Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Janina dar poate ca e cazul sa o lasi pe domnisoara cala sa mai urle putin, sa faca plamani, ca daca de acum te freaca asa o sa ajungi ca negrii pe plantatie...Te rog sa nu te superi pe mine dar asa se zice, ca e bine din cand in cand sa ii mai lasi in legea lor sa planga, se mai linistesc si singuri. Acum, evident, depinde si de motivul pentru care plang....
Asta e parerea mea, eu nu ma confrunt cu situatia sta ca lui Razvan nu-i aud gurita decat cand ii este foame. Al meu cupil nu a plans, in adevaratul sens al cuvantului, decat de vreo 4 ori (si atunci pt motive serioase) de cand s-a nascut, in rest doar scanceste sau face "ghe-ghe".

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Fetlor azi i-a mers mai bine calcu si am reusit sa ma uit la o parte din pozicile bebeilor....sunt topita dupa gemenii Tatianei, sunt superbi, minunati, si ma gandesc ce bine era daca aveam si eu doi acum, si la fel de cuminti ca Razvan si scapam.....Se zice ca al doilea copil e exact invers decta primul, adica daa primul a fost cuminte al doilea va fi teroare si invers.....Ma gandesc deja la o vanturata de fetita....

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Irinaaaaa........rad de ma orepedesc de pozica "La televizor....ca batranii"....MORTALA
Unde sunteti fratilor, cand am si eu timp si imi merge computadoru ma lasati sa vorbesc singura, ca televizorul
Haideti la barfa ca mai am putin i termin capitolul asta, singura singura!

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Dragi mamici de ian-feb, de la mamicile de febriarie martie - multumim mult de urari, numai bine si voua, sa fiti sanatoase si voi si bebicii si sa va aduca numai bucurii!!!!

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare,fete frumoase...
Acus am picat si eu home..Am venit de la examen...Azi am avut un super ghinion...
Dupa ce aseara m-am muncit sa termin minunea de proiect..va ziceam de el...mi s-a stricat imprimanta...
Nu-i nimic ,zic..ma duc azi mai devreme..si printez pe la Ase..Ma duc eu...toate inchise...
Gasesc cu chiu cu vai un internet caffe prin piata Amzei...un ciudat care habar n-avea sa foloseasca un
calculator.....Ajung la examen odata cu Profa......fara proiect printat.....
I-l dau pe cd..il accepta cu chiu cu vai...
Ne da subiectele....Teroare.....Cu tupeu...Scot cartea...si COPIEZ!!!!!!
Eu..teoreticiana lumii in privinta copiatului...AM COPIAT!!!!!!!!!
Asta e....
Deci...azi am comis-o.........
Acum o astept pe soacra-mea sa apara...Si-a anuntat vizita...
In rest..fata mea s-a constipat...trage pirturi...si cam atit..mititica....
Bubitele i-au mai disparut..dar tot mai e iritata....
Ioana..nu stiu cum e carutul...prin casa e super...Am vrut sa luam unul destept initial..
dar pt putin timp cit il folosesc...nu avea sens sa dam o caciula de bani,nu???
Gio,Irina,Janina,Anda,March,Mira,Moni,Maraki,Cata....
si rstul fetelor..si pe dragii bebelasi...
Ma duc sa fac putina ordine in bucatarie..ca de..vine soacra...
Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Vai Monica ce idee iti veni!!! Nu gasesc nici un icon pe aici care sa exprime ce simt, ar trebui sa fie unul cu ochii iesiti din orbite si cu parul maciuca! Sa stii ca dau camera gratis dar include bebe urlator! Mei ce idee iti veni! Sa fiu eu doica! Valeu!.
Ancuta si Ursoaica la multe luni inainte dragele mele! Sa va traiasca printesele!
Janina si tie draga mea la mai multe luni ininte! sa ai putere sa mergi mai departe ca stim noi de ce! sa stii ca mi-au mai trecut durerile de tzitzi doar noaptea cand ma suge la greu din cauza colicilor ma mai ustura si simt ca-mi vine laptele de pe te miri unde, spre exemplu de la sanul stang simt ca-mi vine laptele tocmai de la subtioara, daca poti crede asa ceva!

daniela si ioana alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Daniela si eu simt ca vine laptele de undeva din spate, parca ar veni din pamani

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA parca ai descris-o pe DIANA Mersi de info cu aparatul si frate-meu zice la fel,sa mai astept,el e genul numai "de firma" chiar daca mai tarziu Ca cica poate imi face rost de un SONY direct de afara,mai ieftin.Dar mi-am pierdut rabdarea,voi toate aveti poze faine in Yahoo,ale mele majoritatea sunt doar pe hartie,si aia cum sta in cadita,la baie...si multe!
IOANA si DANIELA asa e normal cica sa simti,eu doar cateodata simt.
NICOLE scopul scuza mijloacele,bine ca nu te-a prins
DANIELA lasa ca pana la vara n-or sa mai aiba colici,deci nu urla,in schimb va fi mai fain,incepe diversificarea si in loc de lapte aruncat peste tot,ghici ce va fi pe covor,canapea,camasa cea mai dragutza etc? Si la anul si mai fain,trebuie ridicat la 1,50 toate obiectele din casa aflate in pericol de spart,rupt etc. Stii ce fain e cand vor fi scoase toate hainele din dulapuri,sau oalele din bucatarie ca dor trebuie sa lucreze,nu? I-am si zis lui Ghita ca primul lucru vor fi imburdat e ... colectia lui de casete
Deci cum te organizezi,te faci doica model?
IOANA pai cum n-a plans RAZVAN,numai fetele sunt asa naravase pe aici?

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Uitam esentialul: iar a apucatul somnul prelungit pe DIANA,parca-mi face in ciuda! Cand s-a trezit,pana a papat si am schimbat-o, se innorase,asa ca am iesit urgent cu ea in bratze prin zona ,fara carucior si bineinteles ne-a prins ploaia,noroc ca nu ploua tare ...
Daca o trezeam inainte de vreme, urla ca din gura de sarpe si era si cacarita si nemancata - ca o duruse burta si ii dadusem doar ceai in urma cu doua ore. Dar asa m-a enervat ca i-am zis lui mami ca si daca ploua torential ies!!! Plus ca era cacarita pana pe spate a trebuit s-o schimb de tot si numai bine cand am terminat a tras un jet de lapte pe bodyul curat M-am enervat si am facut-o "capra"!!!! Daca tot e capricoarna
Azi toata ziua si-a varat pumnii in gura,i-am dat suzeta ... a scuipat-o. Bine ca s-a culcat iar,evident dupa alta tura de papa.
Mie mi-e o lene...n-am facut deloc nici conta azi,ca cica e duminica
Dar de maine trebuie sa incep,sa fiu lejera week-end-ul viitor ca vine vara-mea din Beius ,cu sotul,cu fetele una de 5,5 cealalta de 2,5 ani si matusa-mea,sora lui mami - doica O sa fi show,cred ca o sa imprumut aparatul ala neaparat atunci! Abia astept sa vina
Eu cu vara-mea - tot MONI - am copilarit impreuna,e cu doi ani mai mica si toate vacantele stateam la ei.Ce vremuri

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara fetelor!

J esti mortala... la astea nu m-am gandit.
Hai fetelor sa facem o continuare la listuta inceputa de mine si continuata de J sa vedem cate belele ne asteapta (binenteles ca si noi am creat la altii).
Asa ca... -prima cazatura din pom

Da, si eu m-am uitat la pozici ... nici nu mai am cuvinte de lauda...Maraki puiutul tau a luat super in greutate, tot inainte. Irina ce sa mai zic ... cand vad micul buzat (sper ca nu te superi ca ii zic asa, dar mor dupa buzele lui) dormind cu fundul in sus...
...Cred ca data viitoare fac o lista cu cuvintele care imi vin in minte in momentul in care ma uit la pozici. Bebeii nostri sunt din ce in ce mai dolofani mai lunguti si mai frumosi. Sa na traiasca si sa fie sanatosi si frumosi!

Mai citesc si mai postez ... sunt aici.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput