Endometru, ovulatie, monitorizari - 113

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Hallo la toata lumea si un pupic la fiecare
Amely,scuze ca nu ti-am raspuns ieri la intrebare ,dar o fac azi.Deci Histeroscopia trebuia sa o fa saptam asta,dar sotiorul repeta spermograma in 21 martie si dc mea a zis ca numai dupa aceea daca e cazul sa o fac.Treaba cu Aspirina este ca Tabi, a zis ca si-a cumparat aspirina,iar eu asa am invata ca aspirina in sarcina are risc teratogen,de malformatii si chiar de avort spontan.Tabi zice ca nu este asa si ca e buna.
Eu zic ce stiu si eu daca is gravi tot nu o iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mel, aspirina nu are efectul de care zici tu decat in ultimul trimestru de sarcina, in nici un caz in primele 2 trimestre. Ce-i drept, eu nu as lua, decat daca ar fi ABSOLUT necesar. Uite ce am gasit pe net:

1. Aspirina: luata ocazional in timpul sarcinii, nu va face rau copilului, in special in primele 2 trimestre. Aspirina este riscanta in ultimul trimestru, cand chiar si o singura doza poate influenta cresterea fatului. Aspirina este anti-prostaglandina care intervine in mecanismul travaliului si poate prelungi atat sarcina cat si travaliul si poate provoca sangerare excesiva inainte si dupa expulzare. Pe de alta parte, doze mici(162 mg)-sub supraveghere medicala pentru a trata boli imunologice ,ca lupusul,a opri travaliul prematur sau a preveni preeclampsia sau intarzierea cresterii fetale,nu par sa creeze probleme.

2. De asemenea, la inceputul sarcinii, T. recomanda preventiv Aspenter o tableta pe zi si Magne B6, 4 tb pe zi (bineinteles, insotite de tableta de Acid folic).

Bafta la spermograma, sa iasa numai sanatosi si zburdalnici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetele! Eu sunt foarte optimista luna asta, ieri am facut o echo in ziua 5 si deja aveam 4 foliculi, dintre care cel mai baban are deja 12 mm. Chistul a eclatat (aveam un chist de 33) iar endometrul este deja trilaminat, dar e cam micut, are doar 4,7 mm.
Bag tratament naturist in continuare si ma duc la eco iar in ziua a 9-a (adica vineri).

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Stu, imi pare tare rau ca n-am mai putut sa ajung la intalnire cu voi, chiar am vrut, dar am o perioada tare aglomerata, pe toate planurile... Data viitoare sigur nu mai ratez ! Promit !

Fetelor, eu sunt ziua 34 si deja se anunta invazia rosie... Constat ca nu sunt singura cu faza luteala de 19 zile luna asta... sigur e si de la fluctuatiile meteo. Mie mi s-a intamplat acelasi lucru si primavara trecuta...

Important insa e sa ne mentinem optimismul si sa privim cu incredere inainte, sigur vor veni vremuri bune si pentru noi !

Va

rami

Mergi la inceput

Bubulina,multa bafta si noroc,si tinem pumnii sa iasa cu ochisori
Rami,optimismul tau e molipsitor,te pup dulce
Tabiiiiiiiiiiiiiiiiii,nu mai vei sa ne zici nimic???e amiaza deja,si tu nu dai nici un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica: am zis sa nu mai spun nimic pana nu va pot da verdictul final. alba sau rosie. Deocamdata e maro. Adica petele sunt maronii, dar au inceput sa bata din nou in alb. Dat fiind ca CM nu mi-a venit ieri ca lumea, am decis de la mine putere sa mai pun un utrogestan aseara. Azi dim. TB era 37,1. Cam asta e. Astept si eu deznodamantul. Sa nu ma certati, va rog eu.

Mergi la inceput

Ok Tabi, m-ai lamurit,si nu te cert ci te puppppp.
PS.e de f bine tot ce ai scirs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica: multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Melutzica, te . Cum e la ski, acolo, la tine ??! . Viena am apucat s-o vad, dar in Tirol n-am ajuns pana acum.

Tabi, se pare ca in ultima vreme experimentam o adevarata paleta coloristica ... Eu, din pacate, acum vad rosu in fata ochilor... Sper ca tu sa nu vezi culoarea asta, si nici altele prea maronii, vreo 9 luni de acum incolo !

Ingeras, si in tine ne punem speranta sa reusesti ! Ce mai zici ?

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tabi, deci mai sunt sperante! Tin pumnii in continuare!!!!

Poze1Poze2

Mergi la inceput