La bine si la greu, impreuna - 8
Raspunsuri - Pagina 4

iliuta spune:
Tabitha, am vazut ce ai scris.....nu pot sa zic decat ca te pup si , Inainte pionieri !!!!!!!!
Mihaela

iliuta spune:
Tabitha si eu.
Stie cineva ceva de Picca??
Unde-s fetele de la subiectul asta????
Mihaela

Tabitha spune:
Iliuta: eu sunt pe aici, dar miscarea e cam putina. astept uratii astia de rushi sa ma invadeze ca lumea, ca nu stiu ce se intampla cu corpul meu, parca a luat-o razna. test negativ, dar CM tot nu a venit ca lumea. Vreau sa stiu ce sa fac mai departe... Mi-e greu, rau de tot

kla78 spune:
si eu sunt pe aici.....cam tarziu dar na am avut treaba azi ....
TABITHA mama lor de rushi eu cand ii astept mai putin atunci vin si cand trebuie sa vina nu vin......sa nu mai zic ca din 20 ianuarie sunt tot ei dupa mine ...deja nu mai suport tampoanele,desi azi se pare ca vrea sa se opreasca...doamne da....
eu astept sa vad daca se trage extrauterina asta singura sau trebuie tratament...beta scade fff incet dar totusi e un semn bun...sper sa nu urce pana sapt viitoare cand repet analiza ...am un chef nebun sa fac fiv-ul urmator....
chiar oare ce face PICCA de nu mai intra?
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Tabitha spune:
kla: ma rog sa nu fie nevoie de tratament sau interventie la tine, sa se resoarba singura sarcina. Ai grija de tine!
La mine tot nu a venit CM ca lumea, TB azi dim. 37,1. Am o senzatie de usturime, de arsura pe gat de cateva zile. Nu stiu ce-o fi.

kla78 spune:
TABI ceva nu e in regula......cate zile ti-a intarziat CM???
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

bubulina1 spune:
iliuta, Picca a facut HSG pe 8 martie, din cauza asta poate nu a putut sa mai intre. O sa va spuna ea mai multe cand o sa aibe timp.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

pmihaela spune:
Tabi, da si eu zic ca e ceva cu tine. Dar mai pui utrogestan, ca sa stii ca eu sunt mai mult ca sigura ca ala da intarziere, nu vreau sa te dezarmez dar eu asa am patit odata, ca tine, si cum am intrerupt utrogestanul in 2 zile a venit...
La mine au venit rusii, pe bune, n-a fost sa fie prima inseminare cu Moisa, eu am sperat, desi sansele erau cam mici. Sper ca urmatoarea sa fie de buna.
Am observat si eu ca e cam liniste prin cartier .
fetele optimiste!

iliuta spune:
Fetelor, va salut si va pup pe toate.
Sunt ingrozita.....................ati vazut ca a murit Laura Stoica?????????????????????Si era insarcinata, trebuia sa nasca in septembrie.....
Mihaela