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 10 luni!
Sonia 9 luni! Sonia 8 luni!
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Intru putin pe fuga, nu putea rata momentul in care doi bebelusi dragi mie, Rares si Brien, trec la stadiul de copilasi. LA MULTI ANI! pui mici, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi, sa aveti o viata frumoasa.

Nu prea am reusit sa citesc din urma, vreau doar sa ii transmit Anei un gind bun, imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva. Va pup pe toti si va doresc sanatate multa.

La noi e jale mare cu dintii, ii erup toti 4 de sus, deocamdata a spart gingia complet doar un incisiv superior. Ea oricum plingea de 2 luni, cu treziri dese noaptea, dar ultimele 2 saptamini au fost teroare, cu urlat din jumatate in jumatate de ora. Nu mai pot de mila ei, e tare rea de durere si dureaza atit de mult pina ii iese un dintisor!

Va pup.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria

adriana, ligia, n-am slabit foarte mult, 8 kg in 2 luni, mai am 10-12 kg. Am inceput pe 3 ianuarie, dupa o luna slabisem doar 2 kg. Am mancat multe legume si fructe, piept de pui fiert, pulpa de vitel fiert, peste, oua fierte(4/saptamana), iaurt si branza dietetica. A doua luna am slabit 6 kg, am mancat la fel, mai putin iaurt si branza dietetica, m-am gandit la alimentatia mea din ultimii 11 ani cand am avut constant 58-60 kg si nu mancam produse lactate pentru ca nu-mi plac. Asa ca le-am scos si acum din regim, rar mai mananc cate un iaurt, in schimb iau zilnic Ca+Mg+Zn. Am cam 3 mese pe zi, dimineata uneori mai sar peste, dar de obicei mananc fructe dimineata. Mai mananc pe la ora 13 si la 17, mi-am facut program de masa in functie de mesele lui Rares Dupa ora 17 nu mai mananc, eventual 2-3 fructe. Eu sunt mare amatoare de fructe, pap si 2-3 kg/zi. Am mancat mult gref rosu. Legume am mancat la greu fasole verde si spanac, aproape nici o zi fara spanac, din acelea la cutie, sunt unele produse in Franta, foarte bune(daucy). Ce sa va mai zic?! Cam asta am mancat. Sport n-am facut, doar cele 2-3 ore, uneori chiar 4 ore zilnic de mers pe jos cat l-am plimbat pe Rares.
adriana, bicicleta mi-am cumparat-o din carrefour militari si a costat 6 mil, este orbitrac si am vazut-o si eu pe net la 10 mil. M-am apucat de marti sa alergDimineata dupa ce papa Rares biberonul, ma apuc de alergat. Prima zi 15 minute, a doua 30 min, ieri 60 minute, dar la intensitate mica, are un buton de unde dozezi efortul, adica cat de greu sa se miste pedalele. Ieri in cele 60 minute imi indica ca am consumat 257 calorii, dar din ce am vorbit eu cu tipe de pe net, ele au ajuns la 700 calorii consumate/ora. Eu zic ca isi merita banii. La sala daca m-as duce, probabil as merge o vreme, intervin tot felul de situatii, asa bicicleta mi-am instalat-o in sufragerie si dimineata asta fac. Nu vreau sa slabesc si sa arate carne pe mine ca pe o bunica de 70 de ani asa ca ma ambitionez si dau din pedale. Daca ma urca cineva pe bicicleta cadn aveam 58 kg inainte de sarcina, probabil ca lesinam dupa 15 minute. Acum la 72 kg am o vointa d efier, nici eu nu ma recunosc.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI BRIEN!

Sa fii mereu sanatos, frumos, norocos, inteligent, iar parintilor tai sa le dea Dumnezeu muuuulta, muuuulta sanatate si putere sa te creasca mare!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput