Intrebare pentru profesori
Am o nedumerire. Se poate da gradul al doilea in conditiile in care exista intreruperea pentru CIC?
Trebuie reluati cei 4 ani sau pot continua la reintegrarea in activitate?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004)
Raspunsuri
cindobols spune:
Gradul 2 se poate da dupa 4 ani de la definitivat. Cei 2 ani de CIC nu intra in calcul, deci practic vei avea 6 ani de la definitivat cand vei sustine examenul de gradul 2. Daca ti-ai facut deja vreo inspectie(din cele 3 necesare) va trebui sa le faci din nou dupa revenirea din concediu. Astea sunt informatiile pe care le stiu eu. Sigur poti sa gasesti mai multe informatii pe Forumul http://forum.portal.edu.ro/
Succes!
susulina spune:
Nu prea stiu sa-ti raspund,ba chiar am si eu aceeasi nelamurire.Eu am luat gr 2 in aug. 2004 si la 2 saptamani am nascut.Voi incepe scoala la 1 sept.2006.Cand ma pot inscrie la gr 1?
angy11 spune:
Din cate stiu eu,ai nevoie de patru ani vechime,daca ai adunat ceva vechime pana sa intri in CIC,aia se pune,de ex. eu am avut 1 an vechime de la def.cand am intrat in cic,apoi dupa Cic am mai adunat 1 ani si ma puteam inscrie anul trecut,dar am ratat inscrierea si abia anul asta m-am inscris,adica in octombrie 2005.
mira_m spune:
quote:
Originally posted by cindobols
Gradul 2 se poate da dupa 4 ani de la definitivat. Cei 2 ani de CIC nu intra in calcul, deci practic vei avea 6 ani de la definitivat cand vei sustine examenul de gradul 2. Daca ti-ai facut deja vreo inspectie(din cele 3 necesare) va trebui sa le faci din nou dupa revenirea din concediu. Astea sunt informatiile pe care le stiu eu. Sigur poti sa gasesti mai multe informatii pe Forumul http://forum.portal.edu.ro/
Succes!
Adika, daca am facut un an trebuie reluat? Ma refer la timp nu neparat la inspectii.Aceeasi informatie o aveam si eu.
Speram sa se poata face o intrerupere, sa nu mai reiau ciclul.....
Mami
& minunea mea
( mai 2004)
oanab125 spune:
Si eu sunt in aceeasi situatie. Conteaza vechimea: sa fie 4 ani. In 2005 am nascut, in 2006 m-am intors la scoala si m-am si inscris la gradul II. Voi avea prima inspectie saptamana viitoare. Anul acesta vor fi doua si va mai fi una anul viitor. Sa fie 4 ani pana la examen. Doi inainte si doi pana dai examenul. Succes
mira_m spune:
quote:
Originally posted by oanab125
Si eu sunt in aceeasi situatie. Conteaza vechimea: sa fie 4 ani. In 2005 am nascut, in 2006 m-am intors la scoala si m-am si inscris la gradul II. Voi avea prima inspectie saptamana viitoare. Anul acesta vor fi doua si va mai fi una anul viitor. Sa fie 4 ani pana la examen. Doi inainte si doi pana dai examenul. Succes
Daca inteleg bine tu imi spui ca se poate face intrerupere, fara sa pierzi activitatea anterioara? Ma refer strict la cei patru ani.
MS!
Mami
& minunea mea
( mai 2004)
susulina spune:
Eu aveam impresia ca ar trebui 4 ani vechime la catedra intre grade.Sa inteleg ca s-ar pune si cei 2 ani de CIC si ca m-as putea inscrie la grad imediat cum incep scoala?
mira_m spune:
quote:
Originally posted by susulina
Eu aveam impresia ca ar trebui 4 ani vechime la catedra intre grade.Sa inteleg ca s-ar pune si cei 2 ani de CIC si ca m-as putea inscrie la grad imediat cum incep scoala?
Cei doi ani de CIC nu se pun ca vechime in invatamant, ci doar ca vechime in munca!
Pe mine ma interesa daca CIC-ul poate fi considerat ca o intrerupere intre grade.
Mami
& minunea mea
( mai 2004)
cindobols spune:
"La multi ani!" mamicilor
Da, CIC este intrerupere. Deci anii dinainte de concediu+ anii de dupa concediu sa fie in total 4.
mira_m spune:
Ce bine ar fi sa fie asa!Adica sper din toata inima ca asa stau lucrurile.
Mami
& minunea mea
( mai 2004)