Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Nico merge linkul. incerc sa-l pun pe prima pag. deseara sau maine, dar nu stiu daca merge ca e de la concurenta![]()
Cata ma bucur ca nu a plans Bia. ce nora curajoasa am. sper sa fie bine si sa nu faca temperatura.
Maraki ce zapada mareeee!!! Grasunic Angelo. mai- mai ca se pune Dixie cu fundul pe capul lui Angelo
Fetelor sunt naca, a mancat putin Marco, a varsat, acum a adormit, dar e musai sa-l trezesc sa-l spal ca mergem la dr. intru mai tarziu sa va spun ce a zis pediatra.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
T_Ioana spune:
Fetelor vedeti ca sunt o gramada de informatii utile, acolo, pe site-ul concurent 
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Fetelor, un sfat prietenesc, pe site-ul ala concurent exista o sectiune numit "Ingerasi", va rog din suflet, sub nici o forma nu intrati acolo....atata durere si neputinta....sa nu faceti imprudenta pe care am facut-o eu.....
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Ioana te_ai gandit mult inainte sa spui? Pai nu stii ca femeia e baba curioasa? Acum caut. Sa vezi ca dc e de rau vin la tine... sa beau o cafea.
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Fetitza mea doarme asa ca o sa scriu rpd povestea nasterii pana nu face galagie!
Marti dimineatza (31 ian) la ora 4 am simtit o lovitura puternica in burta. Ma trezesc, ma uit la ceas, peste 10 min, alta. Il scol pe sotz, ii zic, nasc, el de colo, culca-te la loc, poate trece. In fine, ma duc la baie, ma epilez si ma pun sa-mi pregatesc lucrurile. Se scoala si sotzul, prepara o cafea, cica sa mai stam, ca dureaza. La mine, contractiile se succedau la 5 min. Aprind o tigara (nu ma injurati), dar nu apuc sa o fumez, ma ridic si-i spun: acuma plecam ca nasc aici! Pe drum imi sun doctoritza, zice sa merg ca vine si ea. Un polei pe jos, ma mir ca am ajuns la spital. Acolo la internari, ma dezbrac, ma urca pe masa, incepe sa-mi fie f. rau. Imi rupe apa (ce chestie eram dilatata 2 cm si apa tot bine mersi). Mi se face greatza, vomit, tensiunea 160/100, dr de garda se sperie, o suna pe doctoritza mea: nu mai vii ca are tensiune mare ce ne facem. Hai in sala de travaliu, ma cara doctorul de o parte, sotzul de alta. Acolo a inceput cosmarul: imi baga o perfuzie cu ocitocina si contractiile se succed fara pauza, il strang pe sotz de mana, nu-mi place, ma apuc de bara de la pat. (2 zile mi-a fost mana vanata). Imi baha o pastila de nitroglicerina pe gura pt tensiune, cica, sper ca nu o inghititi! Aud: o sa fie o nastere f. rapida, scapi rpd. Eu tot cu speranta ca vine doctoritza mea sa-mi faca cezariana. In fine, apare si ea, dilatare 8, treci pe masa. Eu cand aud asta zic: nuuu, mi-e mai bine aici. Na si asa s-a dus dorintza mea sa nasc prin cezariana. In jumatate de ora am nascut (ce groaznic a fost, eram f. obosita si abia puteam impinge). Mi-au aratat-o, am zis e frumoasa, da, dar luati-o de aici! ( asta de nervi ca m-am chinuit atata). Travaliul si nasterea au fost 2 ore, dar cele mai groaznice ore din viata mea. Daca ar fi fost pauza intre contractii, ar fi fost ok.
Dupa cateva ore am fost dusa intr-un salon, fain, baia in camera, 4 paturi. Conditiile au fost bune, n-am dat spaga prea mare. La neonatologie s-au dus cei mai multi bani, fetitza fiind nascuta prematur (36 si 6 zile) ca sa aiba grija de ea si sa ma lase acasa in timp util. Am nascut marti si am iesit luni, cu interventii, deoarece fetitza avea doar 2400 de la 2530 la nastere. In fine, am scapat, dar daca as lua-o de la capat, doar cu cezariana programata de la 5 luni! ![]()
O sa mai intru cand am timp, vad ca m-am lungit f. mult si va multumesc inca o data pt urarile voastre!
Va
pe toate si toti bebeii vostri dragalasi!
