Aspirante optimiste - 186

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Tabitha sper ca e totul bine!
Avalon,ce sa mai zic ca luata a 2-a oara,de curiozitate,era 36,8,dupa cateva minute.Nu mai stiu ce sa spun!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Avalon multam fain

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

PamELLA: totul e ok. Astept sa soseasca sotul acasa, ca sa il dragalesc si sa il alint. Cu temperatura ta, sper ca totul sa fie ok

Mergi la inceput

Tabitha

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Tabi: nu lua medicamente vechi, chiar daca nu sunt expirate. Eu zic sa-ti mishti burtika maine dim la farmacie sa sa cumperi altele NOI: acifol: 1/zi, dim dupa masa - e Ok si calciu din iaurt, sana si lapte cred ca e OK. acum nu trebuie sa indopi bebeul cu tot felul de vitamine ca nici asha nu e bine. Si cred ca nu are sens sa-ti faci griji pt TB luata in timpul zilei cand organismul lucreaza. Cea pe care ti-o iei la 6.45 e buna! (Doamne, ce ora matinala ti-ai gasit si tu!!! cum oi fi in stare???) Imi pare rau de acidentul sotiorului, chiar daca nu e grav si nu e vina lui... oricum tot consuma timp si nervi... Sper sa-l alinti si sa-l dragaleshti muuuuuuult de tot Te si-ti trimit N-ai idee cum astept 13 martie!!!

PamELLA: parerea mea e ca ar trebui sa mergi de urgenta la ALT MEDIC, maine sa vezi despre ce e vorba ... doamne feresete, sa nu fie vreo infectie. Dar eu iti tin pumnii si-ti daruiesc sa-ti poarte noroc si sa nu ai nimic rau dar te rog du-te maine neaparat la dr, plzzzz

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleana,asa am sa fac!imi e asa o frica!! continuu sa am o scurgere albicioasa,fara miros,nu stiu ce poate fi!!!!

Mergi la inceput

bubuleana: am inteles, sa traiti. Maine ma conformez. Acifol - de cat este bine sa iau? Ca in august luasem de 5 mg, dar am inteles ca doza recomandata este de 1mg/zi.

Mergi la inceput

PamELLA: nu-ti fie frica dragutza, ne ai pe noi alaturi tot timpul. probabil nu ai nimic grav, poate fi si o intarziere lipsita de orice importanta dar e mai bine sa stii ca sa scapi de orice fel de griji, nu? hai du-te maine si da-ne vestea buna: ca esti sanatoasa tun si in curand te pui iar pe treaba:
gramada de pupicei sa-ti treaca frica!

bubuleana

Mergi la inceput

Tabi: poti lua acid folic de oricat pt ca organismul nu va folosi decat atat cat are nevoie si restul va fi eliminat. Aici nu e nici o probl cu supradoza ... nu-ti face griji! vezi de care gasesti la farmacie: daca gasesti de 5 mg ia de-asta 1/zi. Intr-adevar doza zilnica e undeva pe la 400 - 800 mcg si daca vrei sa iei exact atat, poti lua un complex de vitamine si minerale care contine si acid folic exact in cant de 400 - 800 mcg. Eu, de ex, iau Ginsavit care contine 400 mcg acid folic. De-abia astept sa-mi spui TB de maine dim
te pup dulce si treci la nani ca aveti nevoie de odihna (tu si BB)

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleana: merci! Si eu sunt curioasa in legatura cu TB de maine dimineata. Mai stau un pic, imi astept sotul.

Mergi la inceput