Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
irinadum spune:
Fetelor acum am ajuns si noi de la medic si a zis ca i se dedubleaza gingiile( dc stie cineva ce inseamna ca eu nu) si ca acolo unde au iesit alea doua coltiosoare perseaza gingia incisivul si ca mai poate dura trei zile sau trei luni pana iese. A zis ca nu trebuie sa ma sperii ca asa se intampla la toti bebeii, deci aviz amatoarelor.
Daniela ma bucur ca ai petrecut o noapte buna si sper sa o tii tot asa.
Ina multumim d eurari si bine v_am gasit.
Ioana nu as vrea sa astept pana in vara ca o sa fie mai complica ca nasii sunt francezi deci... cine stie cand ii mai prin in vara in Romania.Auzi la tine ... putrefactie... sa mor de ras.
Catalina lasa vrajeala si da reteta. Ai spus cand erai gravida ca stii o reteta beton ca sa ne refacem "bidoanele". Deci spune_o.
Nicole nu merge site-ul nici de frica.
Florinini o sa ma uit negresit la poze azi cum am timp.
Monica tu esti cu "boflea" eu cu "buflea" sau 'b'ufleica" .
Fratelo sa traiesti sa fii sanatos si sa te faci mare si frumos si o asteptam pe mami a ta sa ne puna poze de la botez.
Giova , Luna noua, Toanca si Anabordea sa va traiasca copii si la multi ani pentru cele doua luni de viata.
Revin ca e un dezastru la mine in casa poate apuc sa strang ceva.
pisoi3 spune:
Neata fetele,
Gio, ai tu dreptate cu bordeiul si obiceiul, ce bine ar fi fost sa ma lase si pe mine cu bebe in biserica, dar asta e. Noroc ca eram cu George si a stat cu el afara.
La Multi Ani pentru cele doua luni ale lui Marco. Marfa de tot catelul ala, si eu am crezut initial ca e un papuc sau o masinuta.
Irina, deci sa inteleg ca se poate cu bebe mic la mare, eu ma gandeam ca daca il apuca mersul de-a busilea, ce fac, alerg dupa el pe plaja?
Dar vorba ta, la bodega intai
si pe urma, mai pe dupa amiaza, la plaja.
Moni, asa si eu, nu am dat la popa dar am dat 100000 la cutia bisericii, lasa ca popa are salariu, mama lor de spagari!
Maraki, pai soacra ta nu se spala? Naspa daca miroasa aiurea, imi imaginez ce sconx trebuie sa fie.
Nicole, linkul ala nu merge pentru ca tu ai dat linkul de la un site concurent, trimite linkul pe mailul nostru comun, daca poti. In momentul in care dai linkul de la un site concurent, se transforma in www.reclama etc.
Uite linkul dat de tine:http://www.reclama/modules.php?name=Grafice
Apare reclama in loc de numele site-ului.
Bebe al meu e marait, il doare burtica si banuiesc de ce, am facut tampenia sa mananc doi mici aseara, ca mi-era pofta si cred ca de la aia e atat de marait. Nu vrea sa adoarma si pace, iar eu sunt chiauna de oboseala, ca s-a trezit azi noapte la 2.30, la 7, la 9 si de atunci e treaz. Ma si mir de trezirile astea, mai ales ca el doarme noaptea fara probleme dar azi noapte, de fiecare data, s-a trezit cu crampe.
Fetelor, voi purtati centura de aia postnatala? Ca mie imi vine sa dau cu ea de toti peretii, m-am saturat de ea pana peste cap. Si cand te gandesti ca o port de putin timp! Nici nu vreau sa ma gandesc cat timp o sa o mai port de acum inainte!
Ma duc sa ii dau ceai, poate se mai calmeaza. Revin.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Giova spune:
Nicolas
pt. cele 3 luni!!!
Cele doua Dariute si Matei
pt. cele 2 luni de viata!!!
Irina cum adica se dedubleaza gingia? de ce nu i-ai zis sa lase termenii medicali si sa-ti explice pe intelesul tuturor?
Anda ai dreptate cu cuvantul continut in site.
Nico am inteles cum e faza, acum cand vei intra scrie cuvantul respectiv numai si il inlocuim noi. dar nu cred ca se poate nici asa. sau mai stii? tu incearca,
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by nicoleta raducu
Ioana..in loc de reclama..e reclama..Ia vezi..poti asa?
Ma duc sa fac un dusulik si sa pap si eu ceva...
Nicole Si Daria Sofia
care-i diferenta?!!!

Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005) Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Giova din ce am inteles dedublatul asta inseamna ca mugurasi de dinte incep sa creasca si de asta gingia se umfla si se albeste in locul cu pricina si se face practic o separare intre gingie si mugurasi. Nu stiu cum sa iti explic exact ca sa nu zic prostii .Eu am inteles ce a vrut sa zica dar imi e greu sa explic. Cert e ca poate aparea maine sau peste 5 luni. Faza e ca azi dimineata dupa 6 saptamani cred s_a trezit la 6 cu pumnii in gura urland si abia dupa jumate de ora de tinut langa mine si tinut suzeta a adormit saracul. Se vede ca il doare dar sper sa treaca repede. noroc ca e un copil vesel si ca se ia cu joaca cu caruselul si mai uita cred.
T_Ioana spune:
Giova, am vazut in poza unde e Marco pe frigider (glumesc)
, aia de pe masa de infasat, ca se vede pe fundal un animalut (girafa?) din ala cu centimetri, pentru masurat copilasul....de unde ai luat asa ceva ca eu doar la cabinetul pediatri am vazut si era cu ceva Eferalgan sau Panadol, deci era primit de la producatorul respectiv.
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
IRINA deci ... se dedubleaza!
Bine ca nu plange!
Nu stiu daca nu se dedubleaza
si nora-ta ca tot cu mainile in gura-i de cateva zile
Acum i-am dat sa manance,a stat juma' de ora la un san si apoi am pus-o in carut sa doarma.I-am pus suzeta,n-o vrea! In schimb baga mainile...Am crezut ca ii e foame inca si am luat-o s-o pun si la celalat san ... ce vorbesti! Tipeteeeee! Acum am pus-o iar in carucior si pana la urma vad ca n-a mai aruncat suzeta!
Dar e chiar aiureala,sa inceapa sa-i doara de pe acum din cauza dintilor? 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

T_Ioana spune:
Fetelor am intrebat si eu prietene care au copii pana in 2 ani si toate mi-au sus ca in jur de doua luni jumate bebele incepe sa-si descopere manutele, se joaca cu ele si mai ales LE BAGA IN GURA. Nu inseamna ca ii dau dintii sau ii doare cava in gurita, isi baga manuta de drag, isi amintesc si cum sugeau degetul in burtica (eu am dovada
)...bineinteles, Mario face exceptie dela asta pentru ca deja l-a vazut si diagnosticat un medic. Si Razvan isi baga mana in gurita si daca reuseste sa prinda degetul mare e super fericit....sa nu mai vorbim de faptul ca nu prea mai accepta suzeta....
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
utocatalina spune:
Bia se screme..cred ca vrea sa se cicaie..
Giova felicitari pentru 2 luni..la multi ani inainte! Apropo, azi a facut Dan masina..acum sa vedem cum spala..totul era de jos, nu din picioruse, ci din diverse arcuri care erau pe acolo!Sper ca Marco sa nu fi racit totusi si sa faceti vaccinul maine! Banuiesc ca nu faceti INFRARIX HEXA! Bianca Ioana, Raisa Ioana, Daria, Daria Oana, Matei Alexandru..aceleasi felicitari pentr 2 luni! Irina pai e simplu..stringi mainile in fata sinilor apasind tare si eliberezi..tot asa o ti..3 serii de cite 20 de exercitii..de citeva ori /zi! Sper ca m-am facut oarecum inteleasa..Asa zici cu dublatul gingiilor/..eu aud prima data de chestia asta.bine ca stiu acum!Florinini eu nu-mi doresc decit sa ma reglez cu laptele, adica mnu vreau nici mai mult nici mai putin decit papa Bia..Acum din cauza laptelui in exces am ajuns sa o pindesc pe Bia si sa ma rog sa i se faca foame din 2 in 2 ore!Nico super utila lista cu medicamente ..Ioana am salvat linkul de la tine si o sa il studiez!Anda buna faza cu micii...Ce sa-i faci daca te-a mincat undeva? Pupici sa-i treaca miriiala lui Mark. Eu nu am purtat deloc centura!
Monica[/red] si mie mi-a tras Bia niste zimbete de dimineata..probabil ca la ursi ridea, nu la mine..cred ca si ea a facut kk..ma duc sa o schimb!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Giova spune:
Ioana l-am luat din Selgros, mai demult.
dar am vazut pe urma si alte modele in magazine unde se gaseau si din alea mici, figurine de lipit pe perete.
Marco isi baga pumnul in gura, dar numai de la mana stanga.
Irina am inteles, mai greu, dar mi-am dat seama ce vrei sa spui.
Am niste draci: cica imi zice mama ca soacra i-a luat la Marco inimioara de aur. ce dracu sa fac cu ea? cum sa-i pun la baita asa ceva? si mai ales ca nu a acumparat-o ca a avut-o in casa. Cred ca nu ma abtin si tot ii zic, ca al meu e baiat nu fetita.
Se simte vinovata ca nu i-a luat nimic? acum mi-a trimis sms sa ne intrebe ce facem, dar nu-i raspund.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)