Rahova sau apropiere - 12

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna seara Rahova!!!

CristinaT, mi-a placut povestea cu femeile mature si imature.

Aissa, mi-a zis mama ca v-ati intalnit cu piticii in parc...Pupici pt Ale..

Succes mergaretilor in 4 labutze...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata fetele, ma duc la farmacie pentru ca nu mai avem antibiotic pentru Oana. Apoi ma duc la scoala. Week-end placut.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
cristina, in primul rand eu zic sa nu te mai enervezi si consumi degeaba...copilul sunt sigura ca nu are nimik...pur si simplu trece si ea printr-o perioada din asta in care nu vrea sa manance....la noi au fost mai mult perioade din astea luuuungi de tot in care nu a mancat decat lapte si cate o sapt in care manca si ea 100 de grame de piure de fructe sau legume...acum o mai pacalim si-i dam in mana ei cate o bucatica de fripturica, cascaval, banana, mar sau mai stiu eu ce...si restul mai ia cateva lingurite in fatza tv-ului pus pe reclame...in rest...mofturi...si bibele cu lapte...si uite asa am cantarit-o si daca mergea bine cantarul are 12,5 imbracata de casa....am citit si eu pe la mamici pe la noi...au facut saracutele analize la greu, au dat peritol ca sa aibe pofta de mancare...dar ala da si stare de somnolenta si mai dai si-n altceva...eu zic ca nu are nimik fata daca e vioaie...dar daca chiar vrei tu sa te linistesti mergi la med de fam sa-ti dea o trimetere mergi cu ea la lil med ii faci un set de analize si apoi cand ajungi acasa Aleo sa manance mai bine
si ruxi se zmiertaie toata ziua si-si baga mainile pana la cot in guritza si nu ma lasa sa pun si eu mana sau sa ma uit sa vad daca-i iese vreo maselutza ceva...acum avem si noi 8 dintisori care se vad cand rade...dar in rest...nu stiu ce maia vem
cristinaT...
vio, nu e scump deloc la sala, dar eu cred ca nu as face nimik la aparate...mi-e lene, nu ma mobilizez...nu stiu ce-i cu mine...am bicicleta si bancheta cu greutati acasa si nu fac nimik la ele...moama si ai zis ca stai 2 ore...bravo
doryspor la convins papausica sa manance
va pup pe toate si va doresc we placut si linsitit sa va doarma si sa manance puiutii bine(ceea ce-mi doresc si mie)

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata! Bine ca am iesit ier in parc ca azi...nu cred ca mai pupam plimbare. M-am saturat de vremea asta!
Mia da ne-am vazut, numai ca noi atunci plecam, Roli tot facea semne sa o dam pe Ale jos, dar eram deja de 2 ore afara.
Monica cred ca e foarte greu sa fie mai mereu asa cu masa, eu una am turbat 3 zile. Vad ca a mancat ieri, sper sa se repete minunea si azi.
Dory si Ale a refuzat lingurita, am avut meciuri lungi, eu am recurs multa vreme la biberon si ii dadeam supa asa. Dar am tot insistat si am reusit numai la mancarea gatita. Iaurtul si acum il bea in biberon. Iar la fructe numai ce ciugule din ele intregi. Cand era asa micuta ca a ta aproape numai banana a mancat sau fructe de la borcanel, culmea pe alea nu le refuza.
Cristina weekend placut si tie!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

am trecut sa va pup si eu

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

am venit si mi se pune cand vad cata treba este. Cu ce sa incep?? mancare, spalat, curat?? decizii, decizii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata. Fetelor mie deja mi-e groaza m-am uitat pe prognoza pe 10 zile si tot asa e, ploua, se mai incalzeste, iar ploua....nu cred ca mai vine primavara asta....
Va urez o zi placuta, a mea de ex. o sa fie de bucatareala dar asta e.
Va pup!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
eu aseara am avut o durere de cap de-am zis caa fugit alin jos la farmacie si mi-a luat ceva ca nu mai puteam...cred ca tot de la vremea asta mi se trage si de la tensiunea mica...acum vad ca sunt ok asa ca ma pregatesc de plecare.
va pup pe toate si va doresc o duminica placuta

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Neata,
ce-as mai sta in pat la leneveala. Dar ingrasa, asa ca mai bine la treaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

, la toaBuna ziua la toata lume, fetelor, vesti noi, Alexa a inceput sa accepte destul de bine piureul de legume, mai putin pe cel de fructe,dar sper ca in curand sa nu mai avem probleme nici cu acesta.la toata lumea

DORY & ALEXANDRA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

Mergi la inceput