Ingrid S si
Diana
mirela10 spune:
va pup pe toate
bebu meu tot asa cu kk lichid si verde,ba azi a mai si vomitat.maine l-am programat la pediatru.si acum 2 intrebari:
A MAI DAT CINEVA SMECTA LA BEBE ASA MIC?
DACA NU SCRIE NIK PE CUTIA DE APTAMIL,POATE FI PASTRATA MAI MULT DE O LUNA DE LA DESCHIDEREA EI?
Eu sunt cam amarata ca pe langa dureri acum fac
cu sange...nu stiu ce sa ma mai fac...umflatura e tot acolo
si eu sufar ca ...
IRINA,nu ma certa ca-s capoasa.oricum nu cred ca-i dau sirop din ala...
lui mario
JG,ca sa ragaie mai usor incearca sa o tii lipita cu burtica de umarul sau pieptul tau si sa o presionezi usor,cu mana facuta caus.la noi functioneaza super.
pup pe toate si ma iertati ca nu raspund la fiecare,dar sunt cam in depresie
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
irinadum spune:
Ingrid dupa cum ai povestit ai nascut repede . De ce ai vrut cezariana? Pai la al doilea nici nu ai timp sa mergi la spital nasti acasa dupa cum esti de rapida.
Gata am vazut pozele cu David e super dulcic insa vreau sa intreb cum stii cat de calda sau rece e apa sau ce temperatura are?
maraki spune:
Ingrid ai scapat repede
Asa e pe ultima 100 m, atunci sant contractiile una dupa alta! Eu l-am nascut pe Angelo la 36 sapt. si 5 zile cu 2510 si l-am adus acasa cu 2320 gr.Cand ai timp, intra si pe aici sa ne spui ce face Dienutza![]()
Irina nu stiu cat a crescut Angelo, nu am unde sa il cantaresc iar de masurat am incercat noi ieri dar nu ne-a iesit ca se misca
Ne-a iesit 62 cm dar cred ca are mai mult![]()
Ioana e site-ul din contul comun de care vorbesti? Pe ala de la Nicol nu am vazut...Ai facut fetele curioase si sigur vor intra la " ingerasi " Cam banuiesc eu despre ce e vorba, deocamdata evit sa intru
Catalina super ca ati scapat cu vaccinul
Speram sa fie bine bebelina pana maine dimineata![]()
Mirela ati fost la dr. ? Cum se mai simte Dani ?
Ana, Teolinda,Bee si Ralu: asteptam pozicile de la botez si nunta
Astery ce face Razvanel? 
Mi-am amintit ce ai intrebat Ioana: eu nu ridic putzulica cand pun pampersul ! revin ca are Robert treaba pe laptop
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Denisam spune:
Salutare mamici cu bebici,
Pina nu uit, am pus poze noi cu Emma si nasii de aseara, in contul nostru comun.
Giova , Luna noua, Toanca si Anabordea -la multi ani pt 2 luni!
Ursulina- si pt Raisa cu inatrziere- LA multi ani!
Moni-si Emma mai nou de 2 zile cand maninca ziua o doare burtica in timp ce papa, nu stiu ce e cu ea, nu inteleg,noaptea e ok si le cam doarme spre seara, sper sa fie o stare trecatoare, ca doar se maresc si ar trebui sa dispara fazele astea.
Cuscra- si eu cred in deochi, simbataseara sigur mi-a deocheat-o cineva, cand am fost in vizita la vecina, pt ca a fost suparat si a plins cu pauze,vreo 3 ore pina s-a calmat si nu a mincat nici cum trebuie,exact cum zici tu de gienrica. Asa ca eu cred in energii negative, pt ca nu i s-a intamplat asa criza deloc in 6 sapt jumate si de atunci are si fazele astea sa plinga la masa duap ce rade vreo 80 ml si clar ii mai trebuie dar nu stiu de ce o apuca plinsul.
uneori nu stiu ce sa mai zic, revin ca suna telefonul si treb sa inscriu la un program pe ducineea.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
am fost la dr. Bebe nu e racit, ma-sa e nebuna.
are 5800 gr, 61 cm, diametru cap, torace 40 cm.
maine la vaccin, l-am si cumparat.
a zis dr. ca are putina hernie ombilicara, dar trece pana la 5 ani. si ca ea, asa un burtos n-a mai vazut. dse vede ca papa bine.
Si inca ceva, crede ca ochii ii raman albastri, ca la soacra. pai mor nu alta.
fug sa papam ca suntem morti de foame si mai scriu pe urma.
pupici.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)