Endometru, ovulatie, monitorizari - 113

Dragelor, va invit la un nou capitol al primaverii, care sper sa fie cu noroc si sa fim in curand pe lista gravidutelor ,foste colege:
lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103 lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109 lunii martie:
Lista ramane deschisa! Poftiti va rog!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra
Raspunsuri

megbeng spune:
mai, frate, ce confuxie am facut! acum vad ca pe aici avem 2 aspirante DIFERITE, bubulina si bubuleana
observatie: capitolele impare au fost mai prolifice - 9 gravi fatza de doar 5 in capitole pare (asta e deformatie de la lucrarea de diploma, la care am ajuns la statistici) :))
suntem la cap 113, deci macar o gravidutza doua o sa rasara!
abai astept sa ajungem pe pag 10 si sa vin sa va spun: "V-AM ZIS EU??"
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

bubulina1 spune:
Mai fetelor, voi nu ati observat ca am schimbat titlul? De dragul lui Tabi si nu numai, am exclus cuvantul temperaturi. Cred ca se creeaza prea mult stres si nu e cazul. Voi ce parere aveti?
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Cristinna spune:
megmeng, buna constatare referitor la gravidutze
. Sa dea Doamne Doamne sa fie cum zici tu si la capitolul acesta, care e si cu 13 de altfel, sa fie celputin 3 gravidutze
.
Fetelor, am facut o confuzie cu testul de ovulatie, era facut in ziua 12 , nu 11 si asta inseamna ovulatie in ziua 13. In concluzie sunt doar ziua 12 DPO
, nu 14 cum speram eu.
Cristinna

megbeng spune:
cristinna, dat fiind ca oul se impalnteaza cam in ziua 7 de la conceptie, si cum se nideaza incepe sa secrete HCG...nu incerci un test de sarcina????
bubulino, acu am vazut si eu ca e titlul mai scurt :)) e f bine asa!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Liana30 spune:
iauzi numai 3????????ha??????
de ce nu 113 gravidutze??????
hai fetelor nu va lasati sa batem recordul luna asta
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
bubulina: multumesc frumos, dar eu nu ma las. Tot voi lua TB. Si cand oi fi pe masina, daca trebuie

Cristinna spune:
megbeng , nu ma risc la teste, mai astept 2-3 zile si poate atunci.Eu am facut 4 teste de sarcina de 2 ani si chiar daca nu par multe, m-am cam saturat sa vad doar o linie rosie.
Asa ca prefer sa astept. Te .
Liano nu sari asa. A zis PE PUTIN 3 gravidutze, asta poate insemna si 3333 de gravidutze.
Cristinna

bubuleana spune:
Megbeng: eu sunt de vina pt cele 2 bubuline pt ca eu m-am inscris mai tarziu pe forum si mi-am ales nick-ul bubuleana direct fara sa mai verific daca mai exista sau nu fete cu nick-uri asemanatoare... sotul meu e bubu si eu sunt bubuleana lui
insa sper ca bubulina1 se va duce repede la si sa ramaneti cu o singura aspiranta bubulita
bubuleana

megbeng spune:
cristinna, eu cred ca am facut vreo 40 de teste de cand "mi-am inceput cariera", si desi dezamagita de cele mai multe ori, macar stiam precis cum stau
bubulino, poate va luati amandoua zborul odata, sa duceti confuzia asta la nov-dec
liano, parca plecai :))