Simptome!!! - 7
Raspunsuri - Pagina 14

bubuleana spune:
Tabi: sa stii ca asa o sa fac, am o presimtire ca o sa va dau o veste buna de tot pe 26 martie sau chiar mai repede
bubuleana

danotino spune:
buna seara!
bubuleana nu vreau sa te supar...ai facut cumva pregnyl? efectul de la el poate pozitiva testul, uneori pana la 12 zile!
eu sper sa fie cu ochisori!
tin pumnii!
danotino

bubuleana spune:
danotino: esti o dulce!
singurele "kestii" pe care le-am bagat in mine in ultimele 2 luni au fost vitamine Ginsavit cu acid folic si ceva la un party
altfel nu iau medicamente de nici un fel - nici macar o aspirina
eu inca sunt incepatoare, incerc pe cale naturala, fara nici un tratament... sa vedem daca am noroc
bubuleana

carmencyta spune:
buna dimineta,fetelor!am facut un nou test care a iesit la fel ca celelalte doua.a doua liniuta a iesit mai tarziu si la fel de slaba.si mi s-a mai intamplat ceva azi:am baut o gura de cafea dupa care am vomat-o.nu stiu ce sa cred.farmacista a zis ca sigur e sarcina,ca asa a patit si ea.oare la ecograf se vede?

Tabitha spune:
carmencyta: eu zic ca e cam devreme pt. o eco, poate peste vreo saptamana sa se vada ceva care sa fie concludent. Dar poti intreba un medic ginecolog, care sigur va sti sa-ti raspunda mai bine decat mine. Noi tinem pumnii si asteptam vestea buna. Sper ca testele pe care le-ai facut sunt din cele care rateaza f. rar, asta ca sa nu ai vreo dezamagire. Facem galerie?

Tabitha spune:
Fetele ziceau ca e destul de bun, eu nu ma pricep f. bine la teste ca am facut unul acum cativa ani si nu mai tin minte cum se numea iar luna asta am facut Clear Blue, care la mine a fost bun, in sensul ca nu eram si a fost negativ. Nu ai posibilitatea sa faci un test din sange?