Endometru, ovulatie, monitorizari - 113

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Ingeras, ma recunosc si pe mine in descrierea ta. Eu incerc de aproape 5 ani, dar sincer dupa primii 2-3 ani am reusit sa-mi mai "educ" putin spiritul, in sensul ca acum privesc cu mult mai multa detasare totul si incerc sa ma bucur de viata, pentru ca in afara de intarzierea bb-ului, tare m-a mai iubit Dumnezeu pana acum ! Tot ce mi-am dorit am obtinut. E drept, nu fara eforturi, dar am reusit. Si sant convinsa ca o voi reusi si pe asta ! Dupa parerea mea toate au un rost pe lumea asta, trebuie doar ca noi sa si intelegem acest lucru. Facem tot ce tine de noi, iar restul... va veni de la sine !
La fel trebuie sa crezi si tu, o gandire pozitiva te va ajuta intotdeauna.

Melutzica, Megbeng, doctoritele noastre !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Rami ,cuvintele tale sunt asa de frumoase ca mi-ai umplut sufletul cu caldura.Daraga de tine,de atatia ani deja incerci sa ai un bebe.Of,un nu cred ca am sa astept atat.Voi increca da, mereu ,dar daca nu apare in 2,3 iau unul de-agata,ca si asa sunt f multi bebei care au nevoi de parinti ,un camin si dragoste neconditionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor! Am intrat sa va fac urmatoarea urare din sufletul meu!

La Multi Ani! De astazi inainte sa aveti parte numai de realizari si de fericire! Sa nu existe dorinta pe care s-o aveti i care sa nu se implineasca, sa imprastiati in jurul vostru numai iubire si sa fiti inconjurate numai de FRUMOS!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'La multi ani!'
va mai spun odata
melule..sunt aci la cativa km de tine..te sun..
KITA tin pumniiii,,
megbeng daca pariezi pe mine si e lozul castigator..cum impartim castigul
gataaaaa fuggg,,am venit in vacanta..
paaaaa..
va iubesc pe toate..dupa cum vedeti nu pot fara voi

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Simo, te si-ti multumesc pt. cuvintele frumoase pe care ni le-ai spus (scuze ca mi-am permis prescurtarea numelui tau). Iti doresc si tie inzecit acelasi lucru.

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Liana fata draga, dar parca erai in concediu la ski, asa ca nu te mai gandi la noi, distreazate si sa vii cu rezultate, sti tu de care ca de nu
Hai ca glumesc, te dulce si multumim ca te gandesti si la noi

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Liana tizuta mea, lasa netu si bucura-te de vacanta. Stiu ca nu-i usor dar trebuie!
Te si vacanta placuta,

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

mey dar nu am venit la ski..cine a zis?????ca io nu stiu sa schiez..
am venit sa ne facem de cap ..io si grasu..sic..sic..fugggggg ca mi#o iau de la grasuu..paaaaaa
va pup......pe toate..toate

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorva doresc sa fiti iubite cel putin atata cat sunt eu si sa incepem o primava frumoasa, insorita si optimista. Eu una, azi ma gandeam la dr. ca de-abia astept sa vina caldura mai repede sa nu mai port ciorapi si sa ma pot dezbraca/imbraca mai repede la dr. Nu ca sunt tampita, in loc sa gandesc ca pana atunci sa nu mai am nevoie de dr. Dar tot va trebui sa merg nu...la controale.
Asa ca va doresc ca optimismul meu sa va molipseasca.
Azi marcat a 3-a ISA, maine mai fac o eco si daca zice Moisica mai bagam si maine una.
Azi mi-a curs putin maroniu spre deosebire de datile trecute cand nu s-a intamplat asta. O fi de rau, o fi normal, n-o conta?
Fetelor, mie mi-a zis dr. ca Utrogestanul nu e necesar sau obligatoriu in toate cazurile.
Va pupez si va ma tiu la curent.

Mergi la inceput

KITA chiar daca sunt acolo unde sunt..chiar daca grasu e cu langa mine..nu pot sa nu rezist si sa nu strang pumnii..o sa se oftice grasu putin ca nu o sa mai pot sa_l mangai da lasa ca_i trece..multa bafta..mult norog..numasi bine..

fetelor vorbii cu melutzica noastra..e o dulcica..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput