Copilasi martie-aprilie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Hana - va urez sa aveti vreme frumoasa pe acolo, ca sa puteti vizita cat mai multe! Ce dor de duca mi-ai starnit si mie! Un pt Vladut, ce mare e el, 2 ani!
Laura - si eu am observat ca de multe ori o conving mult mai usor pe Cristina sa faca ceva daca ii spun sa facem impreuna. Inclusiv cu statul la wc - ii spun ca daca nu merge ea repede, sa faca prima, ma duc eu si i-o iau inainte. Si sa o vedeti atunci ce viteza prinde la datul pantalonilor jos, zice "eu pima, eu pima". Asta cu prima e culeasa de pe la gradinita.
Cred ca noaptea retraiesc oarecum ziua precedenta. Si mandra mea s-a trezit pe la 4 dimineata intreband de o fetita de la gradinita. Apoi a vrut laptic, apoi sa se joace cu nu stiu ce, apoi sa stea in patul mare, dupa care s-a razgandit si a zis ca doarme pe canapea ... Insa treziri din astea se intampla foarte rar in ultimul timp.
Ce scumpa trebuie sa fie Daria si cate stie ea sa spuna! Eu nu am invatat-o sa spuna cati ani are, am zis ca dupa ce face 2 ani, ca sa-i fie mai usor - asa, ar fi trebuit sa zica 1 an si x luni

Pe unde o fi dia-codat, se pregateste de venirea in tara?

Am mai pus ceva poze de duminica din parc, vedeti la Martie 2006.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ela, am zis ca n-am timp in dimineata asta sa postez vreun mesaj dar am vazut pozele Cristinei si m-am razgandit. Nu pot sa ma abtin sa nu trimit cativa pupici pentru ea. E atat de dulce si scumpa!!
Si ce a crescut!!! M-am uitat dupa pozele de martie, cum ai zis tu, dar din viteza am intrat intai pe albumul de martie 2005. Ce diferenta!! Ce repede cresc copilasii nostri!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Multumim, Daniela, de aprecieri! Si mie mi se pare asa o diferenta fata de cum erau copilasii nostri acum 1 an. Fiecare etapa are farmecul ei, dar sincer, ma topesc zilnic cand vad cat de simpatica poate fi cea mica, cu toate nastrusniciile care ii trec prin cap. Si sper sa ii ramana parul ondulat.
(Sa stii ca eu mi-am propus sa am rabdare, astept o poza mica-mica si cu Lara )

Si mai voiam sa urez LA MULTI ANI copilasilor care implinesc azi 2 ani! Sa creasca mari si sanatosi!

Pupam pe toata lumea! Maine e ziua noastra, a mamelor!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Sa va arat ceva, sper sa mearga...
http://www.dropshots.com/mihaspiridon

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LA MULTI ANI tuturor piticilor pe care nu i-am felicitat!

LA MULTI ANI NOUA FEMEILOR!
o VIATA LUNGA SI PLINA DE IMPLINIRI

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LA MULTI ANI PRIETENA DRAGA! Sa-ti de-a Dumnezeu tot ce-ti doresti! Sa ai parte numai de bucurii si satisfactii din partea printesei noastre! Te iubesc beibi!

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI !
Iubite mamici, sotii, surori si fetite dulci sa fiti sanatoase,
fericite si norocoase, sa iubiti si sa fiti iubite,
putere de munca si multe multe impliniri !
LA MULTI ANI !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Rayuela, sa petreci frumos, sa fii inconjurata de cei dragi tie, sa fii mereu vesela si generoasa ! La multi ani ! Ne e dor de tine si de Boubou !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!
Rayuela
mamicilor si tuturor femeilor din lume

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani mamicilor si femeilor din toata lumea!

La multi ani Rayu! Sa fii iubita si fericita si sa ai o viata minunata alaturi de cei dragi tie.

http://www.riversongs.com/greetings/special.html
Mai haide pe la noi si mai povesteste-ne de Bubu.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput