La bine si la greu, impreuna - 8

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Daca Dumnezeu ne-a permis sa traim pe acest pamint, inseamna ca nu trebuie sa profitam de aceasta ocazie, ci sa-i multumim din plin. Pentru tot ce ne-a oferit pina acum. Iar daca NU AVEM PARTE DE CEEA CE NE DORIM CU ADEVARAT, SA NU NE DESCURAJAM: VA VENI SI TIMPUL NOSTRU!!!
pica
FII FERICITA SCUMPA MEA!!!

"sa iubesti putin...dar sa FII IUBITA MAI MULT!!!"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple, deci simplu, dar din suflet "LA MULTI ANI!..pica.."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

LA MULTI ANI INCA O DATA SI DIN PARTEA MEA, SA FII FERICITA, SANATOASA, SI SA TI SE INDEPLINESCACEA MAI MARE DORINTA. MULTI, MULTI PUPICI DIN PARTEA MERA.

Mihaela

Mergi la inceput

Picca, sper ca astazi ne vei bucura cu prezenta ta

Ss nu stai numai acasa sa sarbatoresti doar cu sotul tau.Teasteptam si pe la noi.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

La multi ani si din partea mea Pica si sa ti se implineasca cel putin o dorinta!
Eu am facut ieri inseminare cu Moisa, la sot a fost mult mai bine decat data trecuta, se pare ca raspunde bine la tratament. Mie nu mi-a mai facut eco, ca-mi facuse cu o zi inainte; cu acea glera cred ca am stat cam prost, 9 , endometrul era 12 mm cu o zi inainte , dar ce nu mi-a prea placut a fost ca am stat doar 10 minute dupa, probabil pt. ca era f. aglomerat. Mi-a dat utrogestan 1/zi, seara. Si inca ceva, mi-a fost putin cam rau dupa, cam vre-o jumatate de ora, in sensul ca aveam niste dureri, intepaturi seci la burtica, o fi de la pregnyl, o fi de rau, o fi de bine, nu stiu ce sa cred. Oricum am ajuns acasa, m-am pus in pat si n-am mai avut nimic.
Va pe toate cele care intr-o buna zi vom fi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!

Va multumesc din suflet pt urari...sinteti niste dulci ca de obicei...
Va trimit un tortulet ...mama!!...stiti cit de bun e!!...am mincat singura jumatate din el......
Va pupacesc pe toate si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie...
Sa nu va suparati ca n-am mai intrat...dar trec printr-o perioada neagra...o sa va povestesc saptamina viitoare...

Pupici

Mergi la inceput

pmihaela, trebuie sa fie bine, noi suntem langa tine si-ti tinem pumnii stransi de tot. Tu stai acolo cumintica in pat.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PICCAla multi ani fericiti!doresc ca sufletul sa-ti fie plin numai de fericire si bucurie iar lacrimile pe care le vei varsa sa fie numai si numai de reusite si de bucurie!e super bun torul!hmmm mai vreau o feliuta

PMIHAELA iti tin pumnii stransi tare si te astept peste 2 saptamani sa vii cu o veste buna!stai cumintica in pat,sa vezi cum va iesi soarele pe strada ta !!!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Multumesc de incurajari fetele, si sper ca va iesi soarele si pe strada "noastra", adica a celor de-aici care ne stim de ceva vreme...

O sa stau cumintica, oricum merg la servici dar am o perioada mai lejera, stau la birou si nu fac mare lucru, iar cand ajung acasa, funduletul in patut!

Mergi la inceput

Asa va fi pmihaela, trebuie sa iasa soarele.O meriti din plin, si D-zue stie asta.

Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......

Micaela

Mergi la inceput