Blat de pizza - de cumparat

Blat de pizza - de cumparat | Autor: mitumac

Link direct la acest mesaj

Imi puteti recomanda un blat de pizza...oare cei de la Tip-Top ce blaturi folosesc...sunt bune si se coc rapid si bine...
Este un fel de mancare...(ceva de mancare) care se poate prepara foarte rapid...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Eu am cumparat blaturi de pizza produse Primavara si de Lujerul. Sunt pufoase (cam ca la Pizza Hut) si destul de in regula, pentru un blat de pizza de-a gata, dar nu-ti recomand sa prepari pizza la microunde cu astfel de blat; mie una nu-mi place cum iese. Cei de la Tip-Top, si numai, am vazut ca prepara blatul acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

Eu, in Constanta iau de la Metro pachet cu 4 blaturi (e 18.000 Rol pachetul)!Am luat de 2 feluri, unul facut de o firma din Bucuresti, imi scapa acum numele, dar am sa ma uit si-l postez, sau blaturi facute de Dobrogea (fabrica de paine din Constanta).
Sunt bune ambele, dar cele de Dobrogea imi plac mai mult, celelalte sunt mai sarate si nu raman chiar pufoase (ca cele autohtone)!
Eu iau de la Metro ca stau langa el, dar se gasesc la mai toate alimentarile de cartier, nu mai vorbesc de super-marketuri !
Ca sa iti iasa bine la microunde, nu tb sa-l lasi decat cateva min, acum depinde si ce cuptor ai, eu, de ex fac pizza in 5 /8 minute,la regim 2 (cuptorul meu nu indica gradele)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Poti sa incerci sa iei si aluat de paine necopt de la orice brutarie, si iese foarte bine!

Catalina & Andrei (3ani si jumatate)




"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

De curand mi-a adus sotul de la Onesti niste lipii facute la o brutarie de cartier, de dimensiunea farfuriei de la microunde.
Ca sa nu se intareasca la microunde, ung lipia cu unt sau margarina inainte de a pune sosul de bulion si toate alea.
Mmmmmmmm
Si las 5 min la microunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza74 spune:

Multumesc mult ptr subiect chiar asta vroiam si eu sa intreb, niciodata nu am fost multumita cum iese la microunde blatul din comert. Dar citind mesajele voastre vad ca eu il lasam prea mult 20minute si normal ca iesea tare ca piatra. Asa ca o sa mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

eu le prepar la cuptorul de la aragaz...nu am cuptor cu microunde dar nici nu sunt fan....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Noi folosim blat "blaturi pt pizza Preferita"produse de Timisoara.Sunt 3 in pachet, in jur de 2 RON si sunt foarte bune pt ca sunt semicoapte pe vatra si sunt subtirele .


Melania (14.01.2005) si mama


http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Si eu pledez pentru blatul de la brutarie, mergeti si cereti unul care e pentru bagat in cuptor (ca si paine) si o sa va iasa DEMENTIAL !!!!
Eu am aflat de ceva timp asta, dar pana atunci faceam in casa si ba imi iesea prea gros, ba prea subtire...
De cand iau de la brutarie, pentru o tava de aragaz iau 2 "paini" necoapte si imi ese de fiecare data perfect. Nu e nevoie sa le mai framanti, doar le intinzi in tava (cel mai bine iese cand iau un blat de Paine Dubla):)
Deci, va recomand cu caldura, decat variant blaturilor gata facute !!!
Sa vedeti diferenta !!!

Ana


Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput