40 cu + sau - (cap.6)
Raspunsuri - Pagina 14
nematics spune:
de acord cu Adrienne : hai sa slabim impreuna!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
gabibarta spune:
Noemi, vezi ca la femina intim este un topic despre clarinol. Am luat o cutie, nu iau 3/zi cum scrie pe prospect, ci doar 2/zi, pt ca si asa am inceput prea repede sa dau jos. Dar va tin la curent. Oricum fac zilnic 15-20 min de miscare, si mananc foarte putin. Ieri de ex. 2 feliute de graham cu putina margarina si vreo 4 feliute de carnat, si un Dots. In rest sedentara si eu, la birou stau 8 ore, umblu cu masina...
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
lu.more spune:
Si eu, de acord cu voi.
Eu, ca si Mik, ma uit bine la ce pun in farfurie. Miscare nu prea fac nici eu, acum iarna. Sport nici atat. Exercitii acasa de una singura nu-mi vine. Am gasit o sala unde as putea merge pentru un pret RIDICOL de mic si de cate ori vreau, dar nu ma duc... de lene.
Dar vine vremea buna, abia astept sa ies din casa, la plimbarile saptamanale si la escalada, ca tare mi-e dor.
De altfel primul lucru pe care o sa mi-l cumpar in acest sesn vor fi pantofii speciali de catarat. Daca dau banii pe ei, banuiesc c-o sa ma si mobilizez, ca tare mai sunt comoda.
si o zi excelenta!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
si eu m-as duce la sala, dar nu pot numai joi dupa masa, iar pt azi mama mi-a facut program, deci... poate joia urmatoare
pozici poze noi
noemi marian spune:
Dragele mele,
se pare ca io nu mai termin cu socurile. Am crezut ca ma linistesc,ca pot sa ma ocup de frivolitati o vreme pt ca apoi sa intru in sut iar...dar....Nu se poate daca afurisita asta de viata nu-mi trazneste cite una in moalele capului.Prea m-am relaxat, cred
Am aflat azi ca domnisorica al carei copil am vrut sa-l adoptam avea sifilis cind a nascut.Si impreuna cu ea si fetita aceea mica si draguta.Informatia o am dintr-o sursa 100% sigura.In zilele urmatoare aflu si in ce stadiu era.Nu pot sa nu ma gindesc la celelate doua scumpici care erau cu ea in aceesi casa,una de 9 luni si una de 2 ani.Ca timp de 9 luni asta le-a pupat si le-a tinut in brate cu cine stie ce consecinte.Si la noi care am mincat si am folosit baia din casa aia.Ce sa mai zic?Pun raul inainte pina aflu cite cruci a avut timpita aia in singe.
In we asta le trintim o vizita si vor afla ce-nseamna sa ai de-a face cu Noemi cea mintita si tratata de fraiera si proasta.
I-am spus lui Calin ca asta nu scapa,ca ii rup picioarele,c-o string de git si....
Sint atit de furioasa incit i-am explicat sa-si f..a neamurile,ca io dupa discutia ce va avea loc nu mai vreau sa am de-a face cu ei.Cu tot ce-nseamna asta.Imi asum raspunderea faptelor si-a vorbelor mele.
Oricum aia nu scapa neflocaita de mine asta e sigur.Nu i-o dat ma-sa ii dau eu.Ma simt ca un leu in cusca.Si-n acelasi timp sint oripilata si fara glas.si mi-a mai traznit una prin cap:am s-o intreb ce stie de SIDA si am sa-i explic eu in speranta ca ii voi trezi oarece spaime Doamne!Am atitea pe limba,dar nu le pot scrie ca roseste tot forumul si se blocheaza
Imi pare rau ca v-am bagat in fata chestia asta,dar io chiar nu mai stiu ce se-ntimpla cu viata asta a noastra.Cred ca o duceam prea bine.Ieri am umblat dupa stepper,mi-am facut o freza noua,am cochetat cu niste farduri si rujuri....Adica eram si io linistita.Calin s-a calmat cu serviciul,de ceva vreme ridem iar ca nebunii,dar se putea sa ramina asta asa?Ne.Ne era prea bine.
Mai vin cu vesti,cred ca doream prea mult sa scap din greutatea asta de pe suflet de aia am intrat asa abrupt.
Noemi
clauf1000 spune:
noemi, trebuie sa-i faci analize copilului. daca mama a facut sifilisul mai pe la inceputul sarcinii e cam nasol ca poate da tulburari neurologice
gabibarta spune:
Noemi, oricum n-ati adoptat-o, nu? Nu inteleg, fata asta chiar nu si-a facut niciodata analize? Ca un VDRL se cere peste tot... Ce trist, micuta va suferi din cauza prostiei mamei sale, si singura sansa pt. fetita ar fi fost s-o adoptati...
pozici poze noi
adrienne12 spune:
Noemi imi pare rau ca ti se intimpla asa ceva. Nu stiu f. multe despre sifilis, nici macar daca se ia si altfel decit prin rel. sexuale, dar nu e vindecabila? Nu i-au gasit intre timp leacul? Vorbeste tu cu fata daca familia ei nu a facut-o si nici scoala nu a facut-o. Inteleg prin ce treci… Curaj. Toate se vor potoli cind veti adopta bebelusul vostru. O Doamne…
noemi marian spune:
Am mai aflat ca au primit tratament in spital amindoua,dar nu stiu mai multe si nici n-o sa aflu pina luni.Chiar m-am intrebat de ce ma tot agit atita pt inconstienta unora sau altora si-n speta acu si n-am gasit alta explicatie decit ca-mi pasa prea mult de copii.Chiar daca nu-s ai mei.
Clau(pot sa-ti spun asa,nu?),multumesc pt raspuns .Si bine ai venit!Nu ai mai fost pe-aici,nu?
De descurcat se vor descurca ele ca io voi fi cu biciul in mina
Gabi, Slava Domnului ca n-am adoptat-o ca asta nu ar fi scapat vie din miinile mele si faceam naibii puscarie din cauza unei timpite!
Sau poate ca nu pt ca nu puteam sa-mi cresc copilul,dar gaseam io ceva sinistru sa-i pun capac.Eu sint o tipa blinda si cuminte de felul meu,dar o faza de genul asta ma face tornada F5.
Si da! nu si-a facut nici o analiza.Cind am dus-o eu la dr ala a fost primul care a vazut-o si dupa o saptamina a nascut.Asta pe motiv ca fiind dintr-un orasel teama sa nu afle lumea(baga-mi-as picioarele in prejudecata asta!)a fost mai mare decit grija pt copilas si nu s-a dus la dr.Ca parerea lumii conteaza mai mult decit orice.Na si-acu ca-i cu pruncuta acasa oare ce are de zis lumea?Intreb si io sa ma aflu in treaba.Si de-o pune dracu sa nici nu mearga la tratament sa vedeti voi ce-a zice lumea cind a fi dusa cu politia.C-am aflat ca nimeni nu se joaca cu asa boala si e foarte atent monitorizata.
Oricum simbata aflu mai multe si-atunci ii dau si-n freza.
va pe toate Noemi
gabibarta spune:
Noemi, adevarul e ca si eu as bate-o pe fata asta, dar totusi te sfatuiesc sa te calmezi. Daca cumva iese scandal prea mare, adio adoptie!! Mai ai ceva de discutat cu ei? De ce vrei sa mergi acolo?
pozici poze noi