40 cu + sau - (cap.6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by nematics

Gabi,

pune te rog linkul la partea a 5-a, ca sa nu ne pierdem urmele!

multumesc mult

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

o.k. l-am pus!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Gabi,

pune-l si aici!!!!!

Mergi la inceput

l-am pus si aici:)))))))

Mergi la inceput

Lu,

nu stiam ca e zapada asa de aproape de Cannes si pirtii de schi - pe la Nisa te duci des?

Gabi, multumesc!!

O saptamina buna si pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna ziua, Nematics, monopolizam discutia... Celelalte fete pe unde se plimba?!?

Chiar acum sunt la Nisa... la serviciu...
Vin, deci aici in fiecare zi, dar din fericire nu intru in oras, fiindca lucrez in Nisa-Vest, chiar la intrare. Altfel as pierde o gramada de timp in circulatie.

Imi place Nisa mai mult decat Cannes unde nu e mare lucru de vazut. V venim adesea sa ne plimbam si sa cascam gura...
Plaja nu-mi place, doare la talpi (pietris), apa e adanca, se pare, inca de la mal (spre 3 metri adancime pe alocuri!) si mie mi-e teama de apa adanca. Valurile sunt destul de nabadaioase, deci nu le-as lasa nici pe fete sa se arunce in apa, desi sotul meu imi spune ca la varsta lor, el era mai mult in apa decat pe mal (el e nascut si crescut la Nisa). Nu mergem pe plaja la Nisa decat cand facem concursuri de aruncat cu pietre-n apa, sau sa luam pietre pentru pictat (fetele) sau pentru pus in ghivece (eu).
In schimb as sta si m-as pierde in fiecare zi pe strazi, m-as amesteca cu lumea pestrita si tot nu m-as satura.
Iar acum trebuie sa inchid biroul, plec ... Ma asteapta autostrada, aglomeratia ... intr-o ora sunt acasa...
Cu bine.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragele mele multumesc pt. urari. La mine a fost un weekend in care am muncit gatit, facut curat, cumparaturi etc. Multumesc pt. traducere Mik. Mai povestiti caci imi face asa placere sa va ascult. Francezii de la noi de la servici (sint din Lyon de fapt si de drept) merg la ski in Colorado sau Whyoming. Dragele mele sa vedeti ce i-am facut lui fiu-meu: i-am luat o felicitare pe care scria “no gift inside” (nici un cadou inauntru). I-am dat plicul, lui ii sclipeau ochii de bucurie. Cind a vazut continutul s-a dezumflat. Dupa aceea i-am aratat $100 si i-am zis ca ii primeste daca aspira masina si face urat in camera lui. S-a executat urgent. Altminteri ma rog de el … e de groaza. Nu mi-a lamurit inca misterul pantofilor diferiti si nici daca isi mai poate recupera incaltarile. Ei azi e o zi fericita la job; ne-au dat bonusurile (al 13lea salariu cum ar veni) asa ca sint in toane f. bune. Am ochit o poseta de piele italiana si am sunat la coafeza sa ma fac suvite. Va doresc o saptamina buna si voua. Stiti care e culmea cind ai copil mare? Nu ma simt cu mult ma batrina decit el.

Mergi la inceput

well, si mie imi face placere sa-mi reamintesc de vremurile pe care le-am petrecut la Nisa; in apa nu cred ca am bagat mai mult de un deget de la mina la Nisa, din 2 motive:

1) umblatul pe pietre ovoide (cailloux?) e un sport care nu e pentru mine; l-am incercat cu orice fel de incaltaminte: sport, cu talpa tare, slapi, desculta - ei bine, intotdeauna am abandonat dupa 2 metri... asta a fost marea mea nedumerire, marele soc, cind am vazut prima data plaja de la Nisa: pietroaiele, mi-am zis: ce vad nu e adevarat!!!

2) la 2-3 m de mal incepe abisul - e ca un perete vertical de munte sub apa

Si 3) - cind am fost eu acolo earu meduze piscatoare rau, pina la urma au spus la radio ca daca te "atinge" o meduza cu vezicile sa torni repede pipi proaspat ca sa treaca si durerea si arsura.

In plus apa este atit de MURDARA (era prin 93-95 cind am fost eu acolo) incit prin comparatie Marea Neagra era curata ca apa de la robinet; stateam si noi pe malul marii si aruncam cu pietre in sticlele goale de plastic care plutea pe mare de la vest la est ( cred ca e un curent de apa la tarm care le purte fara intrerupere) - eram mai multi, insireati de-a lungul marii si faceam concurs cine nimereste sticla - sticla care apoi era purtata de curent la urmatorul grup samd - nu dura mai mult de 3-4 minute intre doua sticle.

De aceea am fost atit de fericita cind am gasit, intre cele doua insule de care ne-a povestit lu-more nisip si un loc unde sa poti umbla prin apa si pe plaja fara sa fie o tortura.

Si totus localnicii sunt asa de obisnuiti cu pietroaiele incit nici n-ar concepe sa faca plaja unde e nisip (sa le intre in gura? sa-i bata vintul si sa le arunce nisip in ochi? sa fie plini de nisip din par pina-n talpi? aaa, nu!); am aflat si secretul despre cum se poate sta intins pe pietroaie: iti alegi in loc ceva mai plat (???), te asezi, apoi incerci s afli cam prin care coasta iti sta vreun pietroi; il scoti, il dai deoparte si continui cautarea - ca o gaina care se cuibareste! Media este de 15-20 caci cam atunci e pragul psihologic la care ti se face atit de lehamite sa le mai "scurmi: de sub tine ca nu-ti mai pasa pe ce stai!

Promit sa vin cu povesti mai frumoase despre experientele mele pe-acolo,da' n-am putut sa nu-mi vars focul!

Uite ceva delicios: o Bouillabesse!

Mergi la inceput

as fi fericita sa fiu la Nisa, sa fie cald, si sigur nu m-ar deranja pietrele:)))) Oricum prin grasime nu se simte:))))))))
Io-s nervoasa acum, ca e serbare de 8 martie la gradi de la 15.30, le-am sin intrebat pe doamne, dece se mai straduiesc, daca nici asa nu prea poate veni lumea? Ca majoritatea lucram pana la 16, si mai trebuie sa si ajungem, nu?

Mergi la inceput

Da' doamnele nu tre' sa ajunga si ele acasa mai repede? Ca de aia sunt doamne, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Intreb si eu ca sa ma aflu in treaba: in Ro nu e impamintenit obiceiul ca de 8 martie sa se dea liber doamnelor? Parca asa era pe vremea mea. Cind zic pe vremea mea intelegeti vremea cind eram in tara :-)

Mergi la inceput