Berbecutzi din toata lumea... LA MULTI ANI!(9)
Raspunsuri - Pagina 5
CristinaT spune:
kuki, roaga-l sa zica ceva si de karma mea.... "de dulce" (nu de roz) daca se poate
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
marinar spune:
Mai, ce sa zic, caracterizarile astea ale zodiei berbec in mare mi se potrivesc, dar........... eu in horoscop nu cred, in prezicerile astea zilnice.
Asta e.
marinar
KUKI spune:
Cristina, cred ca asta nu stie sa zica decat de rau, nici nu mai vorbesc cu el de cand mi-a zis ca am "karma delicata"
Auzi, "delicata". Hmmm...
Totusi mi-a mai dat o raza de speranta, cica dupa 4 aprilie o sa fie nitel mai bine pentru mine. Sa vedem....Daca nu se confirma, chiar ca nu mai vorbesc cu omu'
Si mi-a facut si harta astrala, ceea ce m-a bagat in ceata si mai tare ca mi s-a parut complicata rau, multe linii, dungi, nu stiu ce erau alea ca n-a vrut sa ma lamureasca.
Da' arata ca o problema de-aia urata de geoometrie...
CristinaT spune:
Neata berbecuti, pe m-a lasat vantul fara umbrela...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
a.cicel spune:
Neatza
N-am mai intrat de mult pe la voi...Dar am si o scuza: dupa nunta si o saptamana de concediu....atatea s-au adunat la birou, ca abia mai fac fata.
In fine....sper sa reusesc sa termin treaba zilele astea....si apoi imi iau un concediu medical. Ca am racit putin si nu vreu sa ajung la antibiotice, ca sa nu ii fac rau lui bb.
17+
POZE
marinar spune:
Cristina, ce sa-ti spun - imi pare rau pt tine ca ai ramas fara umbrela pe vremea asta. Eu nu prea folosesc umbrele, mai ales pe vremea asta, cred ca mi-ar fi inghetat mana pe umbrela instantaneu.
hai ca pup eu ca sa nu fii supi
marinar
Anca Wish spune:
Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa.
Nu pot sa cred ca e jumatatea lui martie si e vremea asta afara. Vreau sa fie cald!!!
Kuki, zici ca vom avea un an roz??? Ciudat. Eu nu l-am inceput tocmai bine. Bine ar fi sa-l termin bine. Cica vom avea noroc de bani. Bine ar fi...
anca...SIGUR intr-o zi
charleese spune:
'neata!!!
ma treceti si pe mine pe listutza berbecilor?
17.04.1986
Proverbe brasilien:"L'amour est aveugle, il faut donc toucher"