La France (50)
Raspunsuri - Pagina 13
gabgabriela spune:
Buna seara ,fetelor,
Trec si eu sa-mi spun of-ul ,apropos de gauri in urechi .Am vrut si eu ,la un moment dat ,sa-i fac gauri Dianei (fata cea mare)
La care soacra :"Ca numai in medii mai defavorizate ,au fetitele cercei.Ca ea nu are nici acum.Si ca eu ,cu trei fete , am de gand sa le pun la toate ?"Nu va spun cum m-a lasat!!PaffSi uite asa se mai baga ea si avem divergente ,din cauza de "cultura diferita".
Uite ca mi-am varsat amarul la voi !
Week-end placut si profitati de soare!Noi maine mergem la Ocean !Are socrela o vila.Ca nu are numai bube in cap !!
kiss spune:
haideti inapoi pe prima pagina!!
fetele cu bb-i, am si eu o intrebare: cum e cu carutu asta Maclaren? ca am strins bani de la bunici, si cica sa-i luam un carut sport lu fi-mio...acum, eu tot citesc despre "minunea" asta, pe care o si vad la tot pasu pe strada, dar unii care-si dau cu parerea, cica Maclaren-u Quest are probleme cu frinele, care se inchid greu, sau cu rotile mici care "simt" toate zgiltiiturile...dar "fratele" mai mare, Maclaren-u techno xt? (scump al naibii)...va pupam, toate fetele din umbra...nu contenim sa va citim!!! urarile sa fie considerate si din partea noastra, desi sintem niste necunoscute
mami de pui (23 sept 2004)
pisik 4ever spune:
venim sa va transmitem un pupicel de pe celalalt tarm caci suntem pisici dezertori de french culture...
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
Maria I spune:
Buna primavara, fetili
Iaca ce-am gasit:
Roumanie (fixe) tarif local* 0811 319 319
In rest:
- bun venit pt noile frantuzoaice!
- sarcini usoare si nasteri si mai usoare pt viitoarele mamici! Bebei frumosi si sanatosi, neplangaciosi!
- succes la-mpropitarire, Mirunda! Supeeeer! Oferim vacanta la noi contra vacanta la voi
- Lu
- Corina
Un gand bun pt toate fetele, scuze ca-s tot lapidara, da' voi stiti ca ma gandesc la voi si va trimit tot soarele din sud si
Io, tot asa, mai cu gradinareala, mai cu greva, mai pe la anpe, nimic extraordinar
re
nadine2004 spune:
Buna!
Maria, merci pt nr, speram sa mearga!
Kiss, poate iti dau un raspuns maine, vb cu cineva care are.
Am si eu o mare problema. De o saptamana am oprit alaptatul de tot; am facut-o treptat, treptat, pana cand am eliminat si ultima masa. Insa, o saptamana a fost totul ok. Aseara mi s-au umflat sanii, in special dreptul. Am incercat sa elimin putin, dar tot am citit ca nu trebuie sa ii mai stimulezi ca fac iar laptic. Am luat si paracetamol azi. Credeti ca am vreo sansa sa ma fac bine fara sa ajung la medic? Ce metode imi sugerati?
Merci mult!
O zi buna!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
http://www.dropshots.com/nadvin2003
liliprejbeanu spune:
Buna
Maria sarut'mâna pentru numar am in sa-l incerc in curând. Ai idee cum ii spune furnizorul numarului pentru telefonia locala (site web) ?
Nadia vezi la un herboriste sau in farmacie poate au ceva gelule homeopate utile pentru reducerea lactatiei. Curaj si rabdare
Liliana 40SA fix
File din povestea unui pui de om
Otilia spune:
quote:Merci si eu, Maria!
Originally posted by liliprejbeanu
Maria sarut'mâna pentru numar am in sa-l incerc in curând. Ai idee cum ii spune furnizorul numarului pentru telefonia locala (site web) ?
Lili, vezi aici: http://www.radintel.fr/rates.php
Mirunda, merci pentru vestile bune cu blueair, suntem salvati in cazul asta!
la toate!
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
kiss spune:
NADIA, si eu tot asa am oprit alaptatul...pe linga medicamentul pe care l-am luat, (care actioneaza asupra prolactinei, hormonul responsabil cu producerea laptelui), dar care e irelevant, pt ca l-am luat in Ro., m-am legat cu ceva strins peste sini, gen un scutec, un fular, fasha elastica, si comprese cu ceva rece, pe sini (ca sa nu zic gheata!)...da, si in nici un caz muls sau alaptat, pt ca stimulezi din nou lactatia, si va trebui s-o iei din nou de la capat...poti sa iei si un antiinflamator, eu am luat Aulin, dar tot in Ro., deci...si mersi anticipat pt eventualul raspuns despre carut...daca mai vrei vreo informatie, cu mult drag...a propos, daca ai stii cit m-am chinuit eu cu alaptatul, mi-ai plinge de mila (iti zic doar ca periodic mi se infundau canalele, etc)...oricum, privind in urma, cel mai important in tot procesu asta cu crescutu copilului e sa nu te stresezi, daca plige, sau e suparata, stai cu ea in brate, cit mai mult, ca nu se invata sau devine rasfatata, nici o grija, sa incerci sa te joci cu puiu tau, sa rizi cu ea, chestii din astea...multa rabdare si sanatate
mami de pui (23 sept 2004)
Mik spune:
Merci Maria ! Am folosit numarul si merge ! (e aceeasi voce ca la Telerabais si aceeasi calitate).
Nadine, cind m-am lasat de alaptat medicul mi-a prescris un diuretic slab pe baza de plante.
Pupici la toata gasca.
Mik.