Aspirante optimiste - 186
Raspunsuri - Pagina 4

PamELLA spune:
Tabitha sper ca e totul bine!
Avalon,ce sa mai zic ca luata a 2-a oara,de curiozitate,era 36,8,dupa cateva minute.Nu mai stiu ce sa spun!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tabitha spune:
PamELLA: totul e ok. Astept sa soseasca sotul acasa, ca sa il dragalesc si sa il alint. Cu temperatura ta, sper ca totul sa fie ok

PamELLA spune:
Tabitha
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

bubuleana spune:
Tabi: nu lua medicamente vechi, chiar daca nu sunt expirate. Eu zic sa-ti mishti burtika maine dim la farmacie sa sa cumperi altele NOI: acifol: 1/zi, dim dupa masa - e Ok si calciu din iaurt, sana si lapte cred ca e OK. acum nu trebuie sa indopi bebeul cu tot felul de vitamine ca nici asha nu e bine. Si cred ca nu are sens sa-ti faci griji pt TB luata in timpul zilei cand organismul lucreaza. Cea pe care ti-o iei la 6.45 e buna! (Doamne, ce ora matinala ti-ai gasit si tu!!! cum oi fi in stare???) Imi pare rau de acidentul sotiorului, chiar daca nu e grav si nu e vina lui... oricum tot consuma timp si nervi... Sper sa-l alinti si sa-l dragaleshti muuuuuuult de tot Te
si-ti trimit
N-ai idee cum astept 13 martie!!!
PamELLA: parerea mea e ca ar trebui sa mergi de urgenta la ALT MEDIC, maine sa vezi despre ce e vorba ... doamne feresete, sa nu fie vreo infectie. Dar eu iti tin pumnii si-ti daruiesc sa-ti poarte noroc si sa nu ai nimic rau
dar te rog du-te maine neaparat la dr, plzzzz
bubuleana

PamELLA spune:
bubuleana,asa am sa fac!imi e asa o frica!!
continuu sa am o scurgere albicioasa,fara miros,nu stiu ce poate fi!!!!

Tabitha spune:
bubuleana: am inteles, sa traiti. Maine ma conformez. Acifol - de cat este bine sa iau? Ca in august luasem de 5 mg, dar am inteles ca doza recomandata este de 1mg/zi.

bubuleana spune:
PamELLA: nu-ti fie frica dragutza, ne ai pe noi alaturi tot timpul. probabil nu ai nimic grav, poate fi si o intarziere lipsita de orice importanta dar e mai bine sa stii ca sa scapi de orice fel de griji, nu? hai du-te maine si da-ne vestea buna: ca esti sanatoasa tun si in curand te pui iar pe treaba: gramada de pupicei sa-ti treaca frica!
bubuleana

bubuleana spune:
Tabi: poti lua acid folic de oricat pt ca organismul nu va folosi decat atat cat are nevoie si restul va fi eliminat. Aici nu e nici o probl cu supradoza ... nu-ti face griji! vezi de care gasesti la farmacie: daca gasesti de 5 mg ia de-asta 1/zi. Intr-adevar doza zilnica e undeva pe la 400 - 800 mcg si daca vrei sa iei exact atat, poti lua un complex de vitamine si minerale care contine si acid folic exact in cant de 400 - 800 mcg. Eu, de ex, iau Ginsavit care contine 400 mcg acid folic. De-abia astept sa-mi spui TB de maine dim
te pup dulce si treci la nani ca aveti nevoie de odihna (tu si BB)
bubuleana

Tabitha spune:
bubuleana: merci! Si eu sunt curioasa in legatura cu TB de maine dimineata. Mai stau un pic, imi astept sotul